گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ من رفتم بخابم. اما اولین بار بود که تونستم درست حدس بزنم.خیلی حال داد:4chsmu1: عارفففففففففففففففففففف کجایی!!!بلاخره دیدی من ازت امتیاز گرفتم:persiana__hahaha: (حالا بزنه و کتایون نباشه) 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ باز تو شروع کردی سپیده:w589:من تو هر تاپیک تشخیص هویت که رفتم تو همیشه گفتی منم حالا که دیگه کتی تابلو شد رفت وایسا تاپیک بعدی استارت شه شاید این دفعه رو راست گفته باشهههههههههه.... 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ کی بود؟به منم بگین؟ کتایون بود لو رفت ولی پرتو میخواد منحرف کنه میگه نه 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ عمه تو دیگه چراااااا؟من نیستم تو عالم فامیلی که من بهت دروغ نمیگم به اینام بگو من نیستم...:icon_pf (34): عمه جان خو عکسای بچگیتو که به من نشون ندادی که عمه! هاااا؟ ینی تو نیستی؟ پس ینی کی میتونه باشه این موقع شب؟ 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ شاید این دفعه رو راست گفته باشهههههههههه.... بقول سمن پیشته کتایون تو رکورد سریعترین تشخیص هویت لو رفتگی رو کسب کردیاااا 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ زییییییییییییییییییینگ!گزینه 2 اگه غلطه پس راهنمایی کنید لطفا! باشه ... فردا یه عکس دیگشم میزارم ... واه تابلو شد که دیگه:w589:امتیاز بچرو بده مام بریم دیگه تابلو نشد ... چطور فهمیدی کتایونه؟ قربونت برم عسل بایا بدید امتیازمو من فردا مسافرم.. گلم ... درس حدس بزن ... من امتیازو پست می کنم ... هنوزم میگم عسلهههههه... هنوزم میگم عسل نیست ... کی بود؟به منم بگین؟ هنوز کشف نشده ... :icon_pf (34): بفرمایید داخل ... دم در بده ... دو تا حدس بزن حداقل ... 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ نه تو نیستی............:w821::w821:من برنده شدم!!!!نگو که برنده نشدم! نکنه خودتی؟ رد گم میکنی؟ مسافری از این کارا نکن بذا دعامون بدرقه راهت باشه! 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ عمه جان خو عکسای بچگیتو که به من نشون ندادی که عمه!هاااا؟ ینی تو نیستی؟ پس ینی کی میتونه باشه این موقع شب؟ منم نمی دونم کی می تونه باشهههه... خودت نیستی عمه؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ من رفتم بخابم.اما اولین بار بود که تونستم درست حدس بزنم.خیلی حال داد:4chsmu1: عارفففففففففففففففففففف کجایی!!!بلاخره دیدی من ازت امتیاز گرفتم:persiana__hahaha: (حالا بزنه و کتایون نباشه) باشه ... شب بخیر ... میگم درست حدس نزدیییییییی ... جمله آخر زده ... کتایون بود لو رفتولی پرتو میخواد منحرف کنه میگه نه 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ باشه ... فردا یه عکس دیگشم میزارم ... تابلو نشد ... چطور فهمیدی کتایونه؟ گلم ... درس حدس بزن ... من امتیازو پست می کنم ... هنوزم میگم عسل نیست ... هنوز کشف نشده ... :icon_pf (34): بفرمایید داخل ... دم در بده ... دو تا حدس بزن حداقل ... چرا انقد مقاومت میکنی:w589: کتایون بود دیگه به هه همین الان عسکه دیگشو بزار من برم دیگه رکورد کتایونم ثبت کنید 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ چرا انقد مقاومت میکنی:w589:کتایون بود دیگه به هه همین الان عسکه دیگشو بزار من برم دیگه رکورد کتایونم ثبت کنید این دفعه حرفامو بیلیو کنید ... دارم حقیقتشو می گم ... اصلاً چرا اینقدر اصرار داری کتایونه؟ 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ باز تو شروع کردی سپیدهمن تو هر تاپیک تشخیص هویت که رفتم تو همیشه گفتی منم حالا که دیگه کتی تابلو شد رفت وایسا تاپیک بعدی استارت شه حالا انقد باور نکنین تا مسابقه تموم شه زهرا بیاد بگه سپیده بود و برنده ای نداشتیم 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ این دفعه حرفامو بیلیو کنید ... دارم حقیقتشو می گم ... اصلاً چرا اینقدر اصرار داری کتایونه؟ راستی چراااااااااا؟ 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ این دفعه حرفامو بیلیو کنید ... دارم حقیقتشو می گم ... اصلاً چرا اینقدر اصرار داری کتایونه؟ بیلیو کنیم باشه فردا میحدسیم ولی اگه اخرش معلوم شد کتایون حسابت با کرامون کاتبین (یا یه همچین چیزی) 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ منم نمی دونم کی می تونه باشهههه...خودت نیستی عمه؟ عمه جان شما وختتو اینجا بیکار تلف نکن! برو واسه استحکام بنیان خانواده تلاش کن. 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ حالا انقد باور نکنین تا مسابقه تموم شه زهرا بیاد بگه سپیده بود و برنده ای نداشتیم راستی چراااااااااا؟ نبدونم ... بیلیو کنیمباشه فردا میحدسیم ولی اگه اخرش معلوم شد کتایون حسابت با کرامون کاتبین (یا یه همچین چیزی) باشه ... لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ :gnugghender: اومدم حدس بزنم چرا انقدركتي تابلو شده؟ ولي نميگم كتي:4chsmu1: الههgoddess_s؟ 1 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ حالا عکس کی شد؟ منم شرکت می دید؟ اصلا اینجا کی منو می شناسه؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ :gnugghender: اومدم حدس بزنم چرا انقدركتي تابلو شده؟ ولي نميگم كتي:4chsmu1: الههgoddess_s؟ نچ ... الهه نیست ... حالا عکس کی شد؟منم شرکت می دید؟ اصلا اینجا کی منو می شناسه؟ فعلاً عکس کسی نشده ... :girl_in_dreams: بله که شرکت میدیم ... شما عکس بفرست ... راهنمایی می کنیم ملت رو ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده