* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ nazfar ???? یه دونه انتخاب دیگه هم دارما ؛ بعد راهنماییای بیشترت میام میگم:62izy85: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ به به من باز اومدم که اعلام کنم که نمی دونم... 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ nazfar ???? یه دونه انتخاب دیگه هم دارما ؛ بعد راهنماییای بیشترت میام میگم:62izy85: نازنین نیست که ...:icon_pf (34): باشه ... حتماً راهنمایی خواهم کرد ... به به من باز اومدم که اعلام کنم که نمی دونم... حداقل 2 تا اسم بگو ... :ws28: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ پسره؟ یه بار دیگه پست اول رو بخون ... راهنمایی: 1- خیلی دختر خوشگلیههههههه ... اااامممم ملیسا نیس ... ؟ نچ ... ملیسا هم نیست ... گلم دو تا حدست تمام ... 4 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ سلام سلام به همه دوستان گل نواندیش مسابقه تشخیص هویت شماره شانزده رو شروع می کنیم ... قوانین مسابقه: 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود. 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه. 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید 4- جايزه مسابقه 50 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جورااييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس شرکت کننده این دور: راهنمایی: 1- خیلی دختر خوشگلیههههههه ... 2- خیلی نازههههههههه 3- تو انجمن فعالیت خوبی داره ... 4- به موسیقی ، ورزش و شعر هم علاقه داره... از کسانی که عکس رو دیدن یا می شناسن خواهش می کنم لو ندن وگرنه تنبیه می شن بقیه هم عسکاتونو بدین برا مسابقه بعدی راهنمایی های بعدی رو بعدا می دم تمامي راهنمايي ها و عكسها در طي مسابقه به پست اول (همين پست) اضافه خواهد شد... پس هر بار به پست اول دقت كنيد. تاریخ پایان مسابقه 1 هفته دیگه ... فرانه 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ یه بار دیگه پست اول رو بخون ... نچ ... ملیسا هم نیست ... گلم دو تا حدست تمام ... یا سمن یا ملیسا ... وگرنه من میدونم با تو ... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ فرانه نه ... فرانه هم نیست ... زودی بیاین بگین می خوام تاپیکو ببندم ... 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ جز کاربرای انجمنه یه کلمه از مادر عروس :ws28: 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ یا سمن یا ملیسا ... وگرنه من میدونم با تو ... یاسمن کیه؟ نه ... هیچ کدوم .... یه 10-12 تایی گفتیا ... جز کاربرای انجمنه بله ... از کاربران جا افتاده هم هستن ... 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ نه ... فرانه هم نیست ... زودی بیاین بگین می خوام تاپیکو ببندم ... 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ یه کلمه از مادر عروس :ws28: :w00: هوم؟ 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ چرا هیشکی منو نمیحدسه هیچوقت؟ 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ ::: شیـــما ::: حدس بعدی ... کتایون شما هم حدس بعدی ... 1 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ نمیشه اول اسمشو بگی ولی شبیه فرانه اس کتایون نبود 2 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ سپیده اسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده