partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ من 50 امتیاز میخوام... راس میگی هااا ، چشم مینشینیم کی حرفی زده ؟ من که هیشی نگفتم خو اینجوری یه چیزی هم یاد میگیرم ( جدی میشه همچین کاری کرد ؟ چه چیزا اختراع شده من عقبم ) 0.25 چی راه نداره ؟ بجاش عمس بشگیامو میدم باهشون بشه هارو گول بمالیم هاااااااا ایهیم ... تکنولوژی پیشرفت کرده ... نخیر ... راه نداره ... :w00: نمی خوام ... 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ من 50 امتیاز میخوام... زهراااااااااا:ws28:همه ازت طلبکارن....منم 50 تامو میخواما..:167:..من توو دلم حدس زده بودم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ زهراااااااااا:ws28:همه ازت طلبکارن....منم 50 تامو میخواما..:167:..من توو دلم حدس زده بودم 50 تا واریز شد رفت .. تمام .. نیست ... آب شد رفت تو زمین ... بخار شد رفت تو هوا ... خب بلند می گفتی بابا ژون ... دیگه پرید ... :ws28: 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ تبریک ستیا جونی......:icon_gol: ایشاالله دفه بعدی توو اولین حدس من میبرم:ws3: 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ تبریک ستیا جونی......:icon_gol:ایشاالله دفه بعدی توو اولین حدس من میبرم:ws3: قفوووونت برم:4chsmu1: ولي من تازه مزه 50 امتياز اومده زير زبووونم:gnugghender: دفعه بعد زودتر حدس ميزنم:4chsmu1: بچه ها عكساتونو بفرستين تا بحدسمتون 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ قفوووونت برم:4chsmu1: ولي من تازه مزه 50 امتياز اومده زير زبووونم:gnugghender: دفعه بعد زودتر حدس ميزنم:4chsmu1: بچه ها عكساتونو بفرستين تا بحدسمتون :ws28: تو هورایی...هورا هورا کمک نمیخوای؟ (اقلا امتیاز نصف کنیم:gnugghender::gnugghender:) 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ قفوووونت برم:4chsmu1: ولي من تازه مزه 50 امتياز اومده زير زبووونم:gnugghender: دفعه بعد زودتر حدس ميزنم:4chsmu1: بچه ها عكساتونو بفرستين تا بحدسمتون نصفشو بده بمن همشو من حدسیده بودی و یکیشم هیلدا وگرنه تمام حدسیاتت میپرید و رفت هوا:167: 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ خب دیگه مرسی از حدسای همگی ..... شرمنده که این زهرای شرور گمراهتون کر منم مجبور کرد اذیت کنم ... دم همگی هم گرم ... :flowerysmile: 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ :ws28:تو هورایی...هورا هورا کمک نمیخوای؟ (اقلا امتیاز نصف کنیم:gnugghender::gnugghender:) امتیازا نصف نمیشه ... نصفشو بده بمن همشو من حدسیده بودی و یکیشم هیلدا وگرنه تمام حدسیاتت میپرید و رفت هوا:167: امتیازا نصف نمیشه ... خب دیگه مرسی از حدسای همگی ..... شرمنده که این زهرای شرور گمراهتون کرد منم مجبور کرد اذیت کنم ... دم همگی هم گرم ... :flowerysmile: من؟ 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ خب دیگه مرسی از حدسای همگی ..... شرمنده که این زهرای شرور گمراهتون کر منم مجبور کرد اذیت کنم ... دم همگی هم گرم ... :flowerysmile: :icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ نصفشو بده بمن همشو من حدسیده بودی و یکیشم هیلدا وگرنه تمام حدسیاتت میپرید و رفت هوا:167: اول اشتباه كردم:girl_blush2: ولي ديگه از عكس سوم به بهد هيلدا ميومد جلو چشمم (از من بعيده :4chsmu1: اصلا چهره ها يادم نميمونه) 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ چی شد بالاخره هیلدا بود؟ ای دل غافللللللللللللللللللللللللللللللللل! :icon_pf (34): من فهمیدما ...گفتم بذارم کوچکترا در عرصه حضور پیدا کنن 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ چی شد بالاخره هیلدا بود؟ ای دل غافللللللللللللللللللللللللللللللللل! :icon_pf (34): من فهمیدما ...گفتم بذارم کوچکترا در عرصه حضور پیدا کنن :ws28: دست گلت درد نکنه ... دوستان عکساتون رو بفرستید ... 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مسابقه تشخیص هویت شماره هفده 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده