کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ گفتمااااااااااا... بازم من نبردم... 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ گفتمااااااااااا...بازم من نبردم... نازی نازی ... اشکال نداره .. دور بعدی حتماً برنده می شی.... 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ eeeeeeee آبجی هیلدای من بود ! :aghosh: چرا من انقدر کم حافظه شدم کوچولویی های آجیمو فراموش کرده بودم :JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ eeeeeeee آبجی هیلدای من بود ! :aghosh:چرا من انقدر کم حافظه شدم کوچولویی های آجیمو فراموش کرده بودم :JC_thinking: :icon_pf (34): واسه چی کوچولویی های هیلدا رو فراموش کردی؟ کسر 50 امتیاز از افسانه ... 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ خب 50 امتیاز منو بده برم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ 50 امتیاز شما؟ نخیــــــــر ... و اما برنده این دور از مسابقات تشخیص هویت ... setiya ...کسب رتبه اول مسابقات تشخیص هویت توسط ستیا جان را به رها و فک و فامیل تبریک می گویم ... 6 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ رها کیه ؟ :JC_thinking: فک و فامیلش کیا هستن ؟ 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ 50 امتياز منو بدين اون عكس سوم كه اضافه شد ياد هيلدا افتادم:4chsmu1: بهدش كه همش گفتم هيلداس هيلدا ديدي بد اخلاقي؟:gnugghender: جايزموووووووووووو بديييييييييييييييين:w821: زهرااااااااااااا 50 امتيازمو بده:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ 50 امتیاز شما؟ نخیــــــــر ... و اما برنده این دور از مسابقات تشخیص هویت ... setiya ...کسب رتبه اول مسابقات تشخیص هویت توسط ستیا جان را به رها و فک و فامیل تبریک می گویم ... :2525s::2525s: اول شدم رها کیه ؟ :JC_thinking: فک و فامیلش کیا هستن ؟ يعني اينهمه تاپيك ما بالا بود نديدي؟ شجره نومچه مارو نديدي؟ تو پروفايلم واجب شد واسه شجره نومچه يا تاپيك بزنم:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ اصلا هوش و استعداد از خانواده مون می باره... افرین زن عموووووو... من بهت افتخار می کنم... مبارک باشه... 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ :2525s::2525s: اول شدم يعني اينهمه تاپيك ما بالا بود نديدي؟ شجره نومچه مارو نديدي؟ تو پروفايلم واجب شد واسه شجره نومچه يا تاپيك بزنم:4chsmu1: نه والا ...آخه از کجا ببینم ! واجب شد یه سر پروفایلت بزنم آمارتو در بیارم 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ رها کیه ؟ :JC_thinking: فک و فامیلش کیا هستن ؟ نبدونم ... فقط یه بار رفتم خونشون .... جمعیتی هم دارناااااااااااااااا ... 50 امتياز منو بدين اون عكس سوم كه اضافه شد ياد هيلدا افتادم:4chsmu1: بهدش كه همش گفتم هيلداس هيلدا ديدي بد اخلاقي؟:gnugghender: جايزموووووووووووو بديييييييييييييييين:w821: زهرااااااااااااا 50 امتيازمو بده:4chsmu1: بلهههههه ... حالا چرا گریه می کنی ...؟ اصلاً نمیدم 50 امتیاز رو ... شوخی کردم... درخواست امتیاز داده شد ... تا دقایقی دیگر واریز میشه ... 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ اصلا هوش و استعداد از خانواده مون می باره...افرین زن عموووووو... من بهت افتخار می کنم... مبارک باشه... منم نوشابه می خوام ... چشم نخوره ... هی گفتم هیلداست... هیلداست ... تا بالاخره حدس دهمیش هیلدا بود ... 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ اصلا هوش و استعداد از خانواده مون می باره...افرین زن عموووووو... من بهت افتخار می کنم... مبارک باشه... قفوووونت برم زن عمو 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ صاحب عکس یکی از اسمی هست، که نام برده شده ... من شما رو تحدید کرده بودم اما جدی نگرفتی :167: اماده باش برای مرگی دشوار و زجرالود ( فک کنم اشتب نوشتم باز ) خو این هیلدا خانوم چرا تو تالار معماری یه پست نداره ؟ من واسه این امار گیری کلی از معماری سر دراوردم اما اسم ایشون اصلا به چشم تیزبین من نخورد . میگم این همه تلاش من ستودنی نیست ؟ شونصد امتیازم به من بدین خو 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ من شما رو تحدید کرده بودم اما جدی نگرفتی :167:اماده باش برای مرگی دشوار و زجرالود ( فک کنم اشتب نوشتم باز ) خو این هیلدا خانوم چرا تو تالار معماری یه پست نداره ؟ من واسه این امار گیری کلی از معماری سر دراوردم اما اسم ایشون اصلا به چشم تیزبین من نخورد . میگم این همه تلاش من ستودنی نیست ؟ شونصد امتیازم به من بدین خو مسعود تو یه بار هم اسم هیلدا رو نگفتی ... بشین دیگه نبدونم ... هیلدا، مسعود چی میگه؟ اوووووووووو ... بیخیال ... واسه آمار گیری میرفتی بالای صفحه سرچ رو میزدی ... همه بچه های معماری رو میاورد ... شما بگو نیم امتیاز ... 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ اه!ینی کتی نبود!:icon_razz: بترکی عارف....:w821: 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ اه!ینی کتی نبود!:icon_razz:بترکی عارف....:w821: اشکال نداره گلم ... دور بعدی بیشتر دقت کن ... 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ مسعود تو یه بار هم اسم هیلدا رو نگفتی ... بشین دیگه نبدونم ... هیلدا، مسعود چی میگه؟ اوووووووووو ... بیخیال ... واسه آمار گیری میرفتی بالای صفحه سرچ رو میزدی ... همه بچه های معماری رو میاورد ... شما بگو نیم امتیاز ... راس میگی هااا ، چشم مینشینیم کی حرفی زده ؟ من که هیشی نگفتم خو اینجوری یه چیزی هم یاد میگیرم ( جدی میشه همچین کاری کرد ؟ چه چیزا اختراع شده من عقبم ) 0.25 چی راه نداره ؟ بجاش عمس بشگیامو میدم باهشون بشه هارو گول بمالیم هاااااااا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده