setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ من تا صب خوابم نميبره يعني سپيده بود؟ 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ عوضش با گیوتین زجر نمیکشی یه لحظه س اصلا نمیفهمی نیمیخواااااااااااااااااااااااااااام....ظالماااااااااااااااااااااا....خونم میفته گردنتون 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ اورامانهههههههههههههههههههههههههههههههههههه من یه بار شرکتیدم عکسامم توتو البومام هست .... اوری قبلا بودهیه ذره هم این شکلی نیست بگیم دوباره شرکت کرده راس موگوئه 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی من بفهمم این صاحب عکسا کی بوده با این عکسای فینگیلیش :ws28: یا هیلداست یا اون یکی سپیده که الان یوزرش شده طلا بیشتر تلاش کن ... ماماااااااااااااااااان :ws44: :ws44: من رفتم فوفتالمو ببینم من یه روز ازت انتقام میگیرم زهرایی :brodkavelarg: شب بخیر انتقام چی؟ :w00: این همه اسم بردی، هیچکدومش درست نبود ... اصلاً شبیهش هم نگفتی ... صبح بخیر ... پس من حدس دومم بگم حداقل سوخت نشه goddess:ws3: حدس دوم؟ :jawdrop: اورامانهههههههههههههههههههههههههههههههههههه آفرین ... برنده پیدا شد ... مینــــــــــــــــــــــــــا دوباره شرکت کردی؟:167: :ws28: معماری نیست که نکته انحرافیش همینجاست دیگهزهرا بازم گول مالیده سرتون:ws3: فکر نکنم هیلدا باشه ، احتمالا طلاست چرا فکر می کنی هیلدا نیست؟ طلا هم نیست ... اوری قبلا بودهیه ذره هم این شکلی نیست بگیم دوباره شرکت کرده :ws28: کم بیراهم نمیگی هاااااااا :ws28: شایدم من باشم اگه مینا باشه که مورد اعدام به وسیله گیوتین کند قرار خواهد گرفت فک کنم خدافسی کرده بودم قبلا !!! دیگه نبینم ملت رو تهدید کنی ... اینم نشان مخصوص ... پس ونوسهههههههههههههه......ولی من مطمئنم یوحیه هااااااااااا....عجیب شکل یوحیه یوحی؟ نچ ... یوحی نیست ... تو یه نیگا به من بنداز....ببین چه طفلکیم.....دلت میاد...اون اینقده خشن...با گیوتین:icon_pf (34): فردا معلوم میشه:62izy85: ووووووووو؛ یعنی کی میهتونه باشه:62izy85: کی می تونه باشه؟؟!! عوضش با گیوتین زجر نمیکشی یه لحظه س اصلا نمیفهمی 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ من تا صب خوابم نميبره يعني سپيده بود؟ دیشب خوب خوابیدی؟ دوستان یه دور دیگه به ترتیب بگید کیا رو نام بردید ... می خوام تکلیف 50 امتیاز رو روشن کنم... :167: :w31: 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ خودت بگرد پیدا کن اسمها رو دیگه 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ setare.blue نیست نه ... ستاره نیست ... ............. صاحب عکس یکی از اسمی هست، که نام برده شده ... ولی نمیدونم کی زودتر گفت ... یه دور به ترتیب بگید اسم کی رو بردید ... کسی که شماره حدسش کمتر از بقیه باشه برندست ... :icon_pf (19): 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ خودت بگرد پیدا کن اسمها رو دیگه بگردم؟ تنهایی؟ اوکی... پس میرم بگردم ... 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ من همینجوری pari koochooloo رو گفتم اول بعدم ven000s_68 بعدش طلا هیلدا هم قبله اینکه بگم گفته بودن 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ من همینجوری pari koochooloo رو گفتم اولبعدم ven000s_68 بعدش طلا هیلدا هم قبله اینکه بگم گفته بودن حتماً دور بعدی برنده میشی ... :shad: 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ خب بگو عکسه کی بوده بگیم کی اول گفته 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ چند دقیقه صبر کنید بهتون میگم ... 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ مهناز.د سیتی fluid2008 setare.blue اینها حدسهای منه 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ مهناز.دسیتی fluid2008 setare.blue اینها حدسهای منه مرسی ... :flowerysmile: صاحب عکس ستاره انجمن می باشد ... 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ هیلدا...... کی گفته بیاد بگه خودش 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ هیلداست؟؟؟؟؟ من چهارمین حدس هیلدارو گفتم 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ خب دوستان ... توجه توجه ... اعلام می کنم ... صاحب عکس، ستاره انجمن هیلدا جان میباشد... سعی کردم راهنماییتون کنم ... مسعود که اسم همه بچه ها رو می گفت غیر از هیلدا ... قسمتی که گفتم بداخلاقن ، خودم اضافه کردم و تنها برای شوخی بود ... 50 امتیاز متعلق به کیست؟ ............... با تشکر از همه دوستانی که شرکت کردن ... بسی خوشحال شدیم ... حیف که دلم نیومد اذیتتون کنم .... ببخشید اگر گاهی، خیلی کم ، یه کوچولو گمراهتون کردم... عکس هاتون رو بفرستید ... :camera2: منتظر مسابقات بعدی ما باشید ... :w31: 8 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ هیلدا......کی گفته بیاد بگه خودش فکر می کنم ستیا گفت ... :JC_thinking: هیلداست؟؟؟؟؟ من چهارمین حدس هیلدارو گفتم نازی نازی ... بررسی می کنم ... 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ پست های ستی رو نگااااااااااا :ws28: :gnugghender: اومدم حدس بزنم چرا انقدركتي تابلو شده؟ ولي نميگم كتي:4chsmu1: الههgoddess_s؟ پس سفيد برفيه اشتباه بود؟ براي حدس دوم هم ميگم سفيد برفي:167: سفيد برفيه؟:4chsmu1: سفيد برفي كه دانشجو نيست راهنمايي اشتباه ميكني؟:w00: سفيد برفيه؟:167: واي به حالته اگه سفيد برفي باشه و دروخ گفته باشي:167: :4chsmu1: نتلس پس اگه سفيد برفي نيس كي ميتونه باشه؟:gnugghender: يااااااااااااافتم هيلدا نيست؟:gnugghender: چند تا حدس شد؟ :ws28: 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده