ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ اقا جان یکی یه کم تقلب به من برسونه ...کیا رو گفتن ؟ کیا موندن راهنماییا چی بوده و اینا .... درضمن مگه نفهمم صاحب عکس کیه آخه این عکسه تو دادی؟.... شهروندای لی لی پوت باید بیان نگاش کنن! هیچی دیده نمیشه که! 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ اقا جان یکی یه کم تقلب به من برسونه ...کیا رو گفتن ؟ کیا موندن راهنماییا چی بوده و اینا .... درضمن مگه نفهمم صاحب عکس کیه آخه این عکسه تو دادی؟.... شهروندای لی لی پوت باید بیان نگاش کنن! هیچی دیده نمیشه که! فعلاً کسی رو نگفتن ... راهنمایی پست اوله دیگه ... عکس نداشت دیگه بزرگ تر ... حالا عصبانی نشو ... این دور راهنمایی بیشتری می کنم ... 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ حالا عکس کی شد؟منم شرکت می دید؟ اصلا اینجا کی منو می شناسه؟ مهم اينه كه ماماني ميشناست:4chsmu1: نچ ... الهه نیست ... فعلاً عکس کسی نشده ... :girl_in_dreams: بله که شرکت میدیم ... شما عکس بفرست ... راهنمایی می کنیم ملت رو ... مطمئني؟ درس نگاه كن اقا جان یکی یه کم تقلب به من برسونه ...کیا رو گفتن ؟ کیا موندن راهنماییا چی بوده و اینا .... درضمن مگه نفهمم صاحب عکس کیه آخه این عکسه تو دادی؟.... شهروندای لی لی پوت باید بیان نگاش کنن! هیچی دیده نمیشه که! :banel_smiley_52: شما ببخشش آجي چرا انقد داد ميزني سر بچه؟:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ مهم اينه كه ماماني ميشناست:4chsmu1: مطمئني؟ درس نگاه كن :banel_smiley_52: شما ببخشش آجي چرا انقد داد ميزني سر بچه؟:banel_smiley_52: درست نگاه کردم ... باور کن ../. 1 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ عکس ها الانه همدیگرو دیگه دیدید مونده بچگیا ؟؟ بابا ایول ! 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ حالا عصبانی نشو ... این دور راهنمایی بیشتری می کنم ... پرتو غلط راهنمایی کنی خونت این دفعه حلاله :4chsmu1: :banel_smiley_52: شما ببخشش آجي چرا انقد داد ميزني سر بچه؟:banel_smiley_52: آخه دیده نمیشه آفجی...تو یکیش که خیلی ماته ...تو یکیشم دستش جلوی دهنشه ! 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ پرتو غلط راهنمایی کنی خونت این دفعه حلاله :4chsmu1: آخه دیده نمیشه آفجی...تو یکیش که خیلی ماته ...تو یکیشم دستش جلوی دهنشه ! قول ميدم دفعه بعد ك خواستم شركت كنم عكس با كيفيت بفرستم 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ پس سفيد برفيه این چندمین حدست بود؟ :167: عکس ها الانه همدیگرو دیگه دیدید مونده بچگیا ؟؟ بابا ایول ! پرتو غلط راهنمایی کنی خونت این دفعه حلاله :4chsmu1: آخه دیده نمیشه آفجی...تو یکیش که خیلی ماته ...تو یکیشم دستش جلوی دهنشه ! غلط راهنمایی نکردم ... 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ این چندمین حدست بود؟ :167: :167: اولي 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ غلط راهنمایی نکردم ... زبونشو! 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ :167: اولي واقعاً؟ تو چشمای من نگاه کن ... اولی که اشتباه بود ... دومی رو بگو ... 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ واقعاً؟ تو چشمای من نگاه کن ... اولی که اشتباه بود ... دومی رو بگو ... اشتباه بود؟ براي حدس دوم هم ميگم سفيد برفي:167: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ زبونشو! اشتباه بود؟ براي حدس دوم هم ميگم سفيد برفي:167: :icon_pf (34): اشکال نداره ... یه حدس دیگه هم می تونی بزنی ... حدس اولم و میگم سیفید برفی حدس اولت؟ :jawdrop: دومی رو بزن ... 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ حدس اولم و میگم سیفید برفی اشتباه بود؟ براي حدس دوم هم ميگم سفيد برفي:167: آخه این کجاش شبیه منه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من نیستم حدستونو نسوزونید:shame: 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ آخه این کجاش شبیه منه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من نیستم حدستونو نسوزونید:shame: 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ حدس اولت؟ :jawdrop: دومی رو بزن ... پس حدس چندمم؟ من اولین باره میام تو این تافیک اصلا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده