گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 15 تیر، 2011 من رفتم بخابم. اما اولین بار بود که تونستم درست حدس بزنم.خیلی حال داد:4chsmu1: عارفففففففففففففففففففف کجایی!!!بلاخره دیدی من ازت امتیاز گرفتم:persiana__hahaha: (حالا بزنه و کتایون نباشه) 3
کتایون 15176 ارسال شده در 15 تیر، 2011 باز تو شروع کردی سپیده:w589:من تو هر تاپیک تشخیص هویت که رفتم تو همیشه گفتی منم حالا که دیگه کتی تابلو شد رفت وایسا تاپیک بعدی استارت شه شاید این دفعه رو راست گفته باشهههههههههه.... 3
asal sadra 3752 ارسال شده در 15 تیر، 2011 کی بود؟به منم بگین؟ کتایون بود لو رفت ولی پرتو میخواد منحرف کنه میگه نه 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 15 تیر، 2011 عمه تو دیگه چراااااا؟من نیستم تو عالم فامیلی که من بهت دروغ نمیگم به اینام بگو من نیستم...:icon_pf (34): عمه جان خو عکسای بچگیتو که به من نشون ندادی که عمه! هاااا؟ ینی تو نیستی؟ پس ینی کی میتونه باشه این موقع شب؟ 3
asal sadra 3752 ارسال شده در 15 تیر، 2011 شاید این دفعه رو راست گفته باشهههههههههه.... بقول سمن پیشته کتایون تو رکورد سریعترین تشخیص هویت لو رفتگی رو کسب کردیاااا 2
partow 25305 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2011 زییییییییییییییییییینگ!گزینه 2 اگه غلطه پس راهنمایی کنید لطفا! باشه ... فردا یه عکس دیگشم میزارم ... واه تابلو شد که دیگه:w589:امتیاز بچرو بده مام بریم دیگه تابلو نشد ... چطور فهمیدی کتایونه؟ قربونت برم عسل بایا بدید امتیازمو من فردا مسافرم.. گلم ... درس حدس بزن ... من امتیازو پست می کنم ... هنوزم میگم عسلهههههه... هنوزم میگم عسل نیست ... کی بود؟به منم بگین؟ هنوز کشف نشده ... :icon_pf (34): بفرمایید داخل ... دم در بده ... دو تا حدس بزن حداقل ... 3
goddess_s 16415 ارسال شده در 15 تیر، 2011 نه تو نیستی............:w821::w821:من برنده شدم!!!!نگو که برنده نشدم! نکنه خودتی؟ رد گم میکنی؟ مسافری از این کارا نکن بذا دعامون بدرقه راهت باشه! 2
کتایون 15176 ارسال شده در 15 تیر، 2011 عمه جان خو عکسای بچگیتو که به من نشون ندادی که عمه!هاااا؟ ینی تو نیستی؟ پس ینی کی میتونه باشه این موقع شب؟ منم نمی دونم کی می تونه باشهههه... خودت نیستی عمه؟ 2
partow 25305 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2011 من رفتم بخابم.اما اولین بار بود که تونستم درست حدس بزنم.خیلی حال داد:4chsmu1: عارفففففففففففففففففففف کجایی!!!بلاخره دیدی من ازت امتیاز گرفتم:persiana__hahaha: (حالا بزنه و کتایون نباشه) باشه ... شب بخیر ... میگم درست حدس نزدیییییییی ... جمله آخر زده ... کتایون بود لو رفتولی پرتو میخواد منحرف کنه میگه نه 3
asal sadra 3752 ارسال شده در 15 تیر، 2011 باشه ... فردا یه عکس دیگشم میزارم ... تابلو نشد ... چطور فهمیدی کتایونه؟ گلم ... درس حدس بزن ... من امتیازو پست می کنم ... هنوزم میگم عسل نیست ... هنوز کشف نشده ... :icon_pf (34): بفرمایید داخل ... دم در بده ... دو تا حدس بزن حداقل ... چرا انقد مقاومت میکنی:w589: کتایون بود دیگه به هه همین الان عسکه دیگشو بزار من برم دیگه رکورد کتایونم ثبت کنید 2
partow 25305 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2011 چرا انقد مقاومت میکنی:w589:کتایون بود دیگه به هه همین الان عسکه دیگشو بزار من برم دیگه رکورد کتایونم ثبت کنید این دفعه حرفامو بیلیو کنید ... دارم حقیقتشو می گم ... اصلاً چرا اینقدر اصرار داری کتایونه؟ 3
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 15 تیر، 2011 باز تو شروع کردی سپیدهمن تو هر تاپیک تشخیص هویت که رفتم تو همیشه گفتی منم حالا که دیگه کتی تابلو شد رفت وایسا تاپیک بعدی استارت شه حالا انقد باور نکنین تا مسابقه تموم شه زهرا بیاد بگه سپیده بود و برنده ای نداشتیم 4
کتایون 15176 ارسال شده در 15 تیر، 2011 این دفعه حرفامو بیلیو کنید ... دارم حقیقتشو می گم ... اصلاً چرا اینقدر اصرار داری کتایونه؟ راستی چراااااااااا؟ 2
asal sadra 3752 ارسال شده در 15 تیر، 2011 این دفعه حرفامو بیلیو کنید ... دارم حقیقتشو می گم ... اصلاً چرا اینقدر اصرار داری کتایونه؟ بیلیو کنیم باشه فردا میحدسیم ولی اگه اخرش معلوم شد کتایون حسابت با کرامون کاتبین (یا یه همچین چیزی) 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 15 تیر، 2011 منم نمی دونم کی می تونه باشهههه...خودت نیستی عمه؟ عمه جان شما وختتو اینجا بیکار تلف نکن! برو واسه استحکام بنیان خانواده تلاش کن. 1
partow 25305 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2011 حالا انقد باور نکنین تا مسابقه تموم شه زهرا بیاد بگه سپیده بود و برنده ای نداشتیم راستی چراااااااااا؟ نبدونم ... بیلیو کنیمباشه فردا میحدسیم ولی اگه اخرش معلوم شد کتایون حسابت با کرامون کاتبین (یا یه همچین چیزی) باشه ...
setiya 12665 ارسال شده در 15 تیر، 2011 :gnugghender: اومدم حدس بزنم چرا انقدركتي تابلو شده؟ ولي نميگم كتي:4chsmu1: الههgoddess_s؟ 1
partow 25305 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2011 :gnugghender: اومدم حدس بزنم چرا انقدركتي تابلو شده؟ ولي نميگم كتي:4chsmu1: الههgoddess_s؟ نچ ... الهه نیست ... حالا عکس کی شد؟منم شرکت می دید؟ اصلا اینجا کی منو می شناسه؟ فعلاً عکس کسی نشده ... :girl_in_dreams: بله که شرکت میدیم ... شما عکس بفرست ... راهنمایی می کنیم ملت رو ... 1
ارسال های توصیه شده