84313 371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ امروز که به کارام رسیدم..............ولی تموم نشدن چه کاری؟ 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ هه هه...ali.fatemi4هنوز زندست!!! یه ضرب المثل ژاپنی میگه: برا یه نینجا همه جا ژاپنه!!! گفتم روحش بالاخره میاد اما اینجا نواندیشانه جوونی به سن و سال نیست...به دله آخه اونم نیست 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ گفتم روحش بالاخره میاداما اینجا نواندیشانه آخه اونم نیست من خودشم! تازه گفتم برا یه نینجا "همه جا" ژاپنه! که مسلما نو اندیشانم یکی از همون جا هاس:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ چه کاری؟ کاری سخت از کار کردن در معدن گفتم روحش بالاخره میاداما اینجا نواندیشانه آخه اونم نیست پس چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان من برم دیگه..راستی 84313...منم دوره لیسانس شماره دانشجوییم اینجوری شروع میشد...85212:ws3: 3 لینک به دیدگاه
84313 371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ کاری سخت از کار کردن در معدن یعنی چی میتونه باشه 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ من خودشم!تازه گفتم برا یه نینجا "همه جا" ژاپنه! که مسلما نو اندیشانم یکی از همون جا هاس:hapydancsmil: امشب همه توهم زدنا یکی فکر میکنه نینجاس،یکی فکر میکنه جوونا خودمم توهم بزنم یهودیگه اصن کل سایت مال منه برید بیرون بینم کاری سخت از کار کردن در معدن پس چیه؟ نمیدونم چیه ولی هر چی هست اون نیست 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی چی میتونه باشه آشپزی 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان من برم دیگه..راستی 84313...منم دوره لیسانس شماره دانشجوییم اینجوری شروع میشد...85212:ws3: حالا نمیشد خداحافظی نکنی و بری؟:vahidrk:(علی ببین تلافی دیشب رو سرش در آوردم ببین چقدر هواتو دارم) منم برم دیگه شب خوش 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ آشپزی امشب همه توهم زدنایکی فکر میکنه نینجاس،یکی فکر میکنه جوونا خودمم توهم بزنم یهودیگه اصن کل سایت مال منه برید بیرون بینم نمیدونم چیه ولی هر چی هست اون نیست یعنی چی میتونه باشه دوستان من برم دیگه..راستی 84313...منم دوره لیسانس شماره دانشجوییم اینجوری شروع میشد...85212:ws3: کاری سخت از کار کردن در معدن پس چیه؟ من خودشم!تازه گفتم برا یه نینجا "همه جا" ژاپنه! که مسلما نو اندیشانم یکی از همون جا هاس:hapydancsmil: گفتم روحش بالاخره میاداما اینجا نواندیشانه آخه اونم نیست چه کاری؟ گفتگو صمیمانه دوتا کوچه پایین تره 3 لینک به دیدگاه
84313 371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان من برم دیگه..راستی 84313...منم دوره لیسانس شماره دانشجوییم اینجوری شروع میشد...85212:ws3: مصلن می خاستی بگی خیلی ضرنگی؟ یا تیکه انداختی؟:vahidrk: کی گفته اون شماره دانشجوییمه:brodkavelarg: 3 لینک به دیدگاه
koka 272 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ مصلن می خاستی بگی خیلی ضرنگی؟ یا تیکه انداختی؟:vahidrk: کی گفته اون شماره دانشجوییمه:brodkavelarg: ضرنگی کجایی؟ اینم سارویه 3 لینک به دیدگاه
koka 272 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان من برم دیگه..راستی 84313...منم دوره لیسانس شماره دانشجوییم اینجوری شروع میشد...85212:ws3: من جای شما بودم میگفتم شماره دانشجوییم ......91212 واین همه ذلت رو تحمل نمیکردم . 1 لینک به دیدگاه
84313 371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ ضرنگی کجایی؟ اینم سارویه ای بابا تو هم واستا اینجا هی مچ بگیر:97: 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ جون من اين ارشد 91 رو بيخيال شين برين سراغ 92:w000: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ روح می بینمممممم... برو يه آب قند بخور تا فشارت نيوفتاده!!! يكم خيالاتي شدي 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ برو يه آب قند بخور تا فشارت نيوفتاده!!!يكم خيالاتي شدي عیب نداره هنوز توجیه نشدی...دست خودت نیست... 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ عیب نداره هنوز توجیه نشدی...دست خودت نیست... هنوز داغ ه:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ هنوز داغ ه:hapydancsmil: کلا داغهههههههههههه... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده