کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ پسر خوبی بود میخواست پُز نده... 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ میخواست پُز نده... خو آره الان که فک میکنم نباید پُز میداد دیه هم که امسال دوبل شدهامسال هرچی داشتیم دادیم دیه انسانهایی که جنابعالی زدی نفله کردی حالا احتمالا این یکی روحش به زودی میاد پست میده 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ خو آره الان که فک میکنم نباید پُز میداددیه هم که امسال دوبل شدهامسال هرچی داشتیم دادیم دیه انسانهایی که جنابعالی زدی نفله کردی حالا احتمالا این یکی روحش به زودی میاد پست میده این یکی رو نکشم تو دلم میمونه بزرگ میشم عقده ای میشم...بعد عواقبشو چیکار کنیم اون وقت... 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ این یکی رو نکشم تو دلم میمونه بزرگ میشم عقده ای میشم...بعد عواقبشو چیکار کنیم اون وقت... سر قبلی هم همینو گفتیاخو عب نداره ایندفعه هم بزن بکش،تو سال جهاد اقتصادی رو به معنای واقعی در مورد جیب من اجرا کردی 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ سر قبلی هم همینو گفتیاخو عب نداره ایندفعه هم بزن بکش،تو سال جهاد اقتصادی رو به معنای واقعی در مورد جیب من اجرا کردی آخ جوووووووووووون....:hapydancsmil: لذتی که در کشتن هست در هیچی نیست... 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ خب کنکور چطور بود رفقا ؟ واسه من که خیلی سخت بود تازه به نظر من 2تا سوال اشتباه بود حالا که گذشت 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ خب کنکور چطور بود رفقا ؟ واسه من که خیلی سخت بود تازه به نظر من 2تا سوال اشتباه بود حالا که گذشت دیر اومدی رفیقما یه 20 صفحه بحث کردیم و آه و ناله کردیمصفحات قبل نظرات دوستان هست الانم مشغول فعالیت در خط اسپمینگ هستیم 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ دیر اومدی رفیقما یه 20 صفحه بحث کردیم و آه و ناله کردیمصفحات قبل نظرات دوستان هست الانم مشغول فعالیت در خط اسپمینگ هستیم دیر که رسیدم هیچ تازه اشتباهی هم اومدم ! من کنکور برقم اما اینجا تاپیکه مکانیکه فک کنم واسه کنکور برق چرا تاپیک نیست ؟ ! 2 لینک به دیدگاه
koka 272 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ دیر که رسیدم هیچ تازه اشتباهی هم اومدم ! من کنکور برقم اما اینجا تاپیکه مکانیکه فک کنم واسه کنکور برق چرا تاپیک نیست ؟ ! خب اگه بود چه فایده ای داشت ؟ خود شما الان میبینید که بچه های مکانیک گند زدن . جز بی آبرویی و ناامید کردن ما جوونا چی کار کردن . تازه یکی از بچه های مارو میخوان ترور کنن چون رفته سوالا رو از سازمان سنجش بلند کرده:vahidrk: البته درصدهای آقا En.M کمی به ما جوونا امید میده 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ دیر که رسیدم هیچ تازه اشتباهی هم اومدم ! من کنکور برقم اما اینجا تاپیکه مکانیکه فک کنم واسه کنکور برق چرا تاپیک نیست ؟ ! ببین دیگه چقد کنکورتو خوب دادی که تالارتم گم کردی برو خونتون بینم:vahidrk: اونجا هم تاپیک دارید،منم امروز براتون سوالا رو گذاشتمیه نفرتون هم نیومد بحث کنه،ما رفتیم اسپم کردیم هرچی دارید از مکانیکیاس خب اگه بود چه فایده ای داشت ؟ خود شما الان میبینید که بچه های مکانیک گند زدن . جز بی آبرویی و ناامید کردن ما جوونا چی کار کردن . تازه یکی از بچه های مارو میخوان ترور کنن چون رفته سوالا رو از سازمان سنجش بلند کرده:vahidrk: البته درصدهای آقا En.M کمی به ما جوونا امید میده امید امسال En.M هست 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ آره دیگه. بالاخره هرچی باشه، مامان تالار هستیدرسته مامان ؟ من فردا میرم خودمو یه طرف گم و گور بکنم. فقط به پسرم بگید بابات مرد فداکاری بود، به خاطر دوست هاش ( یه مشت الاف ) دفترچه رو دزدید و خودش رو فدا کرد. نه حمید، رو اسکرین سیور نیست، shut down شده. از پاور هم روشن نمیشه:icon_pf (34): بعضی وقتها خشونت لازمه خسلس هم حال میده ه ه ه مامان مریییییییم خیلی خطرناکه. خودم چند فقره قتل رو ازش دیده ام.:icon_pf (34): آره. مثل اینکه دلار و سکه سودش کم بوده، زده تو کار آهن. بچه ها من کجا برم ایشون رو معرفی کنم...........(از شرش راحت بشم) تازه ساعت ده هحالا هرجامهم خردل بود ما هم خرسندیم که نذاتیم تو به کارت برسی کارتتو بزن و برو به پسرت میگم بابات رفت پیش خدا شبت بخیر موری امروز که به کارام رسیدم..............ولی تموم نشدن 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها من کجا برم ایشون رو معرفی کنم...........(از شرش راحت بشم) امروز که به کارام رسیدم..............ولی تموم نشدن به بقیه ش نمیرسی پس 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ به بقیه ش نمیرسی پس :vahidrk:تا صبح بیدار می مونم:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها من کجا برم ایشون رو معرفی کنم...........(از شرش راحت بشم) امروز که به کارام رسیدم..............ولی تموم نشدن از شر من نمیشه خلاص شد مگر اینک اکانتت رو تو انجمن حذف کنی و بری مشق هاتو بنویسی 3 لینک به دیدگاه
koka 272 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ :vahidrk:تا صبح بیدار می مونم:vahidrk: پس واسه چی اومدی .الان وقته استراحتته که اومدی وبگردی؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ پس واسه چی اومدی .الان وقته استراحتته که اومدی وبگردی؟ آره یعنی تا این کار تموم شه ...من پیر میشم 2 لینک به دیدگاه
koka 272 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ آره یعنی تا این کار تموم شه ...من پیر میشم 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ :vahidrk:تا صبح بیدار می مونم:vahidrk: بمون خب:vahidrk: آره یعنی تا این کار تموم شه ...من پیر میشم باز توهم زدی که جوونی؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ پسر خوبی بود هه هه... ali.fatemi4هنوز زندست!!! یه ضرب المثل ژاپنی میگه: برا یه نینجا همه جا ژاپنه!!! 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ بمون خب:vahidrk: باز توهم زدی که جوونی؟ جوونی به سن و سال نیست...به دله 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده