HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 میخواست پُز نده... خو آره الان که فک میکنم نباید پُز میداد دیه هم که امسال دوبل شدهامسال هرچی داشتیم دادیم دیه انسانهایی که جنابعالی زدی نفله کردی حالا احتمالا این یکی روحش به زودی میاد پست میده 3
کتایون 15176 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 خو آره الان که فک میکنم نباید پُز میداددیه هم که امسال دوبل شدهامسال هرچی داشتیم دادیم دیه انسانهایی که جنابعالی زدی نفله کردی حالا احتمالا این یکی روحش به زودی میاد پست میده این یکی رو نکشم تو دلم میمونه بزرگ میشم عقده ای میشم...بعد عواقبشو چیکار کنیم اون وقت... 2
HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 این یکی رو نکشم تو دلم میمونه بزرگ میشم عقده ای میشم...بعد عواقبشو چیکار کنیم اون وقت... سر قبلی هم همینو گفتیاخو عب نداره ایندفعه هم بزن بکش،تو سال جهاد اقتصادی رو به معنای واقعی در مورد جیب من اجرا کردی 3
کتایون 15176 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 سر قبلی هم همینو گفتیاخو عب نداره ایندفعه هم بزن بکش،تو سال جهاد اقتصادی رو به معنای واقعی در مورد جیب من اجرا کردی آخ جوووووووووووون....:hapydancsmil: لذتی که در کشتن هست در هیچی نیست... 2
bme.masood 5832 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 خب کنکور چطور بود رفقا ؟ واسه من که خیلی سخت بود تازه به نظر من 2تا سوال اشتباه بود حالا که گذشت 2
HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 خب کنکور چطور بود رفقا ؟ واسه من که خیلی سخت بود تازه به نظر من 2تا سوال اشتباه بود حالا که گذشت دیر اومدی رفیقما یه 20 صفحه بحث کردیم و آه و ناله کردیمصفحات قبل نظرات دوستان هست الانم مشغول فعالیت در خط اسپمینگ هستیم 2
bme.masood 5832 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 دیر اومدی رفیقما یه 20 صفحه بحث کردیم و آه و ناله کردیمصفحات قبل نظرات دوستان هست الانم مشغول فعالیت در خط اسپمینگ هستیم دیر که رسیدم هیچ تازه اشتباهی هم اومدم ! من کنکور برقم اما اینجا تاپیکه مکانیکه فک کنم واسه کنکور برق چرا تاپیک نیست ؟ ! 2
koka 272 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 دیر که رسیدم هیچ تازه اشتباهی هم اومدم ! من کنکور برقم اما اینجا تاپیکه مکانیکه فک کنم واسه کنکور برق چرا تاپیک نیست ؟ ! خب اگه بود چه فایده ای داشت ؟ خود شما الان میبینید که بچه های مکانیک گند زدن . جز بی آبرویی و ناامید کردن ما جوونا چی کار کردن . تازه یکی از بچه های مارو میخوان ترور کنن چون رفته سوالا رو از سازمان سنجش بلند کرده:vahidrk: البته درصدهای آقا En.M کمی به ما جوونا امید میده 1
HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 دیر که رسیدم هیچ تازه اشتباهی هم اومدم ! من کنکور برقم اما اینجا تاپیکه مکانیکه فک کنم واسه کنکور برق چرا تاپیک نیست ؟ ! ببین دیگه چقد کنکورتو خوب دادی که تالارتم گم کردی برو خونتون بینم:vahidrk: اونجا هم تاپیک دارید،منم امروز براتون سوالا رو گذاشتمیه نفرتون هم نیومد بحث کنه،ما رفتیم اسپم کردیم هرچی دارید از مکانیکیاس خب اگه بود چه فایده ای داشت ؟ خود شما الان میبینید که بچه های مکانیک گند زدن . جز بی آبرویی و ناامید کردن ما جوونا چی کار کردن . تازه یکی از بچه های مارو میخوان ترور کنن چون رفته سوالا رو از سازمان سنجش بلند کرده:vahidrk: البته درصدهای آقا En.M کمی به ما جوونا امید میده امید امسال En.M هست 3
M!Zare 48040 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 آره دیگه. بالاخره هرچی باشه، مامان تالار هستیدرسته مامان ؟ من فردا میرم خودمو یه طرف گم و گور بکنم. فقط به پسرم بگید بابات مرد فداکاری بود، به خاطر دوست هاش ( یه مشت الاف ) دفترچه رو دزدید و خودش رو فدا کرد. نه حمید، رو اسکرین سیور نیست، shut down شده. از پاور هم روشن نمیشه:icon_pf (34): بعضی وقتها خشونت لازمه خسلس هم حال میده ه ه ه مامان مریییییییم خیلی خطرناکه. خودم چند فقره قتل رو ازش دیده ام.:icon_pf (34): آره. مثل اینکه دلار و سکه سودش کم بوده، زده تو کار آهن. بچه ها من کجا برم ایشون رو معرفی کنم...........(از شرش راحت بشم) تازه ساعت ده هحالا هرجامهم خردل بود ما هم خرسندیم که نذاتیم تو به کارت برسی کارتتو بزن و برو به پسرت میگم بابات رفت پیش خدا شبت بخیر موری امروز که به کارام رسیدم..............ولی تموم نشدن 5
HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 بچه ها من کجا برم ایشون رو معرفی کنم...........(از شرش راحت بشم) امروز که به کارام رسیدم..............ولی تموم نشدن به بقیه ش نمیرسی پس 3
M!Zare 48040 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 به بقیه ش نمیرسی پس :vahidrk:تا صبح بیدار می مونم:vahidrk: 3
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 بچه ها من کجا برم ایشون رو معرفی کنم...........(از شرش راحت بشم) امروز که به کارام رسیدم..............ولی تموم نشدن از شر من نمیشه خلاص شد مگر اینک اکانتت رو تو انجمن حذف کنی و بری مشق هاتو بنویسی 3
koka 272 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 :vahidrk:تا صبح بیدار می مونم:vahidrk: پس واسه چی اومدی .الان وقته استراحتته که اومدی وبگردی؟ 2
M!Zare 48040 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 پس واسه چی اومدی .الان وقته استراحتته که اومدی وبگردی؟ آره یعنی تا این کار تموم شه ...من پیر میشم 2
HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 :vahidrk:تا صبح بیدار می مونم:vahidrk: بمون خب:vahidrk: آره یعنی تا این کار تموم شه ...من پیر میشم باز توهم زدی که جوونی؟ 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 پسر خوبی بود هه هه... ali.fatemi4هنوز زندست!!! یه ضرب المثل ژاپنی میگه: برا یه نینجا همه جا ژاپنه!!! 3
M!Zare 48040 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 بمون خب:vahidrk: باز توهم زدی که جوونی؟ جوونی به سن و سال نیست...به دله 2
ارسال های توصیه شده