afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ نه همون شیشه بهترهبفرمایین: :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: آخ جون دمت گرم از خماری درمون آوردی:hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ نه همون شیشه بهترهبفرمایین: :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: میزنم له شی هاااااااا؟!! اعصاب مصاب ندارمممممم ساقی مجنووووووووووون روانی 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ تو ساقی مجنوووونی ... این 18 خیلی خماره راش بنداز توپ توپم میزنم له شی هاااااااا؟!! اعصاب مصاب ندارمممممم ساقی مجنووووووووووون روانی نه بابا نگرفتی ؟ شیشه ها رو تو شیشه عادم قایم کرده الان داریم می تراشیم 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ ساقی این راس میگه؟ ینی تو اینخد حرفه ای هستی؟!! 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ ساقی این راس میگه؟ ینی تو اینخد حرفه ای هستی؟!! علی مجنون رو همه می شناسن نفر اول بزرگترین باند خاورمیانه است 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ علی مجنون رو همه می شناسن نفر اول بزرگترین باند خاورمیانه است چاخان نگو ...برو اماده شو آمپولتو بزنم ... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ چاخان نگو ...برو اماده شو آمپولتو بزنم ... حالا این بار نه آقای دکتر خودم ترک می کنم 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ حالا این بار نه آقای دکتر خودم ترک می کنم ترک؟ ینی میخای دیونه خونه رو ترک کنی؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ میزنم له شی هاااااااا؟!! اعصاب مصاب ندارمممممم ساقی مجنووووووووووون روانی توپ توپم نه بابا نگرفتی ؟ شیشه ها رو تو شیشه عادم قایم کرده الان داریم می تراشیم ساقی این راس میگه؟ ینی تو اینخد حرفه ای هستی؟!! علی مجنون رو همه می شناسن نفر اول بزرگترین باند خاورمیانه است اسپم نکنین اسپمر های بزرگ!!!:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ ترک؟ ینی میخای دیونه خونه رو ترک کنی؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نه بابا مواد رو می گم دروغ نگو درد داره 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ اسپم نکنین اسپمر های بزرگ!!!:vahidrk: ما؟ اسپمبر بزرگ ندیدی لابد 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ نه بابا مواد رو می گمدروغ نگو درد داره بیخوت میکنی ترک کنی مرتیکه برو اینو بزن ب ساقی مجنووووووووووون 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ بیخوت میکنی ترک کنی مرتیکه برو اینو بزن ب ساقی مجنووووووووووون ای بابا تو هم که فقط بلدی آمپول بزنیا!!! عاقا این دکتر نیست آمپول زنه!!! 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ ای باباتو هم که فقط بلدی آمپول بزنیا!!! عاقا این دکتر نیست آمپول زنه!!! اتفاقا بلد نبودم ، گفتم 18 واست بزنه:gnugghender: 18 راهنمایشووووون کن لفطا چیزیای دیگه بلدم خاستی بوگو 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ اتفاقا بلد نبودم ، گفتم 18 واست بزنه:gnugghender: 18 راهنمایشووووون کن لفطا چیزیای دیگه بلدم خاستی بوگو از یه نقطه ای تزریق کنه که پوستش حساس نباشه و نزدیک تزریقای قبلیش نباشه آروم تزریق کن سکته نزنی رو زبون تاثیرش بیشتره 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ اتفاقا بلد نبودم ، گفتم 18 واست بزنه:gnugghender: 18 راهنمایشووووون کن لفطا چیزیای دیگه بلدم خاستی بوگو از یه نقطه ای تزریق کنه که پوستش حساس نباشه و نزدیک تزریقای قبلیش نباشهآروم تزریق کن سکته نزنی رو زبون تاثیرش بیشتره میزنم لهتون میکنما!!! طرف من نیاین و الا در عرض 5 ثانیه به کتلت تبدیلتون میکنم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ میزنم لهتون میکنما!!!طرف من نیاین و الا در عرض 5 ثانیه به کتلت تبدیلتون میکنم:hapydancsmil: ادم معتاد خودش کتلت حالا من هیچی مجتبی رو چه طوری می خوای کتلت کنی کتلت؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ ادم معتاد خودش کتلت حالا من هیچی مجتبی رو چه طوری می خوای کتلت کنی کتلت؟ من خودم سلاخی آدمیزاد دارم شغلم اینه اینم عکسام: 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ میزنم لهتون میکنما!!!طرف من نیاین و الا در عرض 5 ثانیه به کتلت تبدیلتون میکنم:hapydancsmil: 18 برو با خیال راحت واسش تزریق کن 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ من خودم سلاخی آدمیزاد دارمشغلم اینه اینم عکسام: عجب ساندوچایی 18 برو ازشون امتحان کن ...جیگرت حال میاد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده