آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ دیوونه ها از همه عاقل ترن دیدم که میگم:JC_thinking::yes: 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ دیوونه ها از همه عاقل ترن دیدم که میگم:JC_thinking::yes: به هر حال جم دیونه ها خوش اومدی التاج من پزشک هستم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ به هر حال جم دیونه ها خوش اومدی التاج من پزشک هستم:icon_pf (34): بههههه سلام دکتر امروز چند تا ویزیت کردی؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ به هر حال جم دیونه ها خوش اومدی التاج من پزشک هستم:icon_pf (34): من استادمیعنی استاد پزشکام 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ من استادمیعنی استاد پزشکام من که رئیس اینجام اصن هرکی هرف علکی بظنه بیرونش میکنم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ من که رئیس اینجام اصنهرکی هرف علکی بظنه بیرونش میکنم منکه استادام دیگه درجه ام مشخصه استاد رئیسا هم هستم 4 لینک به دیدگاه
آقای دکتر 319 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ من استادمیعنی استاد پزشکام جووووووووووون نشننيدم يه بار ديگه بفرماييد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ شوماها قاطی پاتی هستین ... یه سیگار بکشن اگه حل نشد بگم علی واستون شیشه و کراک بیاره 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ شوماها قاطی پاتی هستین ... یه سیگار بکشن اگه حل نشد بگم علی واستون شیشه و کراک بیاره منم شیشه می خوام :smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ منم شیشه می خوام :smiley (18): علی نیس ...رفته جنس بیاره ... فعلا همون سیگارو بکش 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ علی نیس ...رفته جنس بیاره ... فعلا همون سیگارو بکش سیگار فازش شیشه نیست مغزم داره می ترکه نکنه مامورا گرفتنش 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ سیگار فازش شیشه نیست مغزم داره می ترکه نکنه مامورا گرفتنش آمپول میخااای؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ آمپول میخااای؟ آمپول اگه قرص ریتا داری فعلا بده :5c6ipag2mnshmsf5ju3 (شیشه فازش با بقیه ی موادا فرق داره هیچ چیزی نمی تونه جایگزینش شه گفتم بدونی) 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ شوماها قاطی پاتی هستین ... یه سیگار بکشن اگه حل نشد بگم علی واستون شیشه و کراک بیاره مرد حسابی من مجنونم ساقی که نیستم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ مرد حسابیمن مجنونم ساقی که نیستم آقا علی موقع فیلم بازی کردن نیست تو رو خدا یه کم جنس بده 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ آقا علی موقع فیلم بازی کردن نیست تو رو خدا یه کم جنس بده :hanghead: شیشه میخوای؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ :hanghead:شیشه میخوای؟ اگه نداری ریتالین هم خوبه اعتیادم شدید نیست 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ اگه نداری ریتالین هم خوبه اعتیادم شدید نیست نه همون شیشه بهتره بفرمایین: :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ مرد حسابیمن مجنونم ساقی که نیستم تو ساقی مجنوووونی ... این 18 خیلی خماره راش بنداز 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده