M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ پ ن پ... گفتم یکم بدنت مشت و مال میخواد مشت و مالت بدم!!! میشه بپرسم اون وقت اینجا کجاست؟؟؟ همه قاطی ایم دیگه:vahidrk: همه قاطی نیستن،من استثناء هستم آخه دکتر روانپزشکم:vahidrk:شما رو معالجه میکنم 2 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ بیا بالا شاید روانیا هم اومدن بالا 1 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ منم موخوام بیام اینجا دیوونه ای؟اگه دیوونه ای به جمع ما خوش اومدی 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ سلام منم پزشک عمرانم همه قاطی نیستن،من استثناء هستم آخه دکتر روانپزشکم:vahidrk:شما رو معالجه میکنم اینجا همه دیوونن!!! 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ اینجا همه دیوونن!!! من اومدم معالجتون کنم . . . از همین الان شرو میکنم ... و شوما به این توصیه ها عمل کنین * سی دی قفل دار رو بشکنین تا قفلش باز بشه. * جوراب های کثیف رو به پره های پنکه ببندید و پنکه را روشن کنید. * با هندوانه یه قل دو قل بازی کنین ! * به دوست دکترتون بگین : مرض جدید چی داری ؟! * نصف شب زنگ بزنید به اورژانس و بگویید: من مرض دارم ، بیاین منو ببرید! * روز بازی پرسپولیس با استقلال، وسط تماشاچی ها بنشینید و با صدای بلند، ابومسلم را تشویق کنید ! * هفت تیری بذارید رو شقیقه راننده مترو و بگید یالا برو دبی. * پیراهن را روی کت بپوشید. * دقت کنید وقتی در مهمونی براتون نوشیدنی آوردند همه را اندازه بگیرید و بزرگترین رو انتخاب کنید تا کلاه سرتون نره. * ماست را با چنگال بخورید. * زنگ در خونه ها رو بزنین بعد وایسین ببینید چی میشه. * سر جلسه کنکور بهترین وقت برای تخمه شکستنه. به مرور زمان ادامه اینا رو بهتون آموزش میدم که کاملا معالجه شین 1 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ اومدم واسه سلامتی همتون دعا کنم برم....:ws3: 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ اومدم واسه سلامتی همتون دعا کنم برم....:ws3: آخه که تا حالا برا سلامتی دیوونه ها اومده تو دیوونه خونه؟؟؟:vahidrk: لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ آخه که تا حالا برا سلامتی دیوونه ها اومده تو دیوونه خونه؟؟؟:vahidrk: خو اومدم کنارشون براشون دعا کنم..... 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ خو اومدم کنارشون براشون دعا کنم..... نکنه شما هم دکتری؟؟؟:ws3: 1 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ نکنه شما هم دکتری؟؟؟:ws3: شما هم وضعیتت خیلی داغونه ها؟؟؟ گفتم دعا کنم نه درمووووون!:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ شما هم وضعیتت خیلی داغونه ها؟؟؟گفتم دعا کنم نه درمووووون!:vahidrk: من دیوونگی رو رد کردم مجنون شدم:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ شما هم وضعیتت خیلی داغونه ها؟؟؟گفتم دعا کنم نه درمووووون!:vahidrk: مرسی من دیوونگی رو رد کردممجنون شدم:hapydancsmil: :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): نکنه شما هم دکتری؟؟؟:ws3: این دکتر چی هست حالا؟!!! شما ینی اونا یا اینا؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ این دکتر چی هست حالا؟!!! شما ینی اونا یا اینا؟ من که گفتم چی ام!:vahidrk: مجنووووووووووووووووووووووووون 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ من که گفتم چی ام!:vahidrk: مجنووووووووووووووووووووووووون مجنو ن چی هست حالا؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ مجنو ن چی هست حالا؟ یعنی کارم از آجر و اینجور چیزا به رده!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ یعنی کارم از آجر و اینجور چیزا به رده!!!!!!!! فک کنم ب اندود نیاز داری ... حالا چ اندودی میخای ؟کاه و گل خوبه؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ فک کنم ب اندود نیاز داری ... حالا چ اندودی میخای ؟کاه و گل خوبه؟ 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ چرا از امضای من سوئ استفاده میکنی؟ نمیدونی امضا از مسواکم شخصی تره؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده