آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ ترکوندم ندیدی دخترم؟ مادر، ای پــرواز نــــرم قـــاصدک مادر، ای معنای عشق شاپرک ای تـمام نـاله هـــایت بی صدا مـــادر ای زیباترین شــعر خــدا 1 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ تا حالا اصلا اسم زامبی به گوشت خورده؟ نگو زامبی هستی همینجوریشم دارم میترکم از خنده 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ ای دوست به دوستی قرینیم ترا هرجا که قدم نهی زمینیم ترا در مذهب عاشقی روا کی باشد عالم تو ببینیم و نه بینیم ترا عزیــــــــــــــزمی آجی 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ نگو زامبی هستی همینجوریشم دارم میترکم از خنده میخند؟؟؟؟:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ میخند؟؟؟؟:vahidrk: خنده میکنی؟خوشحالی؟ ز . . . . بخندی لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ دیوونه ها کجایین؟نترسین بیاین بیرون کاریتون ندارم 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ خنده میکنی؟خوشحالی؟ ز . . . . بخندی :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ دیوونه ها کجایین؟نترسین بیاین بیرون کاریتون ندارم :evilsmile: 1 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): دقت کردی سه تای اولی با هم میزنن تو سرخودشون بقیه شونم باهم؟خیلی جالبه لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ :evilsmile: شبیه لولوی دوران کودکیم شدی،البته تصوری که ازش داشتم 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ :spiteful: امروز میخوام همتونو کتک بزنم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ :spiteful: امروز میخوام همتونو کتک بزنم:gnugghender: تو رو خدا؟؟؟ بابا بیخیال حالا من هیچی به این ضعفا رحم کن 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ تو رو خدا؟؟؟ بابا بیخیال حالا من هیچی به این ضعفا رحم کن :vahidrk: درسته مجنونم اما با زن جماعت در نمیوفتم!!! که اینجوری نشه!!!:cryingf: فقط براشون اینجوری میکنم: :tt2: 2 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ :vahidrk:درسته مجنونم اما با زن جماعت در نمیوفتم!!! که اینجوری نشه!!!:cryingf: فقط براشون اینجوری میکنم: :tt2: :icon_razz:خب حالا چرا میزنی؟ خوبه منم بزنمت؟:w00: اینجوری نشی یا نشن؟شفاف سازی کن 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ :icon_razz:خب حالا چرا میزنی؟ خوبه منم بزنمت؟:w00: اینجوری نشی یا نشن؟شفاف سازی کن اینجوری نشن!!! :1111: :scared9: حالا نوبته کتکه!:167: 2 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ اینجوری نشن!!! :1111: :scared9: حالا نوبته کتکه!:167: یه وقت دیدی اینجوری شدی..ازمن گفتن از این دخترا بتررررررررس و دوری کن اینا هفت خط روزگارن نهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه،روحم شاد و یادم گرامی باد:girl_angel: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ یه وقت دیدی اینجوری شدی..ازمن گفتن از این دخترا بتررررررررس و دوری کن اینا هفت خط روزگارن نهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه،روحم شاد و یادم گرامی باد:girl_angel: 2 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ قاطی کردی؟اشکال نداره ریستارت کن درست میشه 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ قاطی کردی؟اشکال نداره ریستارت کن درست میشه پ ن پ... گفتم یکم بدنت مشت و مال میخواد مشت و مالت بدم!!! میشه بپرسم اون وقت اینجا کجاست؟؟؟ همه قاطی ایم دیگه:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ مادر، ای پــرواز نــــرم قـــاصدک مادر، ای معنای عشق شاپرک ای تـمام نـاله هـــایت بی صدا مـــادر ای زیباترین شــعر خــدا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده