panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ مامی اینجوری هم میتونی جملتو تغییر بدی پس من کجا بشینم ؟ به این حالتش توجه نکرده بودم تاحالا پس بشینم کجا من؟ تا حالا به این حالتشم توجه نکرده بودم کجا پس من بشینمم میشه؟ توجه نکرده بودم به این حالتشم تا حالا ماشین زیاد دارم عزیزم یه ماشین میدم مال خودت باشه اصن با هر کی دوس داشتی بشینی خوبه ؟ باهــــــــــــــررررکی دلم خواس؟ هــــــــــــــــررر کی؟ تو خعلی خوبی آرا خعـــلی فدای جمله بندیتدیگه باروم شد توام مثه من جمله بندی میکنی خودم فدات عشقِ من 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ به این حالتش توجه نکرده بودم تاحالا تا حالا به این حالتشم توجه نکرده بودم توجه نکرده بودم به این حالتشم تا حالا باهــــــــــــــررررکی دلم خواس؟ هــــــــــــــــررر کی؟ تو خعلی خوبی آرا خعـــلی خودم فدات عشقِ من پانیییییییییییییییییییی مشکوکم کردی هر کی مود تایید باشه حله ،میدونی که تو تاییدم سختگیری نمیکنم احساساتم متلاطم شد ،پانیییییییییییییییی خودت ماهی اصن :sad0: 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ پانیییییییییییییییییییی مشکوکم کردی هر کی مود تایید باشه حله ،میدونی که تو تاییدم سختگیری نمیکنم احساساتم متلاطم شد ،پانیییییییییییییییی خودت ماهی اصن :sad0: خودمم به خودم مشکوک شدم یه لحظه آره اصلـــــــــــــــن سخت گیری نمیکنی یکی تو سخت گیری نمیکنی یکی مامانِ من ایییی نه خودت ماه و خانومی عشقم :sad0: 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ به این حالتش توجه نکرده بودم تاحالا تا حالا به این حالتشم توجه نکرده بودم توجه نکرده بودم به این حالتشم تا حالا باهــــــــــــــررررکی دلم خواس؟ هــــــــــــــــررر کی؟ تو خعلی خوبی آرا خعـــلی خودم فدات عشقِ من تو خودت عخش منی اما یعنی که چی با هر کی؟؟ با کی میخوای بری؟؟ هان؟؟ 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ خودمم به خودم مشکوک شدم یه لحظه آره اصلـــــــــــــــن سخت گیری نمیکنی یکی تو سخت گیری نمیکنی یکی مامانِ من ایییی نه خودت ماه و خانومی عشقم :sad0: پس بيشتر مشكوك ميشيم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 كيه كه قدر مارو بدونه نه نه اصن راه نداره ، احساسات ممنو بد نافرم متلاطم كردي :sad0: تو خودت عخش منی اما یعنی که چی با هر کی؟؟ با کی میخوای بری؟؟ هان؟؟ با هر كي دلش بخواد ميره زهرا جون روشنفكر باش ديگه اصن تو با پاني برو منم با سحرم ميام 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ پس بيشتر مشكوك ميشيم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 كيه كه قدر مارو بدونه نه نه اصن راه نداره ، احساسات ممنو بد نافرم متلاطم كردي :sad0: با هر كي دلش بخواد ميره زهرا جون روشنفكر باش ديگه اصن تو با پاني برو منم با سحرم ميام شوورمه چجوری روشن فکر باشم نمیتونم ببینم با هرکی بره که بیا 1 جوری صمیمانه با هم 4 نفری میشینیم دیگه 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ شوورمه چجوری روشن فکر باشم نمیتونم ببینم با هرکی بره که بیا 1 جوری صمیمانه با هم 4 نفری میشینیم دیگه خانما بايد نسبت به شووراشون روشن فكر باشن ديگه با هر كي نميره بابا نگران نباش با من ميره اصن ژاني بيا ببين چه جوري ازت دفاع كردم رو سر همديگه بشينيم يعني ؟ 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ تو خودت عخش منی اما یعنی که چی با هر کی؟؟ با کی میخوای بری؟؟ هان؟؟ منظورم از هرکی تو بودی دیگه خانِم جااان پس بيشتر مشكوك ميشيم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 كيه كه قدر مارو بدونه نه نه اصن راه نداره ، احساسات ممنو بد نافرم متلاطم كردي :sad0: اصن حرفشو نزن بدجوری میخوامت خانما بايد نسبت به شووراشون روشن فكر باشن ديگه با هر كي نميره بابا نگران نباش با من ميره اصن ژاني بيا ببين چه جوري ازت دفاع كردم رو سر همديگه بشينيم يعني ؟ فدات شم من که اینقدر ازم دفاع میکنی عزیزم ولی سعی کن اسممو درست بنویسی دیگه ژانی کیه خو من پانی ام 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ منظورم از هرکی تو بودی دیگه خانِم جااان اصن حرفشو نزن بدجوری میخوامت فدات شم من که اینقدر ازم دفاع میکنی عزیزم ولی سعی کن اسممو درست بنویسی دیگه ژانی کیه خو من پانی ام پانييييييييييييييييي نكن ايجوري قربونت اا خو ببخچيد اخه اين پ تو صفحه كليدم جاشو جديدا عوض كرده نم كه به جاي قبلي عادت دارم اينه كه ميشه ژاني جون :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ پانييييييييييييييييي نكن ايجوري قربونت اا خو ببخچيد اخه اين پ تو صفحه كليدم جاشو جديدا عوض كرده نم كه به جاي قبلي عادت دارم اينه كه ميشه ژاني جون :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نمیتونم نکنم اونجوری دل که این حرفا نمیفهمه خو من پانی ام نه ژانی خو 1 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ بازم دیر رسیدم ،جای دیگه دستم بند بود داشتیم میزدیم تو سر و کله همدیگه شرمنده اگه دیر شد.خانم منشی دیوونه ها رو یکی یکی بفرست تو 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ نمیتونم نکنم اونجوری دل که این حرفا نمیفهمه خو من پانی ام نه ژانی خو خو ايجوري ميكني احساسات من متلاطم ميشه باز آره ديگه اگه دل ميفهميد كه ميشد مغز خو باشه حواسمو جمع ميكنم بنويسم پپپپپپاني جون :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بازم دیر رسیدم ،جای دیگه دستم بند بود داشتیم میزدیم تو سر و کله همدیگه شرمنده اگه دیر شد.خانم منشی دیوونه ها رو یکی یکی بفرست تو الان مثلا شما دكتري؟ روانشانسي ؟ 2 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ الان مثلا شما دكتري؟ روانشانسي ؟ بله؟من روانپزشکیم که همیشه بهتون سر میزنم منو یادتون میاد؟ 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ خو ايجوري ميكني احساسات من متلاطم ميشه باز آره ديگه اگه دل ميفهميد كه ميشد مغز خو باشه حواسمو جمع ميكنم بنويسم پپپپپپاني جون :5c6ipag2mnshmsf5ju3 آرا جووون مرسی عیزم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ بله؟من روانپزشکیم که همیشه بهتون سر میزنم منو یادتون میاد؟ چيرا يادمه ولي كسي حاضر نشد بياد روانشناسيش كني آرا جووونمرسی عیزم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 پانييييي خواهش عزيزم 2 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ چيرا يادمه ولي كسي حاضر نشد بياد روانشناسيش كني خوب شما بیاین دیگه لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ منظورم از هرکی تو بودی دیگه خانِم جااان اصن حرفشو نزن بدجوری میخوامت فدات شم من که اینقدر ازم دفاع میکنی عزیزم ولی سعی کن اسممو درست بنویسی دیگه ژانی کیه خو من پانی ام اگه من بودم باشد اشکالی نداره 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ خانما بايد نسبت به شووراشون روشن فكر باشن ديگه با هر كي نميره بابا نگران نباش با من ميره اصن ژاني بيا ببين چه جوري ازت دفاع كردم رو سر همديگه بشينيم يعني ؟ تهنا نمیزارم با هیشکی بره نه دیگه من رانندگی میکنم شما 3 تا رو اون یکی صندلی بشینین 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده