panisa 12132 ارسال شده در 5 آبان، 2013 مامی اینجوری هم میتونی جملتو تغییر بدی پس من کجا بشینم ؟ به این حالتش توجه نکرده بودم تاحالا پس بشینم کجا من؟ تا حالا به این حالتشم توجه نکرده بودم کجا پس من بشینمم میشه؟ توجه نکرده بودم به این حالتشم تا حالا ماشین زیاد دارم عزیزم یه ماشین میدم مال خودت باشه اصن با هر کی دوس داشتی بشینی خوبه ؟ باهــــــــــــــررررکی دلم خواس؟ هــــــــــــــــررر کی؟ تو خعلی خوبی آرا خعـــلی فدای جمله بندیتدیگه باروم شد توام مثه من جمله بندی میکنی خودم فدات عشقِ من 3
آرانوس 6500 ارسال شده در 6 آبان، 2013 به این حالتش توجه نکرده بودم تاحالا تا حالا به این حالتشم توجه نکرده بودم توجه نکرده بودم به این حالتشم تا حالا باهــــــــــــــررررکی دلم خواس؟ هــــــــــــــــررر کی؟ تو خعلی خوبی آرا خعـــلی خودم فدات عشقِ من پانیییییییییییییییییییی مشکوکم کردی هر کی مود تایید باشه حله ،میدونی که تو تاییدم سختگیری نمیکنم احساساتم متلاطم شد ،پانیییییییییییییییی خودت ماهی اصن :sad0: 2
panisa 12132 ارسال شده در 6 آبان، 2013 پانیییییییییییییییییییی مشکوکم کردی هر کی مود تایید باشه حله ،میدونی که تو تاییدم سختگیری نمیکنم احساساتم متلاطم شد ،پانیییییییییییییییی خودت ماهی اصن :sad0: خودمم به خودم مشکوک شدم یه لحظه آره اصلـــــــــــــــن سخت گیری نمیکنی یکی تو سخت گیری نمیکنی یکی مامانِ من ایییی نه خودت ماه و خانومی عشقم :sad0: 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 6 آبان، 2013 به این حالتش توجه نکرده بودم تاحالا تا حالا به این حالتشم توجه نکرده بودم توجه نکرده بودم به این حالتشم تا حالا باهــــــــــــــررررکی دلم خواس؟ هــــــــــــــــررر کی؟ تو خعلی خوبی آرا خعـــلی خودم فدات عشقِ من تو خودت عخش منی اما یعنی که چی با هر کی؟؟ با کی میخوای بری؟؟ هان؟؟ 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 6 آبان، 2013 خودمم به خودم مشکوک شدم یه لحظه آره اصلـــــــــــــــن سخت گیری نمیکنی یکی تو سخت گیری نمیکنی یکی مامانِ من ایییی نه خودت ماه و خانومی عشقم :sad0: پس بيشتر مشكوك ميشيم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 كيه كه قدر مارو بدونه نه نه اصن راه نداره ، احساسات ممنو بد نافرم متلاطم كردي :sad0: تو خودت عخش منی اما یعنی که چی با هر کی؟؟ با کی میخوای بری؟؟ هان؟؟ با هر كي دلش بخواد ميره زهرا جون روشنفكر باش ديگه اصن تو با پاني برو منم با سحرم ميام 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 6 آبان، 2013 پس بيشتر مشكوك ميشيم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 كيه كه قدر مارو بدونه نه نه اصن راه نداره ، احساسات ممنو بد نافرم متلاطم كردي :sad0: با هر كي دلش بخواد ميره زهرا جون روشنفكر باش ديگه اصن تو با پاني برو منم با سحرم ميام شوورمه چجوری روشن فکر باشم نمیتونم ببینم با هرکی بره که بیا 1 جوری صمیمانه با هم 4 نفری میشینیم دیگه 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 6 آبان، 2013 شوورمه چجوری روشن فکر باشم نمیتونم ببینم با هرکی بره که بیا 1 جوری صمیمانه با هم 4 نفری میشینیم دیگه خانما بايد نسبت به شووراشون روشن فكر باشن ديگه با هر كي نميره بابا نگران نباش با من ميره اصن ژاني بيا ببين چه جوري ازت دفاع كردم رو سر همديگه بشينيم يعني ؟ 1
panisa 12132 ارسال شده در 6 آبان، 2013 تو خودت عخش منی اما یعنی که چی با هر کی؟؟ با کی میخوای بری؟؟ هان؟؟ منظورم از هرکی تو بودی دیگه خانِم جااان پس بيشتر مشكوك ميشيم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 كيه كه قدر مارو بدونه نه نه اصن راه نداره ، احساسات ممنو بد نافرم متلاطم كردي :sad0: اصن حرفشو نزن بدجوری میخوامت خانما بايد نسبت به شووراشون روشن فكر باشن ديگه با هر كي نميره بابا نگران نباش با من ميره اصن ژاني بيا ببين چه جوري ازت دفاع كردم رو سر همديگه بشينيم يعني ؟ فدات شم من که اینقدر ازم دفاع میکنی عزیزم ولی سعی کن اسممو درست بنویسی دیگه ژانی کیه خو من پانی ام 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 6 آبان، 2013 منظورم از هرکی تو بودی دیگه خانِم جااان اصن حرفشو نزن بدجوری میخوامت فدات شم من که اینقدر ازم دفاع میکنی عزیزم ولی سعی کن اسممو درست بنویسی دیگه ژانی کیه خو من پانی ام پانييييييييييييييييي نكن ايجوري قربونت اا خو ببخچيد اخه اين پ تو صفحه كليدم جاشو جديدا عوض كرده نم كه به جاي قبلي عادت دارم اينه كه ميشه ژاني جون :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
panisa 12132 ارسال شده در 6 آبان، 2013 پانييييييييييييييييي نكن ايجوري قربونت اا خو ببخچيد اخه اين پ تو صفحه كليدم جاشو جديدا عوض كرده نم كه به جاي قبلي عادت دارم اينه كه ميشه ژاني جون :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نمیتونم نکنم اونجوری دل که این حرفا نمیفهمه خو من پانی ام نه ژانی خو 1
M!LAD 542 ارسال شده در 6 آبان، 2013 بازم دیر رسیدم ،جای دیگه دستم بند بود داشتیم میزدیم تو سر و کله همدیگه شرمنده اگه دیر شد.خانم منشی دیوونه ها رو یکی یکی بفرست تو 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 6 آبان، 2013 نمیتونم نکنم اونجوری دل که این حرفا نمیفهمه خو من پانی ام نه ژانی خو خو ايجوري ميكني احساسات من متلاطم ميشه باز آره ديگه اگه دل ميفهميد كه ميشد مغز خو باشه حواسمو جمع ميكنم بنويسم پپپپپپاني جون :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بازم دیر رسیدم ،جای دیگه دستم بند بود داشتیم میزدیم تو سر و کله همدیگه شرمنده اگه دیر شد.خانم منشی دیوونه ها رو یکی یکی بفرست تو الان مثلا شما دكتري؟ روانشانسي ؟ 2
M!LAD 542 ارسال شده در 6 آبان، 2013 الان مثلا شما دكتري؟ روانشانسي ؟ بله؟من روانپزشکیم که همیشه بهتون سر میزنم منو یادتون میاد؟ 1
panisa 12132 ارسال شده در 6 آبان، 2013 خو ايجوري ميكني احساسات من متلاطم ميشه باز آره ديگه اگه دل ميفهميد كه ميشد مغز خو باشه حواسمو جمع ميكنم بنويسم پپپپپپاني جون :5c6ipag2mnshmsf5ju3 آرا جووون مرسی عیزم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 6 آبان، 2013 بله؟من روانپزشکیم که همیشه بهتون سر میزنم منو یادتون میاد؟ چيرا يادمه ولي كسي حاضر نشد بياد روانشناسيش كني آرا جووونمرسی عیزم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 پانييييي خواهش عزيزم 2
M!LAD 542 ارسال شده در 6 آبان، 2013 چيرا يادمه ولي كسي حاضر نشد بياد روانشناسيش كني خوب شما بیاین دیگه
.Apameh 25173 ارسال شده در 7 آبان، 2013 منظورم از هرکی تو بودی دیگه خانِم جااان اصن حرفشو نزن بدجوری میخوامت فدات شم من که اینقدر ازم دفاع میکنی عزیزم ولی سعی کن اسممو درست بنویسی دیگه ژانی کیه خو من پانی ام اگه من بودم باشد اشکالی نداره 3
.Apameh 25173 ارسال شده در 7 آبان، 2013 خانما بايد نسبت به شووراشون روشن فكر باشن ديگه با هر كي نميره بابا نگران نباش با من ميره اصن ژاني بيا ببين چه جوري ازت دفاع كردم رو سر همديگه بشينيم يعني ؟ تهنا نمیزارم با هیشکی بره نه دیگه من رانندگی میکنم شما 3 تا رو اون یکی صندلی بشینین 2
ارسال های توصیه شده