آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ من کجا بشینم پس؟ کجا بشینم من پس؟ مامی اینجوری هم میتونی جملتو تغییر بدی پس من کجا بشینم ؟ 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ مامی اینجوری هم میتونی جملتو تغییر بدی پس من کجا بشینم ؟ پس بشینم کجا من؟ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ پس بشینم کجا من؟ کجا پس من بشینمم میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ عاغا منم دارم فکر می کنم دارم دیوانه میشم وعقل نداشتمو دارم از دست میدم 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ کجا پس من بشینمم میشه؟ آره میشه... اصن هر چی فاطمه جون بگه میشه:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ عاغا منم دارم فکر می کنم دارم دیوانه میشم وعقل نداشتمو دارم از دست میدم تازه دارین میشین مث ما 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ چه کار بکنم کی خودمو معرفی کنم با زنجیر بیام یا پا بند 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ چه کار بکنم کی خودمو معرفی کنم با زنجیر بیام یا پا بند میشناسیم شمارو با هردو 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ من کجا بشینم پس؟ کجا بشینم من پس؟ ماشین زیاد دارم عزیزم یه ماشین میدم مال خودت باشه اصن با هر کی دوس داشتی بشینی خوبه ؟ 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ عاغا یک سوال اونجا که تبعیض نژادی پا بر جا نیست عاغا دیوانه شدم بگو خوب 1 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ هشدار:یک دیوانه زنجیری صبح امروز از دارالمجانین فرار کرد،اول اسمش با«آ»شروع میشه ازش دوری کنین چون فوق العاده خطرناکه آخرین بار تو تالار عمران دیده شده لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ من کجا بشینم پس؟ کجا بشینم من پس؟ فدای جمله بندیت دیگه باروم شد توام مثه من جمله بندی میکنی 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ فدای جمله بندیتدیگه باروم شد توام مثه من جمله بندی میکنی شما کم سوادین نه دیوانه 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ شما کم سوادین نه دیوانه دَوا باید بدم بهت بازم؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ دَوا باید بدم بهت بازم؟؟ نه بابا تو این گرونی دوای چی 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ نه بابا تو این گرونی دوای چی از اون دوا ها که الان بهت دادم برا حوصلت 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ از اون دوا ها که الان بهت دادم برا حوصلت نوش جون خودت بشه بقیه شم برا خودت 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ نوش جون خودت بشه بقیه شم برا خودت سفارشی برا خودته فقط 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ سفارشی برا خودته فقط یه کار نکن همین الان رو تخت دیونه خونه بخوابنمت قول و زنجیرتم بکنم نتونی تکون بخوری 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ یه کار نکن همین الان رو تخت دیونه خونه بخوابنمت قول و زنجیرتم بکنم نتونی تکون بخوری 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده