M!LAD 542 ارسال شده در 4 آبان، 2013 صوبت نباشه والا میبندمت به ماشین و با سرعت نور حرکت میکنم :vahidrk:فک کنم هیچی ازت نمونه کلا محو میشی:5c6ipag2mnshmsf5ju3:w02: استاد عجالتا یه سوالی برام پیش اومده،مگه ماشینی ساخته شده که با سرعت نور حرکت کنه؟نکنه خوابشو دیدی؟اساتید سعی کنن شبا که میخوابن خوابای چرت و پرت نبینن گفتی محو من الان اگه جای تو بودم با شنیدن این جمله تو افق محو میشدم 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 4 آبان، 2013 استاد عجالتا یه سوالی برام پیش اومده،مگه ماشینی ساخته شده که با سرعت نور حرکت کنه؟نکنه خوابشو دیدی؟اساتید سعی کنن شبا که میخوابن خوابای چرت و پرت نبیننگفتی محو من الان اگه جای تو بودم با شنیدن این جمله تو افق محو میشدم حالا شنونده باس عاقل باشه و اشاره فهم منظور با همون ماشینه عشخم بود دیگه نه بزار یه صحنه موندگار بزارم بعد محو شوم 1
M!LAD 542 ارسال شده در 4 آبان، 2013 حالا شنونده باس عاقل باشه و اشاره فهم منظور با همون ماشینه عشخم بود دیگه نه بزار یه صحنه موندگار بزارم بعد محو شوم ماشین عشختم نمیتونه با سرعت نور حرکت کنه،عزیزم اینجا دیوونه خونه اس عاقل دیدی سلام منم بهش برسون خب حالا که اصرار داری یه صحنه به یادگار بذار 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 4 آبان، 2013 ماشین عشختم نمیتونه با سرعت نور حرکت کنه،عزیزم اینجا دیوونه خونه اس عاقل دیدی سلام منم بهش برسونخب حالا که اصرار داری یه صحنه به یادگار بذار در مورد عشخم درس صوبت کناااااا دیوونه ها یه جاهایی از همه عاقلترن خب باشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 میزارم با ماشینم یه بوق بزننی بعد در حالی که صدام میکنی ازم تشکر میکنی با ماشین تو افق محو میشم و گرد و خاکش فقط به جا میمونه 1
M!LAD 542 ارسال شده در 4 آبان، 2013 در مورد عشخم درس صوبت کناااااا دیوونه ها یه جاهایی از همه عاقلترن خب باشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 میزارم با ماشینم یه بوق بزننی بعد در حالی که صدام میکنی ازم تشکر میکنی با ماشین تو افق محو میشم و گرد و خاکش فقط به جا میمونه باشه،باشه حالا عصبانی نشو،اصلا هرچی که تو میگی درسته نکته:دوستان بازدیدکننده با افراد دیوانه ای که عصبی هستن درست صحبت کنین،این جور افراد پتانسیل هر جور جرم و بزه ای رو دارن(چند پست قبل شرح اسم دیگه اونها رفت)
آرانوس 6500 ارسال شده در 4 آبان، 2013 باشه،باشه حالا عصبانی نشو،اصلا هرچی که تو میگی درستهنکته:دوستان بازدیدکننده با افراد دیوانه ای که عصبی هستن درست صحبت کنین،این جور افراد پتانسیل هر جور جرم و بزه ای رو دارن(چند پست قبل شرح اسم دیگه اونها رفت)
M!LAD 542 ارسال شده در 4 آبان، 2013 هيچي... با من حرف نزن اصن :icon_razz: دارم روانکاویت میکنم دیوونه،این وظیفه هر روانشناسیه
آرانوس 6500 ارسال شده در 4 آبان، 2013 دارم روانکاویت میکنم دیوونه،این وظیفه هر روانشناسیه من نخوام چي ؟ :icon_razz: 1
elh@m_arch 1548 ارسال شده در 4 آبان، 2013 دارم روانکاویت میکنم دیوونه،این وظیفه هر روانشناسیه شوما رشتت روانشناسیه آیا؟؟؟ 1
panisa 12132 ارسال شده در 5 آبان، 2013 آره تو هم بیا من کجا بشینم پس؟ اهوم تو رو هم میبریم عزیزم کجا بشینم من پس؟ 3
ارسال های توصیه شده