maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ مثل اینکه ملت کم کم دارن سر عقل میان:biggrin:دیگه مجنون ها دارن ریشه کن میشن :w821:ولی خووووووو من ه تازه اومدم اینجاااااااااااااا:JC_thinking: کلی به زندگی امیدوار شده بودم هیییییییییییییییییییییییییییییییی ببینم یکی نیست نون مارو بده ,ما بریم 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ پس خیلی مثل من فرارین...:texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ من از دیوونه های قدیم ایمجام ، اگه از من میشنوین که مکان خوبیه واسه امسال ما قدیم دکترم داشت اما حالا فکر کنم خودشونم دیوونه شدن یادش بخیر قدیم با هم اتاقیام زامبی شکار میکردیم :aghosh: 3 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ من از دیوونه های قدیم ایمجام ، اگه از من میشنوین که مکان خوبیه واسه امسال ما قدیم دکترم داشت اما حالا فکر کنم خودشونم دیوونه شدن یادش بخیر قدیم با هم اتاقیام زامبی شکار میکردیم :aghosh: ا من شمارو یادم میاد داش مسعودیادش بخیر یعداینکه یهمون 7تا نون خاسخاشی بره ای دادن رفتیم به دل دریا و یه چندتایی آرومازون شکاریدیم:girl_angel: 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ ا من شمارو یادم میاد داش مسعودیادش بخیر یعداینکه یهمون 7تا نون خاسخاشی بره ای دادن رفتیم به دل دریا و یه چندتایی آرومازون شکاریدیم:girl_angel: منم فراموشت نکردم اجی مریم وای چه حالی دادکباب کردشون و با نون خاشخاشی خوردن اونم کجااا ... وسطه یه عالمه دایناسور و نهنگ که دورمون راه میرفتن میگم پایه شکار هستی الان مریمی ؟ 2 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ منم فراموشت نکردم اجی مریم وای چه حالی دادکباب کردشون و با نون خاشخاشی خوردن اونم کجااا ... وسطه یه عالمه دایناسور و نهنگ که دورمون راه میرفتن میگم پایه شکار هستی الان مریمی ؟ :icon_pf (17):آخی یادش بخیر یادته داداش یه کورکودیل بود که از ترس اینکه مبادا شما برین سراغش خودش و قربونی شما کرد؟:4chsmu1: اوهوم اوهوم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ آخخخخخخخخخه قدیمیا دارن برمیگردن اینجا.. 3 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ :icon_pf (17):آخی یادش بخیر یادته داداش یه کورکودیل بود که از ترس اینکه مبادا شما برین سراغش خودش و قربونی شما کرد؟:4chsmu1: اوهوم اوهوم:hapydancsmil: نه بابا:girl_blush2: خودمونیم شما سطح جدیدی از مجنونی رو ارائه کردین آورین آورین 2 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ نه بابا:girl_blush2:خودمونیم شما سطح جدیدی از مجنونی رو ارائه کردین آورین آورین که چی؟ میدونیم که جایزه نوبل خلاقیت و شکسته بندی به من و داش مسعود تعلق میگیره 1 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ من از دیوونه های قدیم ایمجام ، اگه از من میشنوین که مکان خوبیه واسه امسال ما قدیم دکترم داشت اما حالا فکر کنم خودشونم دیوونه شدن یادش بخیر قدیم با هم اتاقیام زامبی شکار میکردیم :aghosh: غدیمی و جدید نداریما اینجا شایصطه صالاریه:biggrin: هر کی دیوونه تر و مجنون تر باشه ازیز تره پیش دیگران:lol: 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ :icon_pf (17):آخی یادش بخیر یادته داداش یه کورکودیل بود که از ترس اینکه مبادا شما برین سراغش خودش و قربونی شما کرد؟:4chsmu1: اوهوم اوهوم:hapydancsmil: چه دورانی بود واقعا :shame: یکی ؟ فقط یکی ؟ :167: از این صحنه ها زیاد داشتیم جوونیا خب پس خنجر و تیرکمون با تو چشمهای غضب الود از من چی بزنیم حالا که تا حالا نزده باشیم آخخخخخخخخخه قدیمیا دارن برمیگردن اینجا.. یه دوران نقاحت (نغاحت ،نقاهت ) داشتیم که سپری شد و حالا دارم ریکاوری میکنم 2 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ که چی؟قرص و داروی جدید موخواین؟ اینا چی حصط هالا:JC_thinking: 1. طو جیب جا میشه آیا؟:JC_thinking: 2.پوشیدنیه؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ آخخخخخخخخخه قدیمیا دارن برمیگردن اینجا.. :girl_angel:آره هممون داریم برمیگردیم اینا چی حصط هالا:JC_thinking:1. طو جیب جا میشه آیا؟:JC_thinking: 2.پوشیدنیه؟:JC_thinking: نه اونایی که شایصطه طرن سرش میکنن 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ که چی؟میدونیم که جایزه نوبل خلاقیت و شکسته بندی به من و داش مسعود تعلق میگیره :aghosh: میخوای شکارش کنیم ؟ غدیمی و جدید نداریمااینجا شایصطه صالاریه:biggrin: هر کی دیوونه تر و مجنون تر باشه ازیز تره پیش دیگران:lol: هیچ فرقی نمیکنه به هر حال ما اخرتشیم اصا تا حالا مشخصات پروف منو خوندی ؟ د نخوندی که میگی شایسته نیستی ؟ 2 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ نه اونایی که شایصطه طرن سرش میکنن نه بابا شما خیلی شایسطه ای ها:biggrin: باید با بله و خیر جواب میدادین نه اینکه سریع جواب رو بدین:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ هیچ فرقی نمیکنه به هر حال ما اخرتشیم اصا تا حالا مشخصات پروف منو خوندی ؟ د نخوندی که میگی شایسته نیستی ؟ درباره bme.masood نام واقعی خل و دیوونه رشته تحصیلی مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک مقطع تحصیلی لیسانس شغل دانشجو محل سکونت مشهد علاقه مندی ها دیوونه ها و دیوونگی آره ها مثل اینکه شما اصلا حالت خوش نیست:biggrin: البته منم دست کمی از ششما ندارما:lol: ایشالله در جوار هم به قله های رفیع جنون صعود کنیم 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ مثل اینکه شما اصلا حالت خوش نیست:biggrin: البته منم دست کمی از ششما ندارما:lol: ایشالله در جوار هم به قله های رفیع جنون صعود کنیم نه بابا دیوونگی اخر خوب بودنه . اصلا از این بهتر نمیشه معلومه تازه کاری ها جنون خوب نیست . فقط دیوونگی حرفهای استاد را گوش گیر هر انچه جز ان نیست بید گر اینکار نکنی ، برو موش گیر 2 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ :aghosh:میخوای شکارش کنیم ؟ هیچ فرقی نمیکنه به هر حال ما اخرتشیم اصا تا حالا مشخصات پروف منو خوندی ؟ د نخوندی که میگی شایسته نیستی ؟ بریم بریم میگمااااااااااااااااا بریم سراخ کدوماشون اول؟:girl_angel: نه اونایی که شایصطه طرن سرش میکنن نه بابا شما خیلی شایسطه ای ها:biggrin: باید با بله و خیر جواب میدادین نه اینکه سریع جواب رو بدین:biggrin: وااااااااااااااااااا من هنوز درس دارم ,اصنشم قصد اظدواجینگ ندارماااااااااااا:girl_blush2: داداش مسعود ببینین درباره bme.masood نام واقعی خل و دیوونه رشته تحصیلی مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک مقطع تحصیلی لیسانس شغل دانشجو محل سکونت مشهد علاقه مندی ها دیوونه ها و دیوونگی آره ها مثل اینکه شما اصلا حالت خوش نیست:biggrin: البته منم دست کمی از ششما ندارما:lol: ایشالله در جوار هم به قله های رفیع جنون صعود کنیم :cryingf:داداش مسعود چرا گذاشتی اینارو بخونن؟؟؟؟؟؟؟:cryingf: نه بابا دیوونگی اخر خوب بودنه . اصلا از این بهتر نمیشه معلومه تازه کاری ها جنون خوب نیست . فقط دیوونگی حرفهای استاد را گوش گیر هر انچه جز ان نیست بید گر اینکار نکنی ، برو موش گیر داداشم راس میگه؛اگه موش نخواستی ,برو بوگو موشه بیاد اینجا 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ بریم بریممیگمااااااااااااااااا بریم سراخ کدوماشون اول؟:girl_angel: وااااااااااااااااااا من هنوز درس دارم ,اصنشم قصد اظدواجینگ ندارماااااااااااا:girl_blush2: داداش مسعود ببینین :cryingf:داداش مسعود چرا گذاشتی اینارو بخونن؟؟؟؟؟؟؟:cryingf: داداشم راس میگه؛اگه موش نخواستی ,برو بوگو موشه بیاد اینجا انتخاب با تو ،نگاه مرگبار با من چشمم روشننننن :brodkavelarg: کی بوده ؟ چی گفته ؟ چی خواسته ؟ بگو بیاد فردا مطب من کارش دارم :167: خو اشکالی نداره که بذا بخونن بفهمن با کی طرفن 2 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ انتخاب با تو ،نگاه مرگبار با من چشمم روشننننن :brodkavelarg: کی بوده ؟ چی گفته ؟ چی خواسته ؟ بگو بیاد فردا مطب من کارش دارم :167: خو اشکالی نداره که بذا بخونن بفهمن با کی طرفن میگما یه وقت خسته نشین دادا؟همون انتخابش از همه چی مهمتر و اصولی ترهباووشه ولی فک کنم طرف کلا ازین جا بیرون برفت,:w821: خب همین کاررارو کردین که یکی از جمع ما کم شد:w821: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده