مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کلا اگه بخوام بگم یه ادم دیوونه که یه جو عقل تو کله پوکش نیستکارش اینه که واسه من قانون بذاره و محدودم کنه الانم همش داره داد میزنه که پاشو برو دوش بگیر و بخواب که فردا ساعت 6 قرار داری همش باید سرم بزنم به دیوار که ساکت بشه وگرنه بیخیال قضیه نمیشه فک کنم شخصیت دومه بندس پس تو چند شخصیتم هستی باید تو رو ببرن یه بخشه دیگه عزیزم 1 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام منم بازی منم بازی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام منم بازی منم بازی شوما زود بیا سوار هوایپما من بشو تا 1 ساهت دیگه پرواز داریم به مقصد عشق و حال 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شوما زود بیا سوار هوایپما من بشو تا 1 ساهت دیگه پرواز داریم به مقصد عشق و حال خودتو مخفی کردی که چه جوری بشه؟ 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شوما زود بیا سوار هوایپما من بشو تا 1 ساهت دیگه پرواز داریم به مقصد عشق و حال چقدر دیر 1 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :putertired::icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شوما زود بیا سوار هوایپما من بشو تا 1 ساهت دیگه پرواز داریم به مقصد عشق و حال توپولفه یا بوئینگ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پرواز با هواپیما هستش از این سم پاش ها 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من تازه امدم اینجا کجاس؟ دیونه خونه 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دیونه خونه اهاننن من فکر کردم مدرسه نخبگانه 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اهاننن من فکر کردم مدرسه نخبگانه اینجا کسی فکر نمیکنه 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینجا کسی فکر نمیکنه خسته نباشن !!! من الان فکرم میاد خوب :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خسته نباشن !!! من الان فکرم میاد خوب :icon_pf (34): خب عزیزم راحت باش اصلا بیا با هم فکر کنیم فقط میشه بگی با چی؟ 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب عزیزم راحت باش اصلا بیا با هم فکر کنیم فقط میشه بگی با چی؟ من راحتم ، مبلا ناراحته مهم نیس با چی . مهم اینه به چی ؟ 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من راحتم ، مبلا ناراحته مهم نیس با چی . مهم اینه به چی ؟ خب رو زمین بشین خب به چی؟ 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب رو زمین بشینخب به چی؟ خوب پاشو از سر جای من ، لم دادی همین جوری:icon_razz: نمیدونم . اگه میدونستم که میرفتم بهش فکر میکردم اینجا نبودم 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام اینجا اتاق خالی برا من هست؟! 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب پاشو از سر جای من ، لم دادی همین جوری نمیدونم . اگه میدونستم که میرفتم بهش فکر میکردم اینجا نبودم اونور که جا هست حتما باید اینجا بشینی زور گو خب عیب نداره تاحالا فکر کردی اول مرغ بوده یا تخم مرغ؟ من میرم بخوابم فکر کن جوابشو حتما فردا بهم بوگو:w139: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده