m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۶ اینجا خاطرات من با اینا بوده بعضی هاشون خیلی وقته نیستن یا ممکنه دعوامون شده باشهعلی فاطمی رئیس بزرگ مریم روزبه مهناز آرتاش مجید m.sh1992 زنجیری زهرا seren7 مهندس سهند شقایق و بقیه که موقت یه سر بهمون می زدن هر جا هستین همیشه خوش باشین بدی و خوبی هم دیده باشین مهم نی زندگی همینه زهرمار :vahidrk: زنجیری خودتی، توهمی روان پریش .. من فقط سادیسم داشتم .. دوباره توهم زدی؟؟ الانم توهم خوب شدن زدی داری خدافظی میکنی؟ پسره روان پریش با بعضی از بچه ها دعواش شده بعد ب من میگه زنجیری.. عه عه عه.. آخه توهم هم اینقدر بالا!! دیوونگی هم تا این حد؟؟!!! 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ یعنی خوب شدی؟؟؟ شاید زهرمار :vahidrk: زنجیری خودتی، توهمی روان پریش .. من فقط سادیسم داشتم .. دوباره توهم زدی؟؟الانم توهم خوب شدن زدی داری خدافظی میکنی؟ پسره روان پریش با بعضی از بچه ها دعواش شده بعد ب من میگه زنجیری.. عه عه عه.. آخه توهم هم اینقدر بالا!! دیوونگی هم تا این حد؟؟!!! خب به سادیسم معترض بودی دعوا نبود صحبت جدی بود نه حوصله ندارم بیشتر تا توهم 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۶ شاید خب به سادیسم معترض بودی دعوا نبود صحبت جدی بود نه حوصله ندارم بیشتر تا توهم شاید!!!!؟؟؟ میگم توهمی ای میگی نه من خوب شده بودم شماها قبول نمی کردید.. وگرنه چرا ب سادیسم معترض باشم؟؟ هنوزم گاهی سادیسمم عود میکنه خب اینکه چیزی نیست.. آدمای سالم هم گاهی اوقات بی حوصله میشن چ برسه ب توهمیا.. 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۶ و من ا... توفیق:ws28: مهذا کذا 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۶ شاید!!!!؟؟؟ میگم توهمی ای میگی نه من خوب شده بودم شماها قبول نمی کردید.. وگرنه چرا ب سادیسم معترض باشم؟؟ هنوزم گاهی سادیسمم عود میکنه خب اینکه چیزی نیست.. آدمای سالم هم گاهی اوقات بی حوصله میشن چ برسه ب توهمیا.. آدم توهمی که حوصله اش سر نمیره همیشه سرحاله تو از عود مود ردی کلا همیشه عودی از گه گاهی گذشته همیشه همینه 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۶ آدم توهمی که حوصله اش سر نمیره همیشه سرحاله تو از عود مود ردی کلا همیشه عودی از گه گاهی گذشته همیشه همینه نه گاهی توهمیا توهم بی حوصلگی میزنن.. ب نوعی دیوونه ان دیگه البته تو ک از گاهی گذشته و همیشه همینطوری هستی نشون میده کارت از توهم گذشته و میتونیم نشان برتر دیوونگی رو بهت اهدا کنیم 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۶ همتون باید بستری بشید دوباره :w16: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۶ سلووووووم خوبین؟روانیای عزیز چطورین من که خوب شدم مرخص شدم ولی ظاهرا هنوز امار مجانین بالاس 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ نه گاهی توهمیا توهم بی حوصلگی میزنن.. ب نوعی دیوونه ان دیگه البته تو ک از گاهی گذشته و همیشه همینطوری هستی نشون میده کارت از توهم گذشته و میتونیم نشان برتر دیوونگی رو بهت اهدا کنیم عکس بچه چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4::banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ :4chsmu1: سلااااااام هنوز خوب نشدید شماها امیدوار بودم تو این مدت لااقل اینجا گل و بلبل شده باشه ها 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ سلام بر مجانین خوبید سلام بر مدیر تالار خودمان 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ سلا مخل چلا چطورین؟ اینجا اومدنت با خودتونه بیرون رفتنتون با من که منم اجازه خروج نمیدم به کسی:ws3:پروندتون تا ابد اینجا مفتوحه 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۶ پاستیل نداریم بدو برو ببینم :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۶ ذاتا پاییز و دارالمجانین درهم تنیده شدن هیشکی خوب نشده الکی ادای ادمای سالم رو در نیارید همه فقط از حالتی به حالت دیگه تبدیل شدن توهم زدن که خوب شدیم رفت 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۶ همین اندک تلاشی که میکنیم که اینجا تعطیل نشه وحداقل هر ماه یه پست توش میذاریم جای بسی تقدیر و تشکر و قدر دانی داره ولی کو مدیر با بصیرت و دانا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws3: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۶ ما هیچ کدوم دیوونه نیستیماشتباهی ما رو آوردن اینجا تو دیوونه ترین عضو اینجا بودی یه زمانی رفتی و دیگههیچ خبری ازت نشد. چرا همه رفته بودناشون رو میذارن واسه پاییز؟ جمشید! چرا پاییز هیشکی بر نمیگرده؟ 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۶ عکس بچه چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4::banel_smiley_4: :ws3: رونما بدید تا بذارم :ws3: نمیدونم چرا میام اینجا چیزی جز دیگر آزاری ب ذهنم نمیرسه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده