afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ من ترجیح میدم از افشین چشم بخورم ولی واسه ضمانت پولام، گرو گذاشته نشه یا حسین روزبه چیکار کنیم؟ 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ به به چقدر تمیز شده ایول افشین و روزبه نیستن ک این اتاقا تمیزن و گرنه ...چی میشد مدیریت دارالمجانین عوض شده؟ نخیر مرخصی بودم مامانم جام وایساده بود 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ یا حسین روزبه چیکار کنیم؟ چی شده باز چیکار کردی... 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ چی شده باز چیکار کردی... مگه نمی بینی سادیسمی حمله کرده 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ مگه نمی بینی سادیسمی حمله کرده کی ازادش کرده...........کار خودته.....:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ کی ازادش کرده...........کار خودته.....:vahidrk: کار تو هست اون سادیسمی دشمن قسم خورده ی من هست مرض که ندارم آزادش کنم 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ کار تو هست اون سادیسمی دشمن قسم خورده ی من هست مرض که ندارم آزادش کنم من ک شک دارم نداشته باشی...........اگه نداشتی ک اینجا نبودی ..... 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ من ک شک دارم نداشته باشی...........اگه نداشتی ک اینجا نبودی ..... یعنی تو مرض داری که اینجا هستی؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ یعنی تو مرض داری که اینجا هستی؟ ن من ضد مرضم....تا خنثات کنم.........با این....:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ ن من ضد مرضم....تا خنثات کنم.........با این....:vahidrk: اصلا مرض من تو هستی 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ به به کی اینجاااس! سلوم مریمی سلوم سودی جون سلااام عمو روزبه! سلام عمو جون خوش اومدی آره والا.. بریم صدقه بندازیم.. اسپند دود کنیم .. روزبه چشماش شوره .. تازه خدا رحم کرده افشین نیستش :vahidrk: :hapydancsmil:پرچمممم بااااالااااااا اسم تک و زیبا بریییم مریم بیار اینجا دود کن صدقه بنداز اسم تک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/همین الان 4 تاش اینجاست اموال دارالمجانین خوبه گرو بذارم؟ ماله پدرته مگه اموال اینجا :icon_razz: زیر آب باشه نیمکت و درخت داشته باشه یه حیوون خونگی هم میخوام کوسه با قلاده سپاس سلام گلم زیر زمین اتاق اول سمت راست برو بخواب الان دارو هات میارم خب خداروشکر همه اینارو داریم شما باید برید تو زیرزمین، روی 1 در نوشته شده کوه آتش فشان (برای رد گم کنی بچه هاست) تمام امکاناتی ک خواستید اونجا هست.. فقط اینکه کوسه هامون زاد و ولد کردن، همه شونو میخواین یا فقط یکی؟ خوب شدی دیگه؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4: 6 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ یا حسین روزبه چیکار کنیم؟ همرو جمع کن تو حیاط ببندیمشون به ستون اتیششون بزنیم راحت بشیم به خدا کلا دیگه میخوام پسرارو فقط پذیرش کنم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اصلا مرض من تو هستی تو و این همه خوشبختی محاله..... 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ تو و این همه خوشبختی محاله..... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ همرو جمع کن تو حیاط ببندیمشون به ستون اتیششون بزنیم راحت بشیم به خدا کلا دیگه میخوام پسرارو فقط پذیرش کنم خب اینا همه پسرن توهم دختر بودن دارن وگرنه اینجا کلا مردونه است 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ تو و این همه خوشبختی محاله..... کجا بودی دخترم این چند روز؟:banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ خب اینا همه پسرن توهم دختر بودن دارن وگرنه اینجا کلا مردونه است دهن منو باز نکن افشین 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ کجا بودی دخترم این چند روز؟:banel_smiley_4: نتم داغونه...الانم با صلوات اومدم....مخابرات خطمو فیبر کرده.....اینترنت نمیتونم روش بگیرم.....:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ نتم داغونه...الانم با صلوات اومدم....مخابرات خطمو فیبر کرده.....اینترنت نمیتونم روش بگیرم.....:icon_pf (34): افرین افرین تو چه قدر خوش شانسیایشالا این خوش شانسیت واگیر دار که نیست؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ افرین افرین تو چه قدر خوش شانسیایشالا این خوش شانسیت واگیر دار که نیست؟ خیلی... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده