m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ برای تضمین افشین رو گرو میذارم من ترجیح میدم از افشین چشم بخورم ولی واسه ضمانت پولام، گرو گذاشته نشه 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ من ترجیح میدم از افشین چشم بخورم ولی واسه ضمانت پولام، گرو گذاشته نشه اموال دارالمجانین خوبه گرو بذارم؟ 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ اموال دارالمجانین خوبه گرو بذارم؟ من بهت اطمینان دارم عزیزم البته بگم ک تمام راه درروهای دارالمجانین رو من کشف و ضبط !! کردم، اگه شیطون گولت زد نمیتونی در بری 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ سلام مهمون نمیخواهید ؟ سلام.. خوش اومدین.. شما بیمارید ک اومدین اینجا یا اومدین ب بیمارای اینجا سر بزنید؟ 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ سلام.. خوش اومدین.. شما بیمارید ک اومدین اینجا یا اومدین ب بیمارای اینجا سر بزنید؟ بیمار ؟ کییییییییییییییییییه ............ کییییییییییییییییییییییییییییییییییییه ؟ 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ شرمنده قرص هام رو بخاطر ماه رمضون نخوردم ... بیماریم عود کرده وی ای پی نمیخواد اینجا ؟ 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ بیمار ؟ کییییییییییییییییییه ............ کییییییییییییییییییییییییییییییییییییه ؟ ای بابا.. شماهم ک مثل اکثر بچه های اینجا توهم دارید واسه اتاق، ویژگی خاصی مد نظرتون هست؟ 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ ای بابا.. شماهم ک مثل اکثر بچه های اینجا توهم دارید واسه اتاق، ویژگی خاصی مد نظرتون هست؟ زیر آب باشه نیمکت و درخت داشته باشه یه حیوون خونگی هم میخوام کوسه با قلاده سپاس 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ زیر آب باشه نیمکت و درخت داشته باشه یه حیوون خونگی هم میخوام کوسه با قلاده سپاس خب خداروشکر همه اینارو داریم شما باید برید تو زیرزمین، روی 1 در نوشته شده کوه آتش فشان (برای رد گم کنی بچه هاست) تمام امکاناتی ک خواستید اونجا هست.. فقط اینکه کوسه هامون زاد و ولد کردن، همه شونو میخواین یا فقط یکی؟ 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ خب خداروشکر همه اینارو داریم شما باید برید تو زیرزمین، روی 1 در نوشته شده کوه آتش فشان (برای رد گم کنی بچه هاست) تمام امکاناتی ک خواستید اونجا هست.. فقط اینکه کوسه هامون زاد و ولد کردن، همه شونو میخواین یا فقط یکی؟ هرچه بیش, به باتشکر از خدمات شما **** نوشیدنی چی سرو می کنید ؟ 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ هرچه بیش, به باتشکر از خدمات شما **** نوشیدنی چی سرو می کنید ؟ خواهش میکنم با آرزوی اقامتی خوش و ب دور از اذیت دیوونه ها نوشیدنی هم انواع عرقیات گیاهی آرام بخش و خواب اوره.. دم نوش هم داریم.. کلا تو کار ارگانیک هستیم.. ولی شما مواظب باش.. بعضی از این مجنونا کارای خلاف و زیرآبی هم میکنن.. شربتای تاریخ گذشته و... 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ خواهش میکنمبا آرزوی اقامتی خوش و ب دور از اذیت دیوونه ها نوشیدنی هم انواع عرقیات گیاهی آرام بخش و خواب اوره.. دم نوش هم داریم.. کلا تو کار ارگانیک هستیم.. ولی شما مواظب باش.. بعضی از این مجنونا کارای خلاف و زیرآبی هم میکنن.. شربتای تاریخ گذشته و... من و این همه خوشبختی محاله نکنه خواب میبینم ؟ بی زحمت یک جام سرکه قرمز خب .... حالا باید چه پرداخت نمایم برای این خدمات ؟ راستی شما کی هستید ؟ چرا بستری شدید؟ از کی اینجایید ؟ قبلا شما رو جایی ندیدم ؟ 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ من و این همه خوشبختی محاله نکنه خواب میبینم ؟ بی زحمت یک جام سرکه قرمز خب .... حالا باید چه پرداخت نمایم برای این خدمات ؟ راستی شما کی هستید ؟ چرا بستری شدید؟ از کی اینجایید ؟ قبلا شما رو جایی ندیدم ؟ من قبلا اینجا بستری بودم.. بقیه رو اذیت میکردم ولی حالا خوب و مرخص شدم فقط هرازگاهی میام ب بچه ها سر میزنم اینجا جای خوبیه چیزی نمیخواد پرداخت کنید.. همین ک با وجود بچه های اینجا بیماریتون بیشتر نشه خودش خیلیه راستی تو همون زیرزمین خمره های سرکه هست.. خودتون راحت برید بخورید و بیاشامید ولی اسراف نکنید 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ من قبلا اینجا بستری بودم.. بقیه رو اذیت میکردم ولی حالا خوب و مرخص شدم فقط هرازگاهی میام ب بچه ها سر میزنم اینجا جای خوبیه چیزی نمیخواد پرداخت کنید.. همین ک با وجود بچه های اینجا بیماریتون بیشتر نشه خودش خیلیه راستی تو همون زیرزمین خمره های سرکه هست.. خودتون راحت برید بخورید و بیاشامید ولی اسراف نکنید خدا رو شکر امیدوار شدم پس هنوز بهم امیدی هست با اجازه من برم سر خمره ها ... شما هم میل دارید کمی عایا ؟ 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ خدا رو شکر امیدوار شدم پس هنوز بهم امیدی هست با اجازه من برم سر خمره ها ... شما هم میل دارید کمی عایا ؟ آره ب شما هم امیدی هست.. فقط باید خودتون بخواید {مریم (ره) } بفرمایید.. نوش جان.. نه من تازه ب زیرزمین سرکشی کردم 1 خمره واسه سحری برداشتم بسه .. برای رفع عطش خوبه شب بخیر 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ آره ب شما هم امیدی هست.. فقط باید خودتون بخواید {مریم (ره) } بفرمایید.. نوش جان.. نه من تازه ب زیرزمین سرکشی کردم 1 خمره واسه سحری برداشتم بسه .. برای رفع عطش خوبه شب بخیر صبح بخیر مریم راحل با تخم شربتی بخورید عطش بهتر میخوابه عادل ره 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ صبح بخیر مریم راحل با تخم شربتی بخورید عطش بهتر میخوابه عادل ره تخم شربتی ها تموم شده ولی خاک شیر داریم.. چجوری میشه خمره رو سر و ته کرد ک خاک شیرا ته نشین نشه؟ بامداد بخیر .. الان دیگه لپ تاپ خاموش میشه شارژرشم اینجا نیست 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ تخم شربتی ها تموم شده ولی خاک شیر داریم.. چجوری میشه خمره رو سر و ته کرد ک خاک شیرا ته نشین نشه؟ بامداد بخیر .. الان دیگه لپ تاپ خاموش میشه شارژرشم اینجا نیست با یک ملاقه هم بزنید یا یک موتور اب وصل کنید یا خمره رو برعکس کنید میل کنید یا بشکنید خمره رو که مشکل از ریشه حل گردد بروید بخوابید تا بیماریتان عود نکرده کیییییه ؟ کیییییییییییییه؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ چشـــم هدف ما جلب رضایت مشتریه خدمت شما دادم بروبچ تروتمیزش کردن :girl_yes2:اقامت خوبی براتون آرزومندم به به چقدر تمیز شده ایول افشین و روزبه نیستن ک این اتاقا تمیزن و گرنه ...چی میشد مدیریت دارالمجانین عوض شده؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده