m.sh1992 2210 ارسال شده در 15 مهر، 2015 برای تضمین افشین رو گرو میذارم من ترجیح میدم از افشین چشم بخورم ولی واسه ضمانت پولام، گرو گذاشته نشه 3
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 15 مهر، 2015 من ترجیح میدم از افشین چشم بخورم ولی واسه ضمانت پولام، گرو گذاشته نشه اموال دارالمجانین خوبه گرو بذارم؟ 3
m.sh1992 2210 ارسال شده در 15 مهر، 2015 اموال دارالمجانین خوبه گرو بذارم؟ من بهت اطمینان دارم عزیزم البته بگم ک تمام راه درروهای دارالمجانین رو من کشف و ضبط !! کردم، اگه شیطون گولت زد نمیتونی در بری 3
m.sh1992 2210 ارسال شده در 15 مهر، 2015 سلام مهمون نمیخواهید ؟ سلام.. خوش اومدین.. شما بیمارید ک اومدین اینجا یا اومدین ب بیمارای اینجا سر بزنید؟ 3
Adel00 5292 ارسال شده در 15 مهر، 2015 سلام.. خوش اومدین.. شما بیمارید ک اومدین اینجا یا اومدین ب بیمارای اینجا سر بزنید؟ بیمار ؟ کییییییییییییییییییه ............ کییییییییییییییییییییییییییییییییییییه ؟ 3
Adel00 5292 ارسال شده در 15 مهر، 2015 شرمنده قرص هام رو بخاطر ماه رمضون نخوردم ... بیماریم عود کرده وی ای پی نمیخواد اینجا ؟ 3
m.sh1992 2210 ارسال شده در 15 مهر، 2015 بیمار ؟ کییییییییییییییییییه ............ کییییییییییییییییییییییییییییییییییییه ؟ ای بابا.. شماهم ک مثل اکثر بچه های اینجا توهم دارید واسه اتاق، ویژگی خاصی مد نظرتون هست؟ 3
Adel00 5292 ارسال شده در 15 مهر، 2015 ای بابا.. شماهم ک مثل اکثر بچه های اینجا توهم دارید واسه اتاق، ویژگی خاصی مد نظرتون هست؟ زیر آب باشه نیمکت و درخت داشته باشه یه حیوون خونگی هم میخوام کوسه با قلاده سپاس 2
m.sh1992 2210 ارسال شده در 15 مهر، 2015 زیر آب باشه نیمکت و درخت داشته باشه یه حیوون خونگی هم میخوام کوسه با قلاده سپاس خب خداروشکر همه اینارو داریم شما باید برید تو زیرزمین، روی 1 در نوشته شده کوه آتش فشان (برای رد گم کنی بچه هاست) تمام امکاناتی ک خواستید اونجا هست.. فقط اینکه کوسه هامون زاد و ولد کردن، همه شونو میخواین یا فقط یکی؟ 1
Adel00 5292 ارسال شده در 15 مهر، 2015 خب خداروشکر همه اینارو داریم شما باید برید تو زیرزمین، روی 1 در نوشته شده کوه آتش فشان (برای رد گم کنی بچه هاست) تمام امکاناتی ک خواستید اونجا هست.. فقط اینکه کوسه هامون زاد و ولد کردن، همه شونو میخواین یا فقط یکی؟ هرچه بیش, به باتشکر از خدمات شما **** نوشیدنی چی سرو می کنید ؟ 2
m.sh1992 2210 ارسال شده در 15 مهر، 2015 هرچه بیش, به باتشکر از خدمات شما **** نوشیدنی چی سرو می کنید ؟ خواهش میکنم با آرزوی اقامتی خوش و ب دور از اذیت دیوونه ها نوشیدنی هم انواع عرقیات گیاهی آرام بخش و خواب اوره.. دم نوش هم داریم.. کلا تو کار ارگانیک هستیم.. ولی شما مواظب باش.. بعضی از این مجنونا کارای خلاف و زیرآبی هم میکنن.. شربتای تاریخ گذشته و... 2
Adel00 5292 ارسال شده در 15 مهر، 2015 خواهش میکنمبا آرزوی اقامتی خوش و ب دور از اذیت دیوونه ها نوشیدنی هم انواع عرقیات گیاهی آرام بخش و خواب اوره.. دم نوش هم داریم.. کلا تو کار ارگانیک هستیم.. ولی شما مواظب باش.. بعضی از این مجنونا کارای خلاف و زیرآبی هم میکنن.. شربتای تاریخ گذشته و... من و این همه خوشبختی محاله نکنه خواب میبینم ؟ بی زحمت یک جام سرکه قرمز خب .... حالا باید چه پرداخت نمایم برای این خدمات ؟ راستی شما کی هستید ؟ چرا بستری شدید؟ از کی اینجایید ؟ قبلا شما رو جایی ندیدم ؟ 2
m.sh1992 2210 ارسال شده در 15 مهر، 2015 من و این همه خوشبختی محاله نکنه خواب میبینم ؟ بی زحمت یک جام سرکه قرمز خب .... حالا باید چه پرداخت نمایم برای این خدمات ؟ راستی شما کی هستید ؟ چرا بستری شدید؟ از کی اینجایید ؟ قبلا شما رو جایی ندیدم ؟ من قبلا اینجا بستری بودم.. بقیه رو اذیت میکردم ولی حالا خوب و مرخص شدم فقط هرازگاهی میام ب بچه ها سر میزنم اینجا جای خوبیه چیزی نمیخواد پرداخت کنید.. همین ک با وجود بچه های اینجا بیماریتون بیشتر نشه خودش خیلیه راستی تو همون زیرزمین خمره های سرکه هست.. خودتون راحت برید بخورید و بیاشامید ولی اسراف نکنید 2
Adel00 5292 ارسال شده در 15 مهر، 2015 من قبلا اینجا بستری بودم.. بقیه رو اذیت میکردم ولی حالا خوب و مرخص شدم فقط هرازگاهی میام ب بچه ها سر میزنم اینجا جای خوبیه چیزی نمیخواد پرداخت کنید.. همین ک با وجود بچه های اینجا بیماریتون بیشتر نشه خودش خیلیه راستی تو همون زیرزمین خمره های سرکه هست.. خودتون راحت برید بخورید و بیاشامید ولی اسراف نکنید خدا رو شکر امیدوار شدم پس هنوز بهم امیدی هست با اجازه من برم سر خمره ها ... شما هم میل دارید کمی عایا ؟ 2
m.sh1992 2210 ارسال شده در 15 مهر، 2015 خدا رو شکر امیدوار شدم پس هنوز بهم امیدی هست با اجازه من برم سر خمره ها ... شما هم میل دارید کمی عایا ؟ آره ب شما هم امیدی هست.. فقط باید خودتون بخواید {مریم (ره) } بفرمایید.. نوش جان.. نه من تازه ب زیرزمین سرکشی کردم 1 خمره واسه سحری برداشتم بسه .. برای رفع عطش خوبه شب بخیر 2
Adel00 5292 ارسال شده در 15 مهر، 2015 آره ب شما هم امیدی هست.. فقط باید خودتون بخواید {مریم (ره) } بفرمایید.. نوش جان.. نه من تازه ب زیرزمین سرکشی کردم 1 خمره واسه سحری برداشتم بسه .. برای رفع عطش خوبه شب بخیر صبح بخیر مریم راحل با تخم شربتی بخورید عطش بهتر میخوابه عادل ره 2
m.sh1992 2210 ارسال شده در 15 مهر، 2015 صبح بخیر مریم راحل با تخم شربتی بخورید عطش بهتر میخوابه عادل ره تخم شربتی ها تموم شده ولی خاک شیر داریم.. چجوری میشه خمره رو سر و ته کرد ک خاک شیرا ته نشین نشه؟ بامداد بخیر .. الان دیگه لپ تاپ خاموش میشه شارژرشم اینجا نیست 2
Adel00 5292 ارسال شده در 15 مهر، 2015 تخم شربتی ها تموم شده ولی خاک شیر داریم.. چجوری میشه خمره رو سر و ته کرد ک خاک شیرا ته نشین نشه؟ بامداد بخیر .. الان دیگه لپ تاپ خاموش میشه شارژرشم اینجا نیست با یک ملاقه هم بزنید یا یک موتور اب وصل کنید یا خمره رو برعکس کنید میل کنید یا بشکنید خمره رو که مشکل از ریشه حل گردد بروید بخوابید تا بیماریتان عود نکرده کیییییه ؟ کیییییییییییییه؟ 2
masi eng 47044 ارسال شده در 15 مهر، 2015 چشـــم هدف ما جلب رضایت مشتریه خدمت شما دادم بروبچ تروتمیزش کردن :girl_yes2:اقامت خوبی براتون آرزومندم به به چقدر تمیز شده ایول افشین و روزبه نیستن ک این اتاقا تمیزن و گرنه ...چی میشد مدیریت دارالمجانین عوض شده؟ 4
ارسال های توصیه شده