afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ ن دیگه ببین تو انسانو سوسک میبینی حمله میکنی ولی اون انسان رو انسان میبینه و حمله میکنه شمشیر من کجاست :gnugghender: خب من با کلت سوسک می کشم 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ چقد آواتارت قشنگهشبیه منه مرسی :hapydancsmil: پس شبیه همیم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ پسرم تو حرف نزن که منو به خاک سیا نشوندی میدونی خون چندصد نفرو تو شیشه کردم تا اون پورشه رو خریدم خب بیزینس بالا پایین داره دیگه 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ خب بیزینس بالا پایین داره دیگه اره ولی انگار بالا مال تویه پایین مال منه 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ چقد آواتارت قشنگهشبیه منه تو هم که هر چی اواتار میبینی بگو شبیه منه:vahidrk: مرسی :hapydancsmil: پس شبیه همیم خب بیزینس بالا پایین داره دیگه مهناز کو؟ ادم خور:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اره ولی انگار بالا مال تویه پایین مال منه خب دیگه به شانس هم بستگی داره 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ مهناز کو؟ ادم خور:vahidrk: مهناز نتش نوسانی بود 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ تو هم که هر چی اواتار میبینی بگو شبیه منه:vahidrk: خوب خوشگلم حسود 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ مهناز کو؟دخترم کجاست؟ ما از کجا بدونیم مهناز کجاست؟ واقعا پدر بی مسئولیتی هستی اصلا تو حق کفالت اون طفل معصوم رو نداری 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ ما از کجا بدونیم مهناز کجاست؟واقعا پدر بی مسئولیتی هستی اصلا تو حق کفالت اون طفل معصوم رو نداری حتما تو داریییییییییییییییییییییییییییییییی:ws28::ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ حتما تو داریییییییییییییییییییییییییییییییی:ws28::ws28::ws28: دارم ولی دختر تو رو به فرزندی قبول نمی کنم 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ دارم ولی دختر تو رو به فرزندی قبول نمی کنم دلتم بخواد پر رووووووووووووووووو:vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: خودم بزرگش میکنم تو معتادی:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ دلتم بخواد پر رووووووووووووووووو:vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk:خودم بزرگش میکنم تو معتادی:vahidrk: نخیر تو صلاحیتت رد شده می دیم بهزیستی بزرگ شه آینده اش پیش تو تباه می شه 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ نخیر تو صلاحیتت رد شده می دیم بهزیستی بزرگ شه آینده اش پیش تو تباه می شه لازم نیست بچه منو بفرستی بهزیستی . خودتو که دادمکمیته امداد حالت جا میاد 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ لازم نیست بچه منو بفرستی بهزیستی .خودتو که دادمکمیته امداد حالت جا میاد به زور می آن می برنش کمیته امداد که خوبه فقط پول میده 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ از فضولی عرصه بهت تنگ شده افشین؟ میخوای بگم کی مهمونم بود نیومد؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده