Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ پول ندارمبرو به شوهرت بگو برات بخره هیچی بدبخت شدیم خبر آوردن کشتی غرق شده با شوهرم قهرم پول نمیده تو باید بهم پول بدی پسر بزرگ کردم عصای دستم بشه میکشمت من اون پورشه رو با عرف جبین خریده بودم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ با شوهرم قهرم پول نمیده تو باید بهم پول بدی پسر بزرگ کردم عصای دستم بشه میکشمت من اون پورشه رو با عرف جبین خریده بودم عوضش آواتارم رو بهت می دم قبوله؟ 3 تا پورشه می ارزه 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ با شوهرم قهرم پول نمیده تو باید بهم پول بدی پسر بزرگ کردم عصای دستم بشه میکشمت من اون پورشه رو با عرف جبین خریده بودم پول نداری؟من کارتمو بهت دادم رمزشم که داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پول خوره داری؟؟؟؟؟؟؟ به به چه اواتاری 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ چی شده؟تو دل داشتی؟ خورد تو ذوقم 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ دلم شکست چی شده عوضش آواتارم رو بهت می دم قبوله؟3 تا پورشه می ارزه از اون حرفا بود :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ پول نداری؟من کارتمو بهت دادم رمزشم که داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پول خوره داری؟؟؟؟؟؟؟ به به چه اواتاری خودپرداز روزی 200 تومن بیشتر نمیده من خرجم بالاس قشنگه نه :hapydancsmil: مرسی 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ ولم کنید حوصله ندالم قرص میخوای 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ خورد تو ذوقم چی شده؟ چی شده از اون حرفا بود :icon_razz: اگر توقع داری پورشه خودم رو بهت بدم سخت در اشتباهی 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ دراگ می خوای نه مهمونمو میخوام 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ نه مهمونمو میخوام مهمونت کی بود؟ 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اگر توقع داری پورشه خودم رو بهت بدم سخت در اشتباهی پ سودی جونم ناراحت نباش که پورشتو نمیدی افشین بیا اینم از پورشت رفتم ی دوری باهاش زدم برگشتم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ پ سودی جونم ناراحت نباش که پورشتو نمیدی افشین بیا اینم از پورشت رفتم ی دوری باهاش زدم برگشتم این پورشه روزبه بود 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده