Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ چون تو تحت تاثیرش هستی و پیامای پروفت رو پاک می کنی مگه من صنمی دارم با کسی که بخوام به خاطر کسی پیام پاک کنم، اون بنده خدا هم که منو نمیشناسه اصلا، عادتمه پاک کردن پیام پروفایل شکاک ، پارانوید :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ افشین یا کسی دیگه آمار منو نداره، شایعه پراکنی نکنید لطفا 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ مگه من صنمی دارم با کسی که بخوام به خاطر کسی پیام پاک کنم، اون بنده خدا هم که منو نمیشناسه اصلا، عادتمه پاک کردن پیام پروفایل شکاک ، پارانوید :icon_razz: پاک کردن پروف کلاس داره مثل این آدمایی که تو کلوپ می نویسن لیاقت می خواد .... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ افشین یا کسی دیگه آمار منو نداره، شایعه پراکنی نکنید لطفا من که گفتم شوخی کردم 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ من که گفتم شوخی کردم لطفا از این شوخی ها نکن سوتفاهم پیش میاد مرسی 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ لطفا از این شوخی ها نکن سوتفاهم پیش میاد مرسی باشه 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ مریم نفس ی پیام دادم بهت تو پروف افشین جوابمو بده 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ باشه ای جون قیافتو اونجوری نکن کباب شد دلم برات 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ ای جونقیافتو اونجوری نکن کباب شد دلم برات آقا واینسا حرکت کن 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ بچه ها یه ایده جدید بدین برا پول درآوردن مامورا بهمون شک کردن 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ چی شده؟ هیچی پلیس فهمیده افرادی در نزدیکی دیوونه خونه ناپدید شدن داره تحقیقات محلی رو شروع می کنه نظرت چیه رو لپ تاپ هایی که اون روز بحث کردیم سرمایه گذاری کنیم 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ هیچی پلیس فهمیده افرادی در نزدیکی دیوونه خونه ناپدید شدن داره تحقیقات محلی رو شروع می کنهنظرت چیه رو لپ تاپ هایی که اون روز بحث کردیم سرمایه گذاری کنیم :w768: چقدر سرمایه داری ؟ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ :w768: چقدر سرمایه داری ؟ فعلا پورشه ی تو رو گذاشتم برا فروش ای مادر ایثارگر 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ فعلا پورشه ی تو رو گذاشتم برا فروش ای مادر ایثارگر پسرم وصیتتو نوشتی؟ اگه ننوشتی بنویس که وقت زیادی نداری :hrqr6zeqheyjho1f9mx 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ پسرم وصیتتو نوشتی؟ اگه ننوشتی بنویس که وقت زیادی نداری :hrqr6zeqheyjho1f9mx فعلا تا دوباره برات بخرمش دیگه منو نمی بینی قول می دم مدل بالاترش رو برات بخرم فعلا به پراید خریدم برات دم در هست با اون فعلا بساز 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ فعلا تا دوباره برات بخرمش دیگه منو نمی بینی قول می دم مدل بالاترش رو برات بخرمفعلا به پراید خریدم برات دم در هست با اون فعلا بساز پراید نمیخوام برام موتور بگیر لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ پراید نمیخوام برام موتور بگیر خب موتور خودم رو بردار(ولی مواظبش باش) فعلا پول تو دست و بالم نیست همه ی پولا تو کشتی دارن می رن لپ تاپ شن 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ خب موتور خودم رو بردار(ولی مواظبش باش)فعلا پول تو دست و بالم نیست همه ی پولا تو کشتی دارن می رن لپ تاپ شن نه من موتور صورتی می خوام چند سال طول میکشه بارمونو ببندیم 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ نه من موتور صورتی می خوام چند سال طول میکشه بارمونو ببندیم پول ندارم برو به شوهرت بگو برات بخره هیچی بدبخت شدیم خبر آوردن کشتی غرق شده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده