Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ کار من نیستکار مریمه :vahidrk:......کار خودته....خودم دیدم..... 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ :banel_smiley_4::banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ :vahidrk:......کار خودته....خودم دیدم..... ندیدی دروغ می گی 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ من شوخی کردمسه صفحه قبل هم گفتم تمومش کنید به خاطر بی جنبه بازی بعضیا ب من بی احترامی شد هیچکس حق نداره بگه من چیکار کنم یا نه اینجا فضای مجازیه توروخدا انقد بی جنبه نباشیم اینجا جای عشق و عاشقی و لوس بازی نیس جای بی جنبه بازی نیس جنبه ندارین نیاین الان واقعا کفری هستم برای همه ادمهای بی جنبه متاسفم و البته برای همه اونایی ک چشمشون رو میبندن دهنشونو وا میکنن خلایق هرچه لایق چه ادب و متانتی به به:ws38: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سفارش دادم دارو بیارن الان دارن میبرن داروخونه اون ک اون دور وایساده افشینه.....کمین کرده داروهارو بدزده ببره ناصرخسرو....:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ چه ادب و متانتی به به:ws38: تورو خدا شروع نکن دوباره هرکی هرچی دلش میخواد بگه من سکوت کنم مودب میشم؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اون ک اون دور وایساده افشینه.....کمین کرده داروهارو بدزده ببره ناصرخسرو....:icon_razz: افشین چقدر چاق شده 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اون ک اون دور وایساده افشینه.....کمین کرده داروهارو بدزده ببره ناصرخسرو....:icon_razz: ناصر خسرو نمی بریم ما میدیم عطاری ها پخش کنن افشین چقدر چاق شده اعع الان که کلی لاغر شدم شدم اون 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ تورو خدا شروع نکن دوبارههرکی هرچی دلش میخواد بگه من سکوت کنم مودب میشم؟؟؟ :shame:من معنی این چیزارو نمیفهمم . ولی شرم اوره یکم 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ :shame:من معنی این چیزارو نمیفهمم . ولی شرم اوره یکم من کلا شرم آورم شما خوب باش باریکلا 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ ب فکر داروها باشید....الان میاد.....اگه افشین بذاره.... 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ چه ادب و متانتی به به:ws38: :shame:من معنی این چیزارو نمیفهمم . ولی شرم اوره یکم من کلا شرم آورمشما خوب باش باریکلا بچه ها یه خواهش دارم ازتون اونم اینکه لطفا این بحثو ادامه ندین ... ممنون میشم رومو زمین نندازین 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ بچه ها یه خواهش دارم ازتون اونم اینکه لطفا این بحثو ادامه ندین ... ممنون میشم رومو زمین نندازین من معذرت میخوام 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ ب فکر داروها باشید....الان میاد.....اگه افشین بذاره.... اصلا خودم رو می ذارم مسئول دارو ها 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اصلا خودم رو می ذارم مسئول دارو ها مسئولش منم 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ من فقط گفتم اگه میخواین سر به سر هم بزارید ادب و رعایت کنید که کسی دلخور نشه .اونای که بزرگترن باید حواسشون باشه . :icon_razz: کاریم به شخص خاصی ندارم کلی میگم به خدا به پیر به پیغمبر به همه مقدسات قسم من اینجا دوست دختر و نامزدو ... ندارم و نخواهم داشت انقدر نپرسید .اینجا همه دوستن با هم جنبه داشته باشید (این دو تا جمله اخر و خودشون میدونن با کیم) 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ آخ جون دارو :hapydancsmil: چندتا مریض بد حال داریم سریع بهشون دارو برسون تو زیر زمینن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده