Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ :banel_smiley_52::w768:تسلیم نپر وسط حرف من و سوده. برک جنگتو ادامه بده با مریم خانوم 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ بچه ها اعتراف میکنم من میخواستم شما رو سرکار بذارم الان خودم رفتم سرکارشوهرت کیه شوخی شوخی جدی شدا... بحث خونوادگیتو چرا میاری اینجا مطرح میکنی قربونت تا دیروزم شوهر نداشتیا حالا باز هرچی صلاح میدونی دیشب انجمن نبودم مامزدیم بود خب شوهرمم عضوه اینجا. افشین بگو کیه.... 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اقا روزبه این جریان اش خوردن چی بوده زیاد خورده الان دل درد گرفته 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ دیشب انجمن نبودم مامزدیم بود خبشوهرمم عضوه اینجا. افشین بگو کیه.... مبارکه پس یک عروسی افتادیما :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ زیاد خورده الان دل درد گرفته همون اش خوردنی که قرار بوده با نامزدش برن بیرون 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ مبارکه پس یک عروسی افتادیما :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ دیشب انجمن نبودم مامزدیم بود خبشوهرمم عضوه اینجا. افشین بگو کیه.... من از کجا بدونم والا من الان گیجم الان هر کسی می تونه شوهر یکی دیگه باشه 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ همون اش خوردنی که قرار بوده با نامزدش برن بیرون :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: نیومد نامزدی به هم خورد 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ بچه ها میشه تمومش کنید؟؟؟؟؟؟؟ تمنای عزیزم تموم میکنی؟؟؟ اعصاب همه تقریبا داره خورد میشه فک میکردم واقعا جو اینجا شوخی بازیه نمیدونستم اینطوری جدی میگیرین هرچند جدیه قضیه اما دیگه تمومش کنید خواهش میکنم سردرد گرفتیم 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ من از کجا بدونموالا من الان گیجم الان هر کسی می تونه شوهر یکی دیگه باشه :ws28: وای افشین تو بی نظیری...... شوهر من کوووووووووو؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ من از کجا بدونموالا من الان گیجم الان هر کسی می تونه شوهر یکی دیگه باشه :ws28::ws28::ws28::ws28: منم نفهمیدم چی به چی شد 6 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اینجا واسه تفریحه امید وارم کسی ناراحت نشه . 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ :ws28:وای افشین تو بی نظیری...... شوهر من کوووووووووو؟؟؟ شوهر تو روزبه است من برم یه نخ سیگار بکشم و بیام دیگه مغزم نمی کشه 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ من شوخی کردم سه صفحه قبل هم گفتم تمومش کنید به خاطر بی جنبه بازی بعضیا ب من بی احترامی شد هیچکس حق نداره بگه من چیکار کنم یا نه اینجا فضای مجازیه توروخدا انقد بی جنبه نباشیم اینجا جای عشق و عاشقی و لوس بازی نیس جای بی جنبه بازی نیس جنبه ندارین نیاین الان واقعا کفری هستم برای همه ادمهای بی جنبه متاسفم و البته برای همه اونایی ک چشمشون رو میبندن دهنشونو وا میکنن خلایق هرچه لایق 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ چند روزه نتم خرابه.....نمیتونم پست بذارم..........فقط میتونم سپاس بزنم....ب سختی میتونم پست بذارم.....:icon_pf (34): فک کنم پول یارانه رو افشین کشیده بالا.....ک داروها تموم شده..........داروی خط قرمز ته کشیده..... افشین..... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ چند روزه نتم خرابه.....نمیتونم پست بذارم..........فقط میتونم سپاس بزنم....ب سختی میتونم پست بذارم.....:icon_pf (34):فک کنم پول یارانه رو افشین کشیده بالا.....ک داروها تموم شده..........داروی خط قرمز ته کشیده..... افشین..... کار من نیست کار مریمه 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سفارش دادم دارو بیارن الان دارن میبرن داروخونه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده