roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ الکی مثلا من می دونستم حله اوکی 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ :ws28::ws28: چ بل بشویی راه انداختم جیگر خودمو خام خام ببند تو فدات شم...البته حال کردنم داره هااااااااااااا برو تو کل تهرون بگو سوده شوور کرد..کک کسی نمیگزه ببین تو فسقل جا جار زدم تو نامزد کردی نصفشون شوور دار شدن..نصفشون دارن گریه میکنم... آغایون داداشاااااا شوخی کردم بیاین منو بکشین همه راحت شین 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ چرا انقد عصبی هستی؟چی شده؟ شوخی کردم نامزد نداره به مرگ خودم 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ داره اعصابم به هم می ریزه سوده جان بین واقعیت و شوخی دیوار بکش قربونت من بعدا برای تو حقیقتو میگم... فعلا بذار اینجا رو آروم کنم 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ چندتا نفس عمیق بکش قربون تَمی برم من.. حیف دوری ازم وگرنه میومدم دوتا نروماده بهم بزنی 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ قربونت من بعدا برای تو حقیقتو میگم...فعلا بذار اینجا رو آروم کنم ممگه به هم ریخته که آروم کنی؟اینجا همه جنبه دارن نگران نباش سوده جان هیشکی ناراحت نمیشه تو دارالمجانین 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ ممگه به هم ریخته که آروم کنی؟اینجا همه جنبه دارن نگران نباش سوده جان هیشکی ناراحت نمیشه تو دارالمجانین من نظر تورو نخواستم قربونت.. شما فعلا از جلوی چشمای من دور شو خواهش میکنم 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ :icon_razz:ببند :ghd8rpyczsi4wew2e4j 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ من نظر تورو نخواستم قربونت..شما فعلا از جلوی چشمای من دور شو خواهش میکنم اومدم برات 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ :ghd8rpyczsi4wew2e4j :elivg5ddfqdy8k5mocf 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ چندتا نفس عمیق بکش قربون تَمی برم من..حیف دوری ازم وگرنه میومدم دوتا نروماده بهم بزنی نه عزیزم تو چشم مایی. مشکل من یه نفر دیگس رو اعصابمه. 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ نه عزیزم تو چشم مایی.مشکل من یه نفر دیگس رو اعصابمه. :whistle::whistle: 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ نه عزیزم تو چشم مایی.مشکل من یه نفر دیگس رو اعصابمه. قربون شکل ماهت رو اعصابت نباشه آدم خوبیه... سوال داری بیا پیش خودم جواب بدم بهت 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ قربون شکل ماهترو اعصابت نباشه آدم خوبیه... سوال داری بیا پیش خودم جواب بدم بهت نه فداتشمخودش 7متر زبون داره. شوهرم آدمش میکنه. 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ قربون شکل ماهترو اعصابت نباشه آدم خوبیه... سوال داری بیا پیش خودم جواب بدم بهت من و افشینم میایم 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ نه فداتشمخودش 7متر زبون داره. شوهرم آدمش میکنه. :banel_smiley_52::w768:تسلیم 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اقا روزبه این جریان اش خوردن چی بوده 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ نه فداتشمخودش 7متر زبون داره. شوهرم آدمش میکنه. بچه ها اعتراف میکنم من میخواستم شما رو سرکار بذارم الان خودم رفتم سرکار شوهرت کیه شوخی شوخی جدی شدا... بحث خونوادگیتو چرا میاری اینجا مطرح میکنی قربونت تا دیروزم شوهر نداشتیا حالا باز هرچی صلاح میدونی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده