roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ داره باهات صمیمی میشه فکر کنم صمیمی؟دختر خالمه فک کنم دیگه 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ دقیقا همشو با تو بودم ممنونم واقعا:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ راستشو بگو روزبه نامزدتو کجا قایم کردی ؟ اول گفتی قبلا فقط یه زن داشتی بعدا شناسنامه رو کردی دیدم ۳ تان :icon_razz: من به تو خیانت نمیکنم 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ صمیمی؟دختر خالمه فک کنم دیگه فهمیده بودم اقوامت هست اون سری متعجب شدی بهش گفتم تپل 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ ببخشید من یکمی امروز زیاد شوخی کردم آغا روزبه ببخشید دوستان ناراحت نشین روزبه زن نداره نامزد نداره آغا روزبه ببخشید من دختر خالتونم نشدم شوخی کردم افشین 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ گم شو نکبت با اون قیافت.....کی جرات داره به من حرف بزنه میمون .....از سوده بعیده..... ...... 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ فهمیده بودم اقوامت هست اون سری متعجب شدی بهش گفتم تپل ای تو روحت افشین کشتی مارو بااین اکتشافاتت 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ ببخشید من یکمی امروز زیاد شوخی کردمآغا روزبه ببخشید دوستان ناراحت نشین روزبه زن نداره نامزد نداره آغا روزبه ببخشید من دختر خالتونم نشدم شوخی کردم افشین افشین و .... 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ .....از سوده بعیده........... در مورد آغا روزبه چیزی از من بعید نیست بیشترم میگم میخوای بگم؟؟ 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ ای تو روحت افشینکشتی مارو بااین اکتشافاتت چی می گی تپلو؟ 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ در مورد آغا روزبه چیزی از من بعید نیستبیشترم میگم میخوای بگم؟؟ از اون فحشا بده که با ت شروع میشه 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ فهمیده بودم اقوامت هست اون سری متعجب شدی بهش گفتم تپل کی؟من متعجب شدم؟ 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ در مورد آغا روزبه چیزی از من بعید نیستبیشترم میگم میخوای بگم؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ من به تو خیانت نمیکنم روزبه بسه ساکت شو. 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ روزبه بسه ساکت شو. چرا انقد عصبی هستی؟ چی شده؟ شوخی کردم نامزد نداره به مرگ خودم 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ .....از سوده بعیده........... دخترم پرخاشگری نکن . هفته پیش اعضاشو اهدا کردیم هنوز ناراحته 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ کی؟من متعجب شدم؟ الکی مثلا من می دونستم 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ روزبه بسه ساکت شو. به تو هم خیانت نمیکنم خوب خوبه به هیشکی خیانت نمیکنم:ws28: 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ چرا انقد عصبی هستی؟چی شده؟ شوخی کردم نامزد نداره به مرگ خودم :ws28::ws28: 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ داره اعصابم به هم می ریزه سوده جان بین واقعیت و شوخی دیوار بکش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده