.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ حرف چیه هر چی تو دیوونه خونه گفته میشه شوخیه(دارم جمع می کنم درک کن دوباره سوتی نده) بله شوخییییییییییییییییییییییییییییییییییی 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ ای قربون دستت اگه میتونی یه دختر خوب براش پیدا کن چشم ابرو مشکی چشم و ابرو مشکی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! دیر گفتی شوهر کردم.چشم و ابرو مشکی ام. میگردم رو چشم بانو... 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ چشم و ابرو مشکی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!دیر گفتی شوهر کردم.چشم و ابرو مشکی ام. میگردم رو چشم بانو... اومد که اومد نگرون نباش حرفارو من زدم کسیم جرات نداره به من حرفی بزنه توام شوور کردی؟؟؟؟؟؟ای بابا 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ باهوش دیگه پسر خودتم چشم و ابرو مشکی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!دیر گفتی شوهر کردم.چشم و ابرو مشکی ام. میگردم رو چشم بانو... ای ول:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اومد که اومد نگرون نباش حرفارو من زدم کسیم جرات نداره به من حرفی بزنهتوام شوور کردی؟؟؟؟؟؟ای بابا اواتارمو نامزدیمه دیگه باهوش 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ چشم و ابرو مشکی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!دیر گفتی شوهر کردم.چشم و ابرو مشکی ام. میگردم رو چشم بانو... حیف شد، کی از تو بهتر عزیزم چشمت سلامت خانومی :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ دیگه پسر خودتمای ول:hapydancsmil:خجالت بکش جلو مامانت زن زن میکنی و خوشحالی 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اواتارمو نامزدیمه دیگه باهوش مبارکه ما شیرینی می خوایم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ خجالت بکش جلو مامانت زن زن میکنی و خوشحالی خجالت چرا؟خب جلو بابام شادی کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ مبارکه ما شیرینی می خوایم شوهرم اومد از اون بگیرید. فعلا نمیتونه بیاد انجمن.شرمنده 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ شوهرم اومد از اون بگیرید.فعلا نمیتونه بیاد انجمن.شرمنده شوهرت کی هست اینجا عضوه؟ 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ شوهرت کی هست اینجا عضوه؟ اره..... 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ شوهرت کی هست اینجا عضوه؟ همه یهو شوهر دار شدن چرا منم شوهر دارم الان میگم بیاد انجمن 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اره..... کی هست؟ همین روزبه نیست؟ 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ همه یهو شوهر دار شدن چرامنم شوهر دارم الان میگم بیاد انجمن ولی من شوهر ندارم 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ یه نفری داره پستا رو لایک می کنه و می آد جلو 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ ولی من شوهر ندارم میخوای یکی برات پیدا کنم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ میخوای یکی برات پیدا کنم همین که زن برام پیدا کردی کلی لطف کردی 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ بچه ها قعلا هیچی نگین تا برسه بهمون چند دقیقه سکوت به احترام شاه دوماد 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده