afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ دس رو دلم نذار همه دکترا ازش قطع امید کردن مرسی بابت همدردی مهناز جون اصلا تو دیگه مامانم نیستی عوضش منو داری........:hapydancsmil:.......مامان جونی......:hapydancsmil: دختره لوس:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ عوضش منو داری........:hapydancsmil:.......مامان جونی......:hapydancsmil: تی فدا عزیزم ... دختر گلم :heartshape2: 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ تو یه سال پیش وجود نداشتی نه غلطه یه راهنمایی خواهر زادمه فکر کنم حالا خرابکاری ها خودت یادت رفته اصلا تو دیگه مامانم نیستی دختره لوس:icon_razz: نازنین؟ چندوقت پیش تی وی یه فیلم ایرانی نشون میداد مادره به پسرش گف میزنم دهنت خون بیادا نمیدونم چرا یاد این دیالوگ افتادم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ نازنین؟ چندوقت پیش تی وی یه فیلم ایرانی نشون میداد مادره به پسرش گف میزنم دهنت خون بیادا نمیدونم چرا یاد این دیالوگ افتادم نازنین کیه؟ 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ نازنین کیه؟ چندتا نازنین داریم ؟ :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ چندتا نازنین داریم ؟ :icon_razz: نه فکر کردم داری به مهناز می گفتی نازنینه کلا نمی شناسیش از وقتی تو عضو شدی آن نشده. 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ نه فکر کردم داری به مهناز می گفتی نازنینهکلا نمی شناسیش از وقتی تو عضو شدی آن نشده. مهناز که نازنین هست منظورم کاربر نازنین بود خب دیگه حتما حضور مافیا رو حس کرده خودشو قایم کرده 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ مهناز که نازنین هست منظورم کاربر نازنین بود خب دیگه حتما حضور مافیا رو حس کرده خودشو قایم کرده مهناز اسمش نازنینه؟ نه بابا قبلتر از این حرفا رفت 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ مهناز اسمش نازنینه؟نه بابا قبلتر از این حرفا رفت منظورم از نازنین صفته میگن فلانی چقدر ادم نازنینیه الکی نگووو 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ آهان فکر کردم اسمش نازنین هست بعد شک کردم اکانت دوم نازنین باشه اخه ادبیاتشون به هم می خوره بعد این اومد اون غیب شد و ...خیلی داغونی مافیای له مجتبی77 بود پارانویید شکاک منفی باف اهان مجتبی ۷۷ اخه میدونی من خودم ناظر بودم ولی زیاد در جریان اسامی نبودم اینکارارو معاونم انجام میداد که در جریان یه معامله کشته شد 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ پارانویید شکاک منفی باف اهان مجتبی ۷۷ اخه میدونی من خودم ناظر بودم ولی زیاد در جریان اسامی نبودم اینکارارو معاونم انجام میداد که در جریان یه معامله کشته شد روانشناس روانی این چیزا رو گفتی بیشتر شک کردم نه ببین فرماندار کل ارتش دستش بود اگر اول اسم اونو می برن بعد اسم دیوونه خونه 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ تی فدا عزیزم ... دختر گلم :heartshape2: :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:...... تی قربان......:hapydancsmil:......خودتم نازنینی.....:hapydancsmil:......مرسی مریم جونی..... اصلا تو دیگه مامانم نیستی دختره لوس:icon_razz: یوزلس....حسود...... روانشناس روانیاین چیزا رو گفتی بیشتر شک کردم نه ببین فرماندار کل ارتش دستش بود اگر اول اسم اونو می برن بعد اسم دیوونه خونه :vahidrk:.....درست حرف بزن.....اون از دیروز این از امروز....:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:...... تی قربان......:hapydancsmil:......خودتم نازنینی.....:hapydancsmil:......مرسی مریم جونی.....یوزلس....حسود...... :vahidrk:.....درست حرف بزن.....اون از دیروز این از امروز....:vahidrk: ورث لس دزد درست حرف نمی زنم اصلا الان هم مغزت رو می پاشونم کف زمین 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ ورث لس دزددرست حرف نمی زنم اصلا الان هم مغزت رو می پاشونم کف زمین حالا چرا لو نداده بودی اکانت دوم هستی؟ ....شایعه نکن....دوست ندارم.....:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ میخواین یه قرار بزارم شما دوتا بیاین سیر همدیگرو بزنین بترکونین ؟ انتخواب سلاحم با خودتون 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ ....شایعه نکن....دوست ندارم.....:icon_razz: البته من از اول به روزبه مشکوک بودم میخواین یه قرار بزارم شما دوتا بیاین سیر همدیگرو بزنین بترکونین ؟ انتخواب سلاحم با خودتون قبوله :hapydancsmil:سلاح سرد باشه یا گرم 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ البته من از اول به روزبه مشکوک بودم قبوله :hapydancsmil:سلاح سرد باشه یا گرم به من مشکوک بودی؟ تو صلاح سرد بیار بیشتر از 30 سانتم نباشه مهنازم بازوکا میاره منم داورم تا تو باشی به من شک نکنی 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ به من مشکوک بودی؟تو صلاح سرد بیار بیشتر از 30 سانتم نباشه مهنازم بازوکا میاره منم داورم تا تو باشی به من شک نکنی سر مسخره بازی، یادت نی؟ تو تاپیک نمایشگاه می خواستم نازنین رو اذیت کنم خب من با چاقو می زنم بازوکا رو منفجر می کنم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ به من مشکوک بودی؟تو صلاح سرد بیار بیشتر از 30 سانتم نباشه مهنازم بازوکا میاره منم داورم تا تو باشی به من شک نکنی حله.... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده