afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ میتینگ دیدمشون ولی یادم نیست درست فک کنم معمولی بودبعدی کیه حالا؟ فعلا که کسی رد نمیشه 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ شوخیو از حد میگذرونید ها:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ شوخیو از حد میگذرونید ها:icon_razz: :bigbed:من که خوابم افشین جان با شما هستن 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ ببین گازشو گرفتن چند صفحه رفتن جلو عمو سهند یه چیزیو میدونی؟؟؟؟؟؟به روز هست میشناسی؟؟؟ سردسته خل و چلاست....... یَک آدم ناجور خُلیه که........اصن یه وضعی دلم براش میسوزه طفلی باس بستری شه....... به همین برکت قسم.... مگه نه مریمی؟؟ کارش از بستری گذشته باید قرنطینه بشه سلام مریمی اواتارت خوشگل شده بزنم به تخته نشکنه واقعا؟ مرسی :hapydancsmil: سلیقه خودم بود پارتیش مامانمه اونم چون مامان منه نفوذ دارهخب به رو ی تخت طناب پیچت می کنم خوبه؟ نخیرم چون پسر منی رهبر دارالمجانین شدی مهم قلبمه بچه ها ک فروش رفتهبهروز؟؟؟؟ دارم برات خوب؟؟؟ سووودی :aghosh: 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ نبینم سودی رو اذیت کنید ما هر کیو بخوایم اذیت میکنیم بدو برو تو اشپزخونه ظرفارو بشور ببینم زن 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ ما هر کیو بخوایم اذیت میکنیم بدو برو تو اشپزخونه ظرفارو بشور ببینم زن تو که قبلا میدونستی من اهل کار خونه انجام دادن نیستم 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ شوخیو از حد میگذرونید ها:icon_razz: خب دیوونه خونه است دیگه ببین گازشو گرفتن چند صفحه رفتن جلو کارش از بستری گذشته باید قرنطینه بشه واقعا؟ مرسی :hapydancsmil: سلیقه خودم بود نخیرم چون پسر منی رهبر دارالمجانین شدی سووودی :aghosh: قبل از اینکه تو بیای اینجا من رهبر بودم 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ خب دیوونه خونه است دیگه قبل از اینکه تو بیای اینجا من رهبر بودم قبل از اینکه تو بیای اینجا من مافیای مخفی داشتم نامحسوس نظارت میکردم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ QUOTE=afshin18;1552609]حرف می زنم :vahidrk: اصلا بچه تو سنت نمی رسه بیا این 500 تومنی رو بگیر برو آبنبات بخر ما خودمون با هم آشتی می کنیم آفرین گوگولی مگولی کلیه هاش رو دربیار برا بدهی های مهناز ای مهناز بی معرفت...چرا داری حال میکنی؟؟؟ ...منم خودم اهداییم.....ثواب داره خو...... خب دیوونه خونه است دیگه قبل از اینکه تو بیای اینجا من رهبر بودم :vahidrk:....دادنزن همه خوابن دوستان شرمنده نتم پرید..... 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ قبل از اینکه تو بیای اینجا من مافیای مخفی داشتم نامحسوس نظارت میکردم مافیای چی ؟ کشک چی؟ تا بوده من رهبر بودم خودم هم به این مقام رسیدم و اصلا خودم هم این مقام رو به وجود آوردم 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ :vahidrk:....دادنزن همه خوابن دوستان شرمنده نتم پرید..... دااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااادددددددددددددددددددد بییییییییییییییییییددددددددددددددددددداااااااااااااااااااااااااااااارررررررررررررررررررررررررر شییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییددددددددددددددددددددددددد دشمنت شرمنده 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ مافیای چی ؟ کشک چی؟ تا بوده من رهبر بودم خودم هم به این مقام رسیدم و اصلا خودم هم این مقام رو به وجود آوردم صداتو رو من بلند نکن :icon_razz: خودت اینطور فکر میکنی ولی در واقع پشت همه این ماجراها من بودم :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ صداتو رو من بلند نکن :icon_razz: خودت اینطور فکر میکنی ولی در واقع پشت همه این ماجراها من بودم :icon_razz: اگه راست می گی بگو 1 سال پیش فرماندار کی بود و چه نسبتی با من داشت؟ 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اگه راست می گی بگو 1 سال پیش فرماندار کی بودو چه نسبتی با من داشت؟ ساغر، یادم نیس 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ داااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااددددددددددددددددددددبییییییییییییییییییددددددددددددددددددداااااااااااااااااااااااااااااارررررررررررررررررررررررررر شییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییددددددددددددددددددددددددد دشمنت شرمنده ...بیچاره مادرت.....مریم خدا صبرت بده.....:icon_pf (34): مرسی.... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اگه راست می گی بگو 1 سال پیش فرماندار کی بودو چه نسبتی با من داشت؟ من بودم.......نسبتی هم باهات ندارم.....:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ ...بیچاره مادرت.....مریم خدا صبرت بده.....:icon_pf (34): مرسی.... دس رو دلم نذار همه دکترا ازش قطع امید کردن مرسی بابت همدردی مهناز جون 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ دس رو دلم نذار همه دکترا ازش قطع امید کردن مرسی بابت همدردی مهناز جون عوضش منو داری........:hapydancsmil:.......مامان جونی......:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ من بودم.......نسبتی هم باهات ندارم.....:vahidrk: تو یه سال پیش وجود نداشتی ساغر، یادم نیس نه غلطه یه راهنمایی خواهر زادمه فکر کنم ...بیچاره مادرت.....مریم خدا صبرت بده.....:icon_pf (34): مرسی.... حالا خرابکاری ها خودت یادت رفته 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده