afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ .....چاکریم بله پارتیش کلفته....افرین پسر..........حواست باشه درضمن با مهمون درست رفتار کن....:vahidrk: .....میبندیمت ب تخت چیه..... پارتیش مامانمه اونم چون مامان منه نفوذ داره خب به رو ی تخت طناب پیچت می کنم خوبه؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ روزبه رو با جنس گرفتنمنو بزنی خودت میری پیشش :vahidrk:.....پشت سر بابام شایعه نکن.....:vahidrk:......ماشین دست تو بود.....کار خودته.....:vahidrk: درست صحبت كن با خواهرت بي غيرت:vahidrk: فدای غیرت باباییییییییییی.....:hapydancsmil: با غیرت اون همه ریتالین رو دادی مامورا خب با اونا فرار می کردی سر بابام داد نزن.....:vahidrk:......یوز لس..... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ :vahidrk:.....پشت سر بابام شایعه نکن.....:vahidrk:......ماشین دست تو بود.....کار خودته.....:vahidrk: فدای غیرت باباییییییییییی.....:hapydancsmil: سر بابام داد نزن.....:vahidrk:......یوز لس..... بابات مسئول جنساست به من ربطی نداره بحث کاریه بچه تو دخالت نکن 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ عمو سهند یه چیزیو میدونی؟؟؟؟؟؟به روز هست میشناسی؟؟؟ سردسته خل و چلاست....... یَک آدم ناجور خُلیه که........اصن یه وضعی دلم براش میسوزه طفلی باس بستری شه....... به همین برکت قسم.... مگه نه مریمی؟؟ ینی نبندیمش ب تخت؟؟؟؟عمو پنیییییییییر... نه دیجه از بستن گذشته کارش باید تیر خلاص بزنیم و اعضاشو اهدا کنیم:gnugghender:سودی شیییییییییییییییر واااااااااااااااااای چ حالی میدههههههههههههههبزنیمش بزنیمش....:hapydancsmil: عمووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو همونی که بعدِ خوردن شیر ایجاد میشه دیده روزبه ندالیم...روزبه خودتو مُلده حساب تون..خدا نگه دال......نههههههههههههههه عمل بعد از خوردن شیر..پنیر ایجاد شدن بعد از این عمل ایجاد میشه ما دیگه خسارت نمی دیم باید بری زندان البته نظرم عوض شد سوده رو اهدا می کنیم با پولش خسارت دست گل تو رو می دیم سلام مشتی سلام اینجا روزبه پارتیش کلفته فعلا خودت رو می بندیم به تخت مو قشنگ جرات داری از گل نازکتر بگو به من ببین چه بلایی سرت میارمنه جرات کن فقط نـــــــــــــه جرات کن از گل نازکتر برو بچه..برو تا همچین نزدم بری توام پیش روزبه روزبه غلط کردم هرچی گفتمخیلی هم گلی تو..عاقل بالغ منو نخور دیگه کارت تمومه سوده تو پست بعدی اعضای بدنت به فروش میره:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ دیگه کارت تمومه سوده تو پست بعدی اعضای بدنت به فروش میره:vahidrk: کله پاچه اش برا من 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ مهم قلبمه بچه ها ک فروش رفته بهروز؟؟؟؟ دارم برات خوب؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ کله پاچه اش برا من تو جی میگی این وسط چلاق:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ تو جی میگی این وسط چلاق:vahidrk: هیچی دارم سهمی از غنائم نصیب خودم می کنم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ جنسا مهمتر بودمن که نمردم فوری جایگزین برات پیدا می کردم خب مشکل جانشین هم حل شد برو خودت رو تحول بده :vahidrk:.....تا من هستم کسی با بابام اینجوری حق نداره حرف بزنه.....:vahidrk: ملاقات کی هستش روزبه کمپوت گرفتم برات عمو سهند..........برادرتونه ااااااااااا..... بابات مسئول جنساست به من ربطی ندارهبحث کاریه بچه تو دخالت نکن دیگه کارت تمومه سوده تو پست بعدی اعضای بدنت به فروش میره:vahidrk: :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ الکی لایی نکش سوده خانم اول قلبتو در اوردم که قیمتش از همه بالا تره اونو بفروشیم تا سال دیگه مواد میخریم برای برو بچ 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ الکی لایی نکش سوده خانم اول قلبتو در اوردم که قیمتش از همه بالا تره اونو بفروشیم تا سال دیگه مواد میخریم برای برو بچ قلبم نوش جونت...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ :vahidrk:.....تا من هستم کسی با بابام اینجوری حق نداره حرف بزنه.....:vahidrk: حرف می زنم :vahidrk: اصلا بچه تو سنت نمی رسه بیا این 500 تومنی رو بگیر برو آبنبات بخر ما خودمون با هم آشتی می کنیم آفرین گوگولی مگولی الکی لایی نکش سوده خانم اول قلبتو در اوردم که قیمتش از همه بالا تره اونو بفروشیم تا سال دیگه مواد میخریم برای برو بچ کلیه هاش رو دربیار برا بدهی های مهناز 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ ای مهناز بی معرفت... چرا داری حال میکنی؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ ای مهناز بی معرفت...چرا داری حال میکنی؟؟؟ اگر تو نبودی مهناز باید می رفت زندان 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ ای مهناز بی معرفت...چرا داری حال میکنی؟؟؟ اینجا همین جوریه همه گشنن میفهمی 3 روزه کسیو نخوردیم 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اینجا همین جوریه همه گشنن میفهمی 3 روزه کسیو نخوردیم اره جون خودت 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اگر تو نبودی مهناز باید می رفت زندان هزار بار بهت گفتم درست تله بزار که هر روز سید داشته باشیم نه اینکه هفته ای یه بار شکار کنیم.ولی خوب شکاری بودا دمت گرم 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ والا جمعیتشون کم شده برا اینکه منقرض نشن باید یه کم تعدیل شکار کنیمآره دیگه تپل مپل هم بود همه مون سیر شدیم :ws28::ws28::ws28:حالا از کجا میدونی تپله:ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ :ws28::ws28::ws28:حالا از کجا میدونی تپله:ws28::ws28: نمی دونم بنا بر پستی که گفتی یه تپل پیدا کن چربیش رو صادر کنیم چین فهمیدم حالا جدا تپل مپله؟ 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ نمی دونم بنا بر پستی که گفتی یه تپل پیدا کن چربیش رو صادر کنیم چین فهمیدم حالا جدا تپل مپله؟ میتینگ دیدمشون ولی یادم نیست درست فک کنم معمولی بود بعدی کیه حالا؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده