.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ روزبه غلط کردم هرچی گفتم خیلی هم گلی تو..عاقل بالغ منو نخور 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ وااااااااااااس سوده پستاتو میخونم از خنده دلدرد گرفتم دختر:ws28::ws28::ws28: عااااااااااااااااااااشقتم 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ وااااااااااااس سوده پستاتو میخونم از خنده دلدرد گرفتم دختر:ws28::ws28::ws28:عااااااااااااااااااااشقتم قربون تو برم من مهربانم... هوامو داشته باش 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ قربون تو برم من مهربانم...هوامو داشته باش دارمت گلم ... روزبه فرار کرد 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ برو بچه..برو تا همچین نزدم بری توام پیش روزبه روزبه رو با جنس گرفتن منو بزنی خودت میری پیشش 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ روزبه رو با جنس گرفتنمنو بزنی خودت میری پیشش خودم الان پیششم 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ دارمت گلم ... روزبه فرار کرد روزبه یه جنسیه داره همرو فراری میده عمرا فرار کنه... حالا تا نیس بذار یکم پشت سرش بگم... 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ خودم الان پیششم زندان که نت نداره 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ روزبه یه جنسیه داره همرو فراری میدهعمرا فرار کنه... حالا تا نیس بذار یکم پشت سرش بگم... اره اره بگوبگو هواتو دارم اومد خبرت میکنم... 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اره اره بگوبگو هواتو دارم اومد خبرت میکنم... اومد قربونت اما فک نکنم بیاد اینجا سرعتش کمه خدایا متشکرم که این پستارو نمیبینه 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ زندان که نت نداره کشته مرده امضاتم 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ زندان که نت نداره زندانه مگه؟؟؟ بنده خدا با چی گرفتنش؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ مرض درست صحبت كن با خواهرت بي غيرت:vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ کشته مرده امضاتم همه کشته مرده ی امضام هستن(الکی مثلا فکر کنی تنها نیستی) زندانه مگه؟؟؟بنده خدا با چی گرفتنش؟؟؟؟ ریتالین یه سایپا ازش گرفتن این همه ریتالین از دست رفت 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ درست صحبت كن با خواهرت بي غيرت:vahidrk: با غیرت اون همه ریتالین رو دادی مامورا خب با اونا فرار می کردی 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ همه کشته مرده ی امضام هستن(الکی مثلا فکر کنی تنها نیستی) ریتالین یه سایپا ازش گرفتن این همه ریتالین از دست رفت 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ پس چي كار ميكردم وايميسادم ببرن منو زندان كه اينجا رو بالا بكشي؟ميخواستي دارالمجانينو بي پدر كني؟ميرفتم زندان كي شيكم شما رو سير ميكرد:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ پس چي كار ميكردم وايميسادم ببرن منو زندان كه اينجا رو بالا بكشي؟ميخواستي دارالمجانينو بي پدر كني؟ميرفتم زندان كي شيكم شما رو سير ميكرد:vahidrk: جنسا مهمتر بود من که نمردم فوری جایگزین برات پیدا می کردم خب مشکل جانشین هم حل شد برو خودت رو تحول بده 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ پس چي كار ميكردم وايميسادم ببرن منو زندان كه اينجا رو بالا بكشي؟ميخواستي دارالمجانينو بي پدر كني؟ميرفتم زندان كي شيكم شما رو سير ميكرد:vahidrk: ملاقات کی هستش روزبه کمپوت گرفتم برات 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ باریکلا دختر :hapydancsmil: .....چاکریم ما دیگه خسارت نمی دیم باید بری زندان البته نظرم عوض شد سوده رو اهدا می کنیم با پولش خسارت دست گل تو رو می دیم زندان منو نمی تونه نگه داره تصویرو ندیدی..... سلام مشتی سلام اینجا روزبه پارتیش کلفته فعلا خودت رو می بندیم به تخت بله پارتیش کلفته....افرین پسر..........حواست باشه درضمن با مهمون درست رفتار کن....:vahidrk: .....میبندیمت ب تخت چیه..... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده