afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ شناسنامه رو میکنی شناسنامه رو میکنم رو کن فقط عکس دار باشه که بخندیم 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ رو کن فقط عکس دار باشه که بخندیم رو آب بخندی چشمم انگار داره گل مژه میزنه :w821: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ رو آب بخندی چشمم انگار داره گل مژه میزنه :w821: چی می زنه؟ 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ چیه؟ ورم کرده یه چشمم امروز رفتم دکی گف یه هفته ای خوب میشه 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ ورم کرده یه چشمم امروز رفتم دکی گف یه هفته ای خوب میشه پلکات باز و بسته میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ پلکات باز و بسته میشه؟ الان بهتره .. صبح تا نصفه بیشتر باز نمی شد اصلا یه وضعی تمام روز عینک دودی زده بودم :there: لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ گل مژه ... برو تو تاریکی یه ذره طلا بکش روش. مثلا انگشترتو بکش روش خوب میشه♥♥♥ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ الان بهتره .. صبح تا نصفه بیشتر باز نمی شد اصلا یه وضعی تمام روز عینک دودی زده بودم :there: وای من به میگو حساسیت دارم یه بار سفیده چشمم ورم کرد دیگه پلکام رو نمی تونستم ببندم با دست باز و بسته اش می کردم البته این باعث نشد دیگه میگو نخورم بار بعدی که خوردم بالا آوردم دیگه نمی خورم :| برو تو تاریکی یه ذره طلا بکش روش.مثلا انگشترتو بکش روش خوب میشه♥♥♥ جدی می گی؟ 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ برو تو تاریکی یه ذره طلا بکش روش.مثلا انگشترتو بکش روش خوب میشه♥♥♥ واقعا؟ الان انجام میدم :heartshape2: وای من به میگو حساسیت دارم یه بار سفیده چشمم ورم کرد دیگه پلکام رو نمی تونستم ببندم با دست باز و بسته اش می کردمالبته این باعث نشد دیگه میگو نخورم بار بعدی که خوردم بالا آوردم دیگه نمی خورم :| اوه اوه 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ واقعا؟ الان انجام میدم :heartshape2: اوه اوه بهتر شد عزیزم؟! 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ وای من به میگو حساسیت دارم یه بار سفیده چشمم ورم کرد دیگه پلکام رو نمی تونستم ببندم با دست باز و بسته اش می کردمالبته این باعث نشد دیگه میگو نخورم بار بعدی که خوردم بالا آوردم دیگه نمی خورم :| جدی می گی؟ اون حساسیت تو با این گل مژه فرق داره. واسه حساسیت نقره اصل بهتره بکشی گل مژه طلا.... گل مژه ام براثر یه ترس کوچولو از چشم درمیاد مثلا تو خواب بترسی یا یکی یهویی بترسونتت گل مژه میزنه... 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ بهتر شد عزیزم؟! تغییری نکرده تمنا جون 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ تغییری نکرده تمنا جون دست نزنی زیاد عفونت میکنه. همون طلا رو بکش عزیزم♥ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ تغییری نکرده تمنا جون سلام مریم جونی چی شدی تو..........گل مژه زدی..... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ http://www.noandishaan.com/forums/thread148022.html 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ http://www.noandishaan.com/forums/thread148022.html باشه دیگه 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ کجایید بیاید اینجارو یکم سر و سامون بدید این قبرستون شده 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ کجایید بیاید اینجارو یکم سر و سامون بدید این قبرستون شده کف گیر به ته دیگ خورده بود....افشینو فرستادم سرچاراره.... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده