Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ مثکه هنوز خوابننکشتیشون؟تا حالا باید بیدار میشدن نکنه مردن؟برو یه سر بهشون بزن اگه مردن تا خراب نشدن اعضای بدنشونو در بیاریم بفروشیم کفگیر خورده ته دیگاز مریم شروع میکنیم بپر بیارش تا خراب نشده پشت سر من غیبت نکن 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ 20 ساعت شد البته وقتی 24 ساعت نمیخوابی معلوم میشه مجبوری اینجور جبران کنی آخرش یه بلایی سر خودت میاری منم میندازی تو دردسر 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ وقتی 24 ساعت نمیخوابی معلوم میشه مجبوری اینجور جبران کنی آخرش یه بلایی سر خودت میاری منم میندازی تو دردسر خب چیکار کنم نوبت دکتر داشتم اگر می خوابیدم نمی رسیدم نه خبری نی از این اتفاقا زیاد افتاده 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ خب چیکار کنم نوبت دکتر داشتم اگر می خوابیدم نمی رسیدمنه خبری نی از این اتفاقا زیاد افتاده بچه پررو :w888::w888: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ بچه پررو :w888::w888: خودتی وزوزو 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ خودتی وزوزو میدم پیشی بخورتت :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ میدم پیشی بخورتت :icon_razz: پیرزن غر نزن می ذارمت خونه ی سالمندان 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ پیرزن غر نزن می ذارمت خونه ی سالمندان :w00: منم میذارمت پرورشگاه 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ :w00: منم میذارمت پرورشگاه 18 سالم رد شده نمی تونی 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ 18 سالم رد شده نمی تونی کی گفته تو 15 سالته ایناهش شناسنامت 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ کی گفته تو 15 سالته ایناهش شناسنامت الان شناسنامه واقعیم رو می ذارم 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ نخیر شناسنامه ای که من گذاشتم درسته تو جعل کردی 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ نخیر شناسنامه ای که من گذاشتم درسته تو جعل کردی مال تو رو عکسش مهر نخورده پس تقلبی هستش 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ مال تو رو عکسش مهر نخورده پس تقلبی هستش من ازت بزرگترم رو حرف من حرف نزن :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ من ازت بزرگترم رو حرف من حرف نزن :vahidrk: نخبر تو 79 ای هستی شناسنامه ات رو هم بالا به اسم من گذاشته بودی موش بخورتت:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ نخبر تو 79 ای هستی شناسنامه ات رو هم بالا به اسم من گذاشته بودی من اردیبهشتم تو خرداد یک ماه و یک روز بزرگترم ازت :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ من اردیبهشتم تو خرداد یک ماه و یک روز بزرگترم ازت :icon_razz: نخیر من 7 سال و 10 ماه و 29 روز ازت بزرگترم 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ نخیر من 7 سال و 10 ماه و 29 روز ازت بزرگترم شناسنامه رو میکنی شناسنامه رو میکنم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده