Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ چی شده خان؟ ....چقدر راحت حتی تو همین دنیای مجازی میشه ادما رو شناخت.... 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ همین روزبه . از سوده یاد گرفتم برعکس میگم اسمشو سوده الان داره درد میکشه بهش حمله کردم داغونه بعدی تویی طلاق میخوام بشین تا بدم . من اصن این مسایل رو نمیپذیرم طلاق بی طلاق :smiley (18): 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ ....چقدر راحت حتی تو همین دنیای مجازی میشه ادما رو شناخت.... چی شده؟؟؟؟ بگو ببینم کی پا رو دم تو گذاشته:97::banel_smiley_90: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ چی شده؟؟؟؟بگو ببینم کی پا رو دم تو گذاشته:97::banel_smiley_90: حرص نخور بابایی.... 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ ....چقدر راحت حتی تو همین دنیای مجازی میشه ادما رو شناخت.... چی شده مهناز نبینم ناراحت باشی؟ بشین تا بدم . من اصن این مسایل رو نمیپذیرمطلاق بی طلاق :smiley (18): معتاد 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ چی شده مهناز نبینم ناراحت باشی؟ مرسی مریم جونی.........چیزی نیست 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ اینجا چرا تعطیله؟ دز داروهارو زیاد کردم......همه 24 ساعته خوابن...... 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ دز داروهارو زیاد کردم......همه 24 ساعته خوابن...... مثکه هنوز خوابننکشتیشون؟تا حالا باید بیدار میشدن نکنه مردن؟برو یه سر بهشون بزن اگه مردن تا خراب نشدن اعضای بدنشونو در بیاریم بفروشیم کفگیر خورده ته دیگ از مریم شروع میکنیم بپر بیارش تا خراب نشده 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ دز داروهارو زیاد کردم......همه 24 ساعته خوابن...... 20 ساعت شد البته 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ مثکه هنوز خوابننکشتیشون؟تا حالا باید بیدار میشدن نکنه مردن؟برو یه سر بهشون بزن اگه مردن تا خراب نشدن اعضای بدنشونو در بیاریم بفروشیم کفگیر خورده ته دیگاز مریم شروع میکنیم بپر بیارش تا خراب نشده ن خوابه.....نفس میکشه....... آزمون سعی و خطاست خو.......تا دستم بیاد طول میکشه......:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ 20 ساعت شد البته تا لنگ ظهر خوابی.........:vahidrk:.......بابام باید خرجتو بده......:vahidrk:........یوزلس........ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ تا لنگ ظهر خوابی.........:vahidrk:.......بابام باید خرجتو بده......:vahidrk:........یوزلس........ حیف که هنوز مغزم لود نشده وگرنه جواب دندان شکنی بهت می دادم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ حیف که هنوز مغزم لود نشده وگرنه جواب دندان شکنی بهت می دادم مغز....... ......منظورت همون لپه اییه ک تو جمجت قرار گرفته.......اون لودم بشه اتفاق خاصی نمیوفته......... 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ دارو آرامبخش دارید؟؟؟؟؟؟؟؟نخوابونه فقط چون 24ساعت من خوابم 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ مغز.............منظورت همون لپه اییه ک تو جمجت قرار گرفته.......اون لودم بشه اتفاق خاصی نمیوفته......... لپه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws28::ws28::ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ دارو آرامبخش دارید؟؟؟؟؟؟؟؟نخوابونه فقط چون 24ساعت من خوابم به به تمنا خانم خیلی خوش اومدیین بله که داریم اما ما آرامبخشارو تو بستنی میکس میکنیم بدم خدمتتون؟:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده