Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ خب از اون سیگارات بیار حداقل:| مث یه بچه خوب خودت میبندی خودتو به تخت تا ترک کنی افتاد؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ مث یه بچه خوب خودت میبندی خودتو به تخت تا ترک کنی افتاد؟؟؟ دیر گفتی رفتم گرفتم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ افشین جان برنامه چی شد؟ فکر کنم فقط خودمون باشیم تو کی بیکاری؟ 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ فکر کنم فقط خودمون باشیمتو کی بیکاری؟ بیکار؟من دنبال یهساعت وقت خالی میگردم بتونم بخوابم افشین:ws28:ولی آخر هفته اگه باشه میتونم بیام البته امیدوارممیخوای بعد ماه رمضون بذاریم برنامرو؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ بیکار؟من دنبال یهساعت وقت خالی میگردم بتونم بخوابم افشین:ws28:ولی آخر هفته اگه باشه میتونم بیام البته امیدوارممیخوای بعد ماه رمضون بذاریم برنامرو؟ آره میشه اونم 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ من ماشینمو فروختم پول لازم بودم بی وسیله تو رمضون سختمه 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ دیر گفتی رفتم گرفتم آخرش مجبور میشم از جوب جمت کنم :shame: 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ آخرش مجبور میشم از جوب جمت کنم :shame: بسپرش به من درستش میکنم:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ من ماشینمو فروختم پول لازم بودم بی وسیله تو رمضون سختمه روزه می گیری؟ آخرش مجبور میشم از جوب جمت کنم :shame: نگران نباش رفیقام یه خونه پیدا کردن اونجا می کشن کارم به جوب نمی رسه 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ بسپرش به من درستش میکنم:vahidrk: بیا سیگاره مالبرو هستش 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ روزه می گیری؟ نگران نباش رفیقام یه خونه پیدا کردن اونجا می کشن کارم به جوب نمی رسه بیا سیگاره مالبرو هستش نه امسال نمیگیرم مالبرو چیه بابا برگ کوبایی دارم بزنیم به بدن حالشو ببریم:hapydancsmil::smiley (18): 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ بسپرش به من درستش میکنم:vahidrk: این گوی و این میدون ، ببینم چیکار میکنی نگران نباش رفیقام یه خونه پیدا کردن اونجا می کشن کارم به جوب نمی رسه دارم برات :vahidrk: بیا سیگاره مالبرو هستش بهروز من میدونمو تو ... کافیه بفهمم دودی شدی ... جفتتونو میفرستم برای اهدا اعضای بدن :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ نه امسال نمیگیرممالبرو چیه بابا برگ کوبایی دارم بزنیم به بدن حالشو ببریم:hapydancsmil::smiley (18): اون هم خوبه ولی برگ آدم له میشه این گوی و این میدون ، ببینم چیکار میکنی دارم برات :vahidrk: بهروز من میدونمو تو ... کافیه بفهمم دودی شدی ... جفتتونو میفرستم برای اهدا اعضای بدن :icon_razz: بهروز کیه؟ 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ این گوی و این میدون ، ببینم چیکار میکنی دارم برات :vahidrk: بهروز من میدونمو تو ... کافیه بفهمم دودی شدی ... جفتتونو میفرستم برای اهدا اعضای بدن :icon_razz: شوهرت دودیه :ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اون هم خوبه ولی برگ آدم له میشه بهروز کیه؟ همین روزبه . از سوده یاد گرفتم برعکس میگم اسمشو شوهرت دودیه :ws28::ws28: طلاق میخوام 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ همین روزبه . از سوده یاد گرفتم برعکس میگم اسمشو طلاق میخوام فکر کردم گیج شدی مامانم وقتی می خواد یکی مون رو صدا بزنه اسم 4 تامون رو به ترتیب میگه 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ فکر کردم گیج شدیمامانم وقتی می خواد یکی مون رو صدا بزنه اسم 4 تامون رو به ترتیب میگه بعد از کجا میفهمین با کدومتون کار داره ؟ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ بعد از کجا میفهمین با کدومتون کار داره ؟ خب همه می گیم بله بعد بله هر کی حرف زد یعنی با اون کار داره دیگه لقب هم داریم القاب بهتر یادش می مونه :| 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده