Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ آرمان دوست دخترمه باباش پسر دوست داشته ولی چون بچه دختر شده اسمش رو گذاشته آرمان آرمانه صداش کن..... پس چرا ب مامانت میگی زن میخوای.............:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ آرمانه صداش کن.....پس چرا ب مامانت میگی زن میخوای.............:vahidrk: آرمانه هم داریم؟ از خودش بپرس اون سری اومد گفت خودم باید زن برات انتخاب کنم اینا رو هم باید بندازی بیرون 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ نه باید موهاش و چشماش سیاه باشه خوبه؟ آرمان دوست دخترمه باباش پسر دوست داشته ولی چون بچه دختر شده اسمش رو گذاشته آرمان دو بشک شدم یهو زنت دادیم دختر مردمو بدبخت نکنی :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ آرمانه هم داریم؟ از خودش بپرس اون سری اومد گفت خودم باید زن برات انتخاب کنم اینا رو هم باید بندازی بیرون نداشته باشیم هم بوجود میاریم......پس چجور مهندسی هستی........اینهمه بابام پول خرج کرد برات...... خوبه؟ دو بشک شدم یهو زنت دادیم دختر مردمو بدبخت نکنی :vahidrk: مامان خو خودش ارمانه رو میخواد....... اینو ک شک نکن..... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ خوبه؟ دو بشک شدم یهو زنت دادیم دختر مردمو بدبخت نکنی :vahidrk: رنگیش رو ندارین؟ کدوم دختر مردم؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ نداشته باشیم هم بوجود میاریم......پس چجور مهندسی هستی........اینهمه بابام پول خرج کرد برات......مامان خو خودش ارمانه رو میخواد....... اینو ک شک نکن..... خرج کجا بود خودم رفتم کارگری کردم نه اصلا این چشماش قهوه ای هست و سیاه نیست من نمی خوامش 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ رنگیش رو ندارین؟کدوم دختر مردم؟ خائن.......:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ خرج کجا بود خودم رفتم کارگری کردمنه اصلا این چشماش قهوه ای هست و سیاه نیست من نمی خوامش "این و ک شک نکن " رو برای تایید حرف "دختر مردمو بدبخت نکنی" گفتم... نمک نشناس بابام خرجتو داد........:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ خائن.......:vahidrk: خائن چیه من فقط به حرف مادرم گوش می کنم 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ "این و ک شک نکن " رو برای تایید حرف "دختر مردمو بدبخت نکنی" گفتم...نمک نشناس بابام خرجتو داد........:vahidrk: از خداش هم باشه افتخار به این بزرگی نصیبش بشه خرج بابای بیکارت رو هم من دادم 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ رنگیش رو ندارین؟کدوم دختر مردم؟ خوبه ؟ :w874: همین دخترو .... :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ خوبه ؟ :w874: همین دخترو .... :icon_razz: خوبه ولی چشماش قهوه ایه 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ نداشته باشیم هم بوجود میاریم......پس چجور مهندسی هستی........اینهمه بابام پول خرج کرد برات...... مامان خو خودش ارمانه رو میخواد....... اینو ک شک نکن..... آرمانه کیه پسرمو از راه بدر کرده :brodkavelarg: خرج کجا بود خودم رفتم کارگری کردمنه اصلا این چشماش قهوه ای هست و سیاه نیست من نمی خوامش مشکیه لنز میزاره آفرین پسرم رضایت بده وگرنه عزب اوغلی میمونی من عمرا بزارم آرمانه بیاری تو این خونه فهمیدی 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ آرمانه کیه پسرمو از راه بدر کرده :brodkavelarg:مشکیه لنز میزاره آفرین پسرم رضایت بده وگرنه عزب اوغلی میمونی من عمرا بزارم آرمانه بیاری تو این خونه فهمیدی نه باید خودش مشکی باشه اصلا آرمانه رو هم نمی خوام من برم سیگار بگیرم 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ نه باید خودش مشکی باشهاصلا آرمانه رو هم نمی خوام من برم سیگار بگیرم دیگه این اخریه لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ دیگه این اخریه 10 سال ازم بزرگتره بعد این هم که قهوه ای هستش 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ 10 سال ازم بزرگتره بعد این هم که قهوه ای هستش پاشو برو بیرون ببینم بچه پرو ... اسم زن بیاری جلو من میدم بابات ببرتت شبانه روزی :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ پاشو برو بیرون ببینم بچه پرو ... اسم زن بیاری جلو من میدم بابات ببرتت شبانه روزی :vahidrk: جای این حرفا پاشو قلیون رو چاق کن 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ جای این حرفا پاشو قلیون رو چاق کن جانم؟ جرئت داری یه بار دیگه بگو 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ جانم؟ جرئت داری یه بار دیگه بگو خب از اون سیگارات بیار حداقل:| 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده