R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ خاموش که خاموشی بهتر ز عسل نوشی درسوز عبارت را بگذار اشارت را :w888: :w821: 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ :w821: اشک خون آلود گشت و جمله دلها دالها :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ این که نشد که !آدم مریض معرفی کردیم ولی نمیاد! اینجا حراست نداره ؟؟!:Ghelyon: چرا داره خوبم داره الان میایم می بریمش ای خوشدل و خوش دامن دیوانه تویی یا من (ما دیوونه های هنرمند رو نذارید کنار اینجور دیوونه ها :mpr:) تو بیا کنار ما بخون ما کیف کنیم 3 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ یه پیشنهاد!!!!!! مگم از مدیر تایپیک شروع کنیم اگه جواب داد رو بقیه هم امتحان میکنیم چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ یه پیشنهاد!!!!!!مگم از مدیر تایپیک شروع کنیم اگه جواب داد رو بقیه هم امتحان میکنیم چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من پایه م اگه تونستی منو خوب کنی 2 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ اشک خون آلود گشت و جمله دلها دالها :gnugghender: بس کن تا حافظو کپی نکردم اینجاااا:167: 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ منم یه کسی که خیلی ازین() شکلک استفاده می کنه رو معرفی میکنم....اگه گفتید منظورم کیه؟:smiley (18): لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من پایه م اگه تونستی منو خوب کنی اینو بزار به عهده ما دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!! بچه های دیگه هم پایه هستن؟؟؟؟؟؟:167::167::167: سه پایه 4پایه هم لازم داریم کیا هستن؟:ws3: میدونم خوب شدنی نیستی ولی ما سعی خودمونو میکنیم 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من از اون لباس سفیدا که مجبوری توش دست به سینه بشی دوست دارم دارید؟ 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ ببخشید کارت تلفن دارید ؟ 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ منم یه کسی که خیلی ازین() شکلک استفاده می کنه رو معرفی میکنم....اگه گفتید منظورم کیه؟:smiley (18): محمد ادمین 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ پس زودباشید بگیرید دستو پاشو تا فرار نکرده....فقط حواستون باشه که اون مدالایی که تو جیباش قایم کرده خش برندارن....:smiley (18): من یکیش و دزدیم:ws28: 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من میخوام با یکی از پیرزن های دیوونه،برم کوه !!!! اسی جان خودت بگو ببینم واسه کی دندون تیز کردی !!! من فقط اومدم با دوستان متفاوت اشنا بشم قسمتهای مختلفی داریم ... شما دنبال چه جور تفاوتی هستی خود آزاری دگر آزاری اسپمر تاپیک مخ کارکن مخ تعطیل و چندین واحد دیگه که باز هر کدوم بر اساس لول افراد دارای واحد های مختلفین البته اینایی که تا اینجا دیدم 4 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من یه لیست دارم بعدا" معرفی می کنم زودتر لیست رو بده ، فکر متقاضی بیشتر از ظرفیت پذیرشه من مست و تو دیوانه ما را کی برد خانه من چند تو را گفتم کم خور دو سه پیمانه در شهر یکی کس را هشیار نمیبینم هر یک بتر از دیگر شوریده و دیوانه این بنده خدا دچار روان پریشی شاعری شده ، اینو تو قسمتی بندازید یه چند تایی از دیوانگان نثر پرداز باشند ببخشید زنجیر کلفت هم دارید؟ من خطرناکمها یهو حمله میکنم راست میگه ، من خودم شاهد بودم چند بار به تاپیکای بچه ها حمله کردشو همه چی رو بهم زد:ws28: من پایه م اگه تونستی منو خوب کنی یکی رییس رو بگیره ... بد رفته رو ویبره 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ ببخشید کارت تلفن دارید ؟ اینم بگیریدش ... مشخصه وضعش چطوره .... 6 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ همه ی دارایی های این دیکتاتور پس از دستگیریش مصادره میشن...خودت بیار بذار سر جاش...:w00: بردی نوش جانت بی خیال.... نیار اینجا که پلیس نداره!!!!!!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده