Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ می تونم جوری لهت می کنم که اصلا نشه جمعت کرد :ws28:..........تو خودت لهی......چسبیده بودی ب اسفالت..........:ws28:.......با موچین ب زور اجزاتو جم کردیم ریختیم تو خاک انداز.......... :ws28: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ :ws28:..........تو خودت لهی......چسبیده بودی ب اسفالت..........:ws28:.......با موچین ب زور اجزاتو جم کردیم ریختیم تو خاک انداز.......... :ws28: از خودت خلاقیت داشته باش وگرنه خاکسترت می کنم 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ باشه کی بیام؟اگه اومدم نپیچونیا من اونجا هیشکیو ندارم تو بیا اینجا یه دریاچه هست همونجا سرتو میکنیم زیر آب هر چقدر مامانم آشپز شد خودم خواننده می شم اصلا چه معنی داره من برات غذا درس کنم مگه بچه ای :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ تو بیا اینجا یه دریاچه هست همونجا سرتو میکنیم زیر آب اصلا چه معنی داره من برات غذا درس کنم مگه بچه ای :icon_razz: خب برام زن بگیر اون برام درست کنه 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ خب برام زن بگیر اون برام درست کنه اون دفعه یکی رو برات پیدا کردم اون قد دس دس کردی پرید :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اون دفعه یکی رو برات پیدا کردم اون قد دس دس کردی پرید :icon_razz: خوب نبود یه خوب پیدا کن 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ باید درخواست بدیم.........ب مدیریت.... :vahidrk: چرا می زنی :vahidrk:.......چرا نزنم...... غلط کردی می زنم لهت می کنم می تونم جوری لهت می کنم که اصلا نشه جمعت کرد :ws28:..........تو خودت لهی......چسبیده بودی ب اسفالت..........:ws28:.......با موچین ب زور اجزاتو جم کردیم ریختیم تو خاک انداز.......... :ws28: از خودت خلاقیت داشته باش وگرنه خاکسترت می کنم تو بیا اینجا یه دریاچه هست همونجا سرتو میکنیم زیر آب :banel_smiley_4::vahidrk: اصلا چه معنی داره من برات غذا درس کنم مگه بچه ای :icon_razz: اون دفعه یکی رو برات پیدا کردم اون قد دس دس کردی پرید :icon_razz: چکیده از برنامه ریزیتون رو برای بیرون رفتن های لایت کردم . ماشالا یه جوری هماهنگ کردین که مو لا درزش نمیره احسنت بر شما میخواین یه تور خارجیم برنامه ریزی کنید حالا که انقد خوب کار میکنید تو این زمینه؟:banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ چکیده از برنامه ریزیتون رو برای بیرون رفتن های لایت کردم . ماشالا یه جوری هماهنگ کردین که مو لا درزش نمیره احسنت بر شما میخواین یه تور خارجیم برنامه ریزی کنید حالا که انقد خوب کار میکنید تو این زمینه؟:banel_smiley_4: همه اش تقصیر مهناز هست که موضوع رو عوض کرد 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ همه اش تقصیر مهناز هست که موضوع رو عوض کرد :vahidrk:......پست سر من حرف نزن........:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ :vahidrk:......پست سر من حرف نزن........:vahidrk: پشت سرت نیست که جلو روته حالا تا روزبه فحش نداده تو می آی یا نه؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ پشت سرت نیست که جلو روتهحالا تا روزبه فحش نداده تو می آی یا نه؟ کجا............. 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ کجا............. فعلا معلوم نی ولی همین اطراف احتمالا (بستگی به افراد حاضر داره) فعلا تعیین زمانش مهمه 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ خوب نبود یه خوب پیدا کن می پسندی؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ می پسندی؟ نه باید موهاش و چشماش سیاه باشه 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ نه باید موهاش و چشماش سیاه باشه همینو بگیر قال قضیه رو بکن دیگه :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ همینو بگیر قال قضیه رو بکن دیگه :vahidrk: نه ! من هرگز دست از آرمان هایم بر نمی دارم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ نه ! من هرگز دست از آرمان هایم بر نمی دارم میخند......:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ میخند......:icon_razz: خب چرا نخندم؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ خب چرا نخندم؟ الکی خودتو مظلوم نکن............آرمان کیه ؟؟......باز دوستاتو میخوای برداری بیاری خونه .......آرمان کیه ک دست ازش برنمیداری ........:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ الکی خودتو مظلوم نکن............آرمان کیه ؟؟......باز دوستاتو میخوای برداری بیاری خونه .......آرمان کیه ک دست ازش برنمیداری ........:vahidrk: آرمان دوست دخترمه باباش پسر دوست داشته ولی چون بچه دختر شده اسمش رو گذاشته آرمان 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده