afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ از خونه قهر کرده گفت میخوام برم خواننده بشم هر چقدر مامانم آشپز شد خودم خواننده می شم همون روز.....اون روز ک دیروز شد پریروز اومد رفت پس فرداش شد امروز...................چند بار بگم.........دست روی بابایم بلند نکن....... خب اگه اون دست رو بابات بلند نکنه من دست بلند می کنم شناسنامه اش منقضی میشه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:الکی میگه....من فراریش دادم......پرتش کردم بیرون ار خونه........:hapydancsmil: مهناز اینقدر گریه کرد اعصابم بهم ریخت رفتم بیرون نمیمیره.....باشه خو....:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:........میارمش......:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ چرااااااااااااااااا پسر خوبیه من دوسش دارم برو پیداش کن بیارش بیرون از گشنگی میمیره بالاخره یه نفر به فکر ما بود دمت گرم 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اصلا تو بیا اردبیل بگردونیمت ، نترس ما مهمون نوازیم اذیت نمیشی باشه کی بیام؟اگه اومدم نپیچونیا من اونجا هیشکیو ندارم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ هر چقدر مامانم آشپز شد خودم خواننده می شم خب اگه اون دست رو بابات بلند نکنه من دست بلند می کنم شناسنامه اش منقضی میشه مهناز اینقدر گریه کرد اعصابم بهم ریخت رفتم بیرون دلم برا این حرکت تنگ شده بود........:vahidrk::vahidrk::vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ بیچاره پسرم دلم برا این حرکت تنگ شده بود........:vahidrk::vahidrk::vahidrk: منم دلم برا این حرکت تنگ شده بود:w000::w000: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ خوب دیگه خل وچلای معروف دور هم جمع شدن .اصن میبینمتون شاد میشم به خدا:hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ از این نواندیشان بخاری در نمیاد نظرتون چیه یه تور دارالمجانین بذاریم؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ از این نواندیشان بخاری در نمیاد نظرتون چیه یه تور دارالمجانین بذاریم؟ باشه بریم 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ باشه بریم برنامه ریزیش با تو دادا من که هستم هیشکیم نیومد خودمون 2 تا میریم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ برنامه ریزیش با تو دادا من که هستم هیشکیم نیومد خودمون 2 تا میریم باشه میریم یه جا قلیون می زنیم دیگه کی بیکارید بچه ها؟ 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ من برم بخوابم دارم خورد میشم از کم خوابی فعلا فردا صبخ میام ببینم چه کردید 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ از این نواندیشان بخاری در نمیاد نظرتون چیه یه تور دارالمجانین بذاریم؟ باید درخواست بدیم.........ب مدیریت.... باشه بریم باشه میریم یه جا قلیون می زنیم دیگهکی بیکارید بچه ها؟ :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ من برم بخوابم دارم خورد میشم از کم خوابی فعلافردا صبخ میام ببینم چه کردید برو بابایی.....شب خوش......:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: حواسم بهشون هست......:hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ باید درخواست بدیم.........ب مدیریت....:vahidrk: چرا می زنی 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ چرا می زنی :vahidrk:.......چرا نزنم...... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ :vahidrk:.......چرا نزنم...... سرم می شکنه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ سرم می شکنه میدونم......هدفم همینه..... 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ میدونم......هدفم همینه..... غلط کردی می زنم لهت می کنم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ غلط کردی می زنم لهت می کنم :ubhuekdv133q83a7yy7.........کاری ک نمیتونی و نگو........:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ :ubhuekdv133q83a7yy7.........کاری ک نمیتونی و نگو........:vahidrk: می تونم جوری لهت می کنم که اصلا نشه جمعت کرد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده