Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ امتحانش مجانیه اره وقتی از برج میلاد برعکس اویزونت کردم میفهمی بعد با هر وزش باد میری اینور اونور 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اره وقتی از برج میلاد برعکس اویزونت کردم میفهمی بعد با هر وزش باد میری اینور اونور تا حالا کسی ساعت 11:40 پنج شنبه شب بهت گفته ضعیفه؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ مث اینکه تو توهم زدی فکر کردی نمیدونم 40 کیلویی ادم یه سیر باشه.......اما مرد باشه.....مادربزرگم همیشه اینو میگه.......بعدشم من دیدمش تازه این عکس برا وقتی بود ک باباییم کم تمرین میکرد.....الان چند برابر اینه...... خجالت بکش من باباتم خو خودت گفتی اینو بپوش......:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ ادم یه سیر باشه.......اما مرد باشه.....مادربزرگم همیشه اینو میگه.......بعدشم من دیدمش تازه این عکس برا وقتی بود ک باباییم کم تمرین میکرد.....الان چند برابر اینه...... خو خودت گفتی اینو بپوش......:hapydancsmil: من کی گفتم؟ 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ تا حالا کسی ساعت 11:40 پنج شنبه شب بهت گفته ضعیفه؟ نه اولین بار درطول عمرم کسی منو اینجور صدا کرد :ubhuekdv133q83a7yy7 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ نه اولین بار درطول عمرم کسی منو اینجور صدا کرد :ubhuekdv133q83a7yy7 من که نگفتم هنوز ازت سوال پرسیدم:ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ ادم یه سیر باشه.......اما مرد باشه.....مادربزرگم همیشه اینو میگه.......بعدشم من دیدمش تازه این عکس برا وقتی بود ک باباییم کم تمرین میکرد.....الان چند برابر اینه...... پدر دختر چقدر هوای همو دارین اصلا اشک تو چشام جمع شد :62izy85: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ پدر دختر چقدر هوای همو دارین اصلا اشک تو چشام جمع شد :62izy85: :ws28:دخترکه باباست دیگهپسرت کجاست؟ 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ من که نگفتم هنوز ازت سوال پرسیدم:ws28::ws28: :ws28:دخترکه باباست دیگهپسرت کجاست؟ از خونه قهر کرده گفت میخوام برم خواننده بشم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ من کی گفتم؟ همون روز.....اون روز ک دیروز شد پریروز اومد رفت پس فرداش شد امروز........ نه اولین بار درطول عمرم کسی منو اینجور صدا کرد :ubhuekdv133q83a7yy7 ...........چند بار بگم.........دست روی بابایم بلند نکن....... 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ از خونه قهر کرده گفت میخوام برم خواننده بشم :ws28::ws28: خوب کی میای تهران؟ 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ همون روز.....اون روز ک دیروز شد پریروز اومد رفت پس فرداش شد امروز........ ...........چند بار بگم.........دست روی بابایم بلند نکن....... حرص نخور دخترم جا خالی دادم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ :ws28:دخترکه باباست دیگهپسرت کجاست؟ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: از خونه قهر کرده گفت میخوام برم خواننده بشم الکی میگه....من فراریش دادم......پرتش کردم بیرون ار خونه........:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ :ws28::ws28:خوب کی میای تهران؟ فردا 8 صب تهرانم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ حرص نخور دخترم جا خالی دادم افرین بابایی........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: الکی میگه....من فراریش دادم......پرتش کردم بیرون ار خونه........:hapydancsmil: چرااااااااااااااااا پسر خوبیه من دوسش دارم برو پیداش کن بیارش بیرون از گشنگی میمیره 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ فردا 8 صب تهرانم من خوابم اون موقع 12 بیا ببریم بگردونیمت تا افطارنترس ما مهربونیم اذیتت نمیکنیم افرین بابایی........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ چرااااااااااااااااا پسر خوبیه من دوسش دارم برو پیداش کن بیارش بیرون از گشنگی میمیره نمیمیره..... باشه خو....:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:........میارمش......:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: الکی میگه....من فراریش دادم......پرتش کردم بیرون ار خونه........:hapydancsmil: بیچاره پسرم 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ من خوابم اون موقع 12 بیا ببریم بگردونیمت تا افطارنترس ما مهربونیم اذیتت نمیکنیم اصلا تو بیا اردبیل بگردونیمت ، نترس ما مهمون نوازیم اذیت نمیشی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده