Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ :icon_razz: 4:20 نصفه شبه؟؟من تا الان همش فک میکردم صبحه افشین خواب آور جواب نمیده دیگه باید از مخدر استفاده کنم تو قرصا از نظر من تا هروقت که هوا تاریکه شب محسوب میشه مخدر بریزی نشئه کنی میکشم میکشم آنکه برادرم کشت یعنی این قرص ها هم تقلبی شذن همشون چینیه چرا باید تا ساعت 4 بیدار باشن :vahidrk: خو داشتم فیلم میدیدم، مسیر سبز ... سه ساعت بیشتر بود ... بعدشم کلی رفتم تو فکر ... قرص نخوردم 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ :icon_razz: از نظر من تا هروقت که هوا تاریکه شب محسوب میشه مخدر بریزی نشئه کنی میکشم میکشم آنکه برادرم کشت ادم به شوهرش زبون درازی نمیکنهخودم میدونم چی بریزم تو قرصا ولی برای تو هر شب طب سوزنی دارم ساعت 9 برو تو اتاقت تا بیام:ws3: 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ ادم به شوهرش زبون درازی نمیکنهخودم میدونم چی بریزم تو قرصا ولی برای تو هر شب طب سوزنی دارم ساعت 9 برو تو اتاقت تا بیام:ws3: :w58: طب سوزنی الکی نیستا ... آموزش دیدن میخواد ..نکنه میخوای سوراخ سوراخم کنی .. 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ :w58: طب سوزنی الکی نیستا ... آموزش دیدن میخواد ..نکنه میخوای سوراخ سوراخم کنی .. نترس بلدم الان دارم میرم سوزنایی که سفارش دادم بگیرم (40 سانتیه) نگران نباش حله.9 تو اتاق باش:gnugghender::gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سوزن 40سانتی اخه رحمنو شکر روزبه گناه دارن 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ 4:20 نصفه شبه؟؟من تا الان همش فک میکردم صبحه افشین خواب آور جواب نمیده دیگه باید از مخدر استفاده کنم تو قرصا والا یه دیوونه خونه است 50 تا تصمیم گیرنده یکی نشاط آور بهم می ده یکی مخدر آخرش می دونم سنکوب می کنم 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ والا یه دیوونه خونه است 50 تا تصمیم گیرنده یکی نشاط آور بهم می ده یکی مخدر آخرش می دونم سنکوب می کنم تقصیر تویه مثلا رهبری ... رهبری کن خب ... پسر بزرگ کردم مثلا 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ تقصیر تویه مثلا رهبری ... رهبری کن خب ... پسر بزرگ کردم مثلا فعلا حال ندارم رهبری کنم تا پروژها تموم شه یک سرکوبی راه بندازم اینجا که بیا و ببین 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ فعلا حال ندارم رهبری کنمتا پروژها تموم شه یک سرکوبی راه بندازم اینجا که بیا و ببین آخ جون دیکتاتوری :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ آخ جون دیکتاتوری :hapydancsmil: حالا یهو دیدی خودت هم قربانی دیکتاتوری شدی 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ حالا یهو دیدی خودت هم قربانی دیکتاتوری شدی من از تو دیکتاتور ترم، ناسلامتی مادرتم رو حرف من مگه میشه حرف زد 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ من از تو دیکتاتور ترم، ناسلامتی مادرتم رو حرف من مگه میشه حرف زد خب من طاقت ندارم کسی از من دیکتاتور باشه پس قبل از هر چیز باید از شر تو خلاص شم 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ خب من طاقت ندارم کسی از من دیکتاتور باشه پس قبل از هر چیز باید از شر تو خلاص شم از من دیکتاتور تر هم هست. ... اینجور پیش بره فکر کنم از سایت برم ... بهتر از اینه که با سفسطه بهم توهین بشه .... 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ از من دیکتاتور تر هم هست. ... اینجور پیش بره فکر کنم از سایت برم ... بهتر از اینه که با سفسطه بهم توهین بشه .... لطفا از نام من در همه جا به این شکل استفاده نکنید. البته قبلا اسم من تو نوشته تون بود با یه لقب بد که میبینم ویرایشش کردی. 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ لطفا از نام من در همه جا به این شکل استفاده نکنید. اون که حتما ، به نظرم پست های همدیگرو نخونیم راحت تر باشیم. هیچکس برای اعصاب خوردی نیومده به این انجمن. 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اون که حتما ، به نظرم پست های همدیگرو نخونیم راحت تر باشیم. هیچکس برای اعصاب خوردی نیومده به این انجمن. مهربون خانوم دکی..ولش کن..برادرمون با خودشم مشکل داره.. 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ مهربون خانوم دکی..ولش کن..برادرمون با خودشم مشکل داره.. بی خیال ... چه خبر خانوم خوش مشرب خوبی؟ خوشی؟ شما کجا اینجا کجا ؟ 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ بی خیال ... چه خبر خانوم خوش مشرب خوبی؟ خوشی؟ شما کجا اینجا کجا ؟ اااااا خوش مشربم؟؟؟میسییییی عچقم.. توخوبی؟؟بیا این روز به رو اذیت تونیم یکم..باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اااااا خوش مشربم؟؟؟میسییییی عچقم..توخوبی؟؟بیا این روز به رو اذیت تونیم یکم..باشه؟ قربانت خوبم ، باشه خیلی هم خوبه اونم خیلی منو اذیت میکنه 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ قربانت خوبم ، باشه خیلی هم خوبه اونم خیلی منو اذیت میکنه پایم هرکاری بگی بکنیم یکمی حرسش بدیم حاااال میده میریم فضا.. چیکار کنیم؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده