Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ پس فردا اخراج شدی کی پاسخگو هست تا کی می خوای سربار خانواده باشی تا کی مامان من با اون دست پخت فاجعه اش باید غذا بپزه خوب بشم فدا سرم...... خوب تو بپز.......:vahidrk:......راست راست میچرخی.....یوزلس....... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ خوب بشم فدا سرم......خوب تو بپز.......:vahidrk:......راست راست میچرخی.....یوزلس....... دیگه خانواده بیشتر از این نمی تونه خرجت رو بده بروو مستقل شو 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ علافان دارالمحانین متفرق شین بزرگتون وامده 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ دیگه خانواده بیشتر از این نمی تونه خرجت رو بده بروو مستقل شو خودت برو......:vahidrk:........بابام تا کی پول دراره خرج تورو بده....... باز داد زدی...........ساکت باش..... 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ خودت برو......:vahidrk:........بابام تا کی پول دراره خرج تورو بده.......باز داد زدی...........ساکت باش..... من که دارم درس می خونم و می خوام از تابستون برم کار کنم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ من که دارم درس می خونم و می خوام از تابستون برم کار کنم کارمون دراومد...........تابستون باید همش بیایم ضمانتتو بکنیم.........:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ کارمون دراومد...........تابستون باید همش بیایم ضمانتتو بکنیم.........:icon_pf (34): پس فردا که مدیر شدم استخدامت نمی کنم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ پس فردا که مدیر شدم استخدامت نمی کنم انشـــــــــــــــالله.......ف تقبل لله.......مرحبا........مرحبا 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ انشـــــــــــــــالله.......ف تقبل لله.......مرحبا........مرحبا حالا فقط سر اینکه پارتی بازی کرده باشم دربون احتیاج داریم بیا 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ حالا فقط سر اینکه پارتی بازی کرده باشم دربون احتیاج داریم بیا چیکارکنم دیگه......امشب رو توهم زدی.......باید باهات ساخت تا قرصا اثر کنه...... لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ چیکارکنم دیگه......امشب رو توهم زدی.......باید باهات ساخت تا قرصا اثر کنه...... قرصام تموم شده:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ قرصام تموم شده:hapydancsmil: توهم ....... توهم پشت سرهم......... اولین اثرات قرص خودشو داره نشون میده............اولین اثرش بالاوپایین پریدنه......... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ توهم ....... توهم پشت سرهم.........اولین اثرات قرص خودشو داره نشون میده............اولین اثرش بالاوپایین پریدنه......... نه اتفاقا قبلا بعد قرصا می خوابیدم اون علائم قرصای تو هستش که همیشه در حال بالا پایین پریدنی 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ نه اتفاقا قبلا بعد قرصا می خوابیدماون علائم قرصای تو هستش که همیشه در حال بالا پایین پریدنی قرصات ب درمانت ج نمیداد......عوضش کردیم.......... اون از علائم خودمه.....ن قرصا........تازه قرصا کمترش میکنه......... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ قرصات ب درمانت ج نمیداد......عوضش کردیم..........اون از علائم خودمه.....ن قرصا........تازه قرصا کمترش میکنه......... پس نئشه جات بهت می دن خب قرص نزن بریم تو حیاط آتیش درست کنیم و مثل سرخ پوستا دورش بچرخیم 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ ساعت 4 و 20 دقیقه نصف شب هیشکی بیدار نیس 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ ساعت 4 و 20 دقیقه نصف شب هیشکی بیدار نیس 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ ساعت 4 و 20 دقیقه نصف شب هیشکی بیدار نیس 4:20 نصفه شبه؟؟من تا الان همش فک میکردم صبحه افشین خواب آور جواب نمیده دیگه باید از مخدر استفاده کنم تو قرصا 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ یعنی این قرص ها هم تقلبی شذن همشون چینیه چرا باید تا ساعت 4 بیدار باشن :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ یعنی این قرص ها هم تقلبی شذن همشون چینیه چرا باید تا ساعت 4 بیدار باشن :vahidrk: نه قرصا ردیفن دادا دز بچه ها رفته بالا؟باید ده راهکار جدید پیدا کنم شاید طب سنتی یا طب سوزنی روشون جواب بده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده