Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ استرس کجا بود الان خوابن همشون این دریمی که میگفت خوابش نمیاد کو؟؟؟؟؟افشینم که پای سیستمش خوابش برد اصن خواب شب امتحان چنان لذتی داره که قابل وصف نیست:ws28: راس میگی 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ برو بچ شب خوش . انقد امتحان امتحان کردید من خوابم گرفت 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ معماری نیست اون.برق میخونه.منم عکست دیدم کع میگم کپی برابر اصلید.موهاشم حتی عین تو.الان کچل کرده بعد تو چی همکلاسی هستید؟ خب احتمالا تو بیمارستان عوض شدیم بچه ی کجاست؟ چون من هم الان موهام این شکلی نیست برو بچ شب خوش . انقد امتحان امتحان کردید من خوابم گرفت شبت خوش 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ بعد تو چی همکلاسی هستید؟خب احتمالا تو بیمارستان عوض شدیم بچه ی کجاست؟ چون من هم الان موهام این شکلی نیست شبت خوش درسای عمومی باهم بودیم بچه تهران.ستارخان 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ درسای عمومی باهم بودیمبچه تهران.ستارخان خب فکر کنم نقطه اشتراکمون صفره 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ خب فکر کنم نقطه اشتراکمون صفره 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ آخه تهران کجا شهر ما کجا حتی معیار های زندگی هم فرق دارن 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ آخه تهران کجا شهر ما کجاحتی معیار های زندگی هم فرق دارن نخند خب چیکار کنم عین همید.اون گند اخلاقه فقط مغروووووورم هس. بگیر بخواب مثلا امتحان داریا:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ نخند خب چیکار کنم عین همید.اون گند اخلاقه فقط مغروووووورم هس.بگیر بخواب مثلا امتحان داریا:vahidrk: بعدا درست میشه اینا رو برای حذبه داشتن به کار می بره باشه من برم درس بخونم فعلا شبت خوش 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ می خوام یه تاپیک بزنم شخصیت های انسان ها از دیدگاه افشین اونجا بیشتر توضیح می دم 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ بعدا درست میشه اینا رو برای حذبه داشتن به کار می برهباشه من برم درس بخونم فعلا شبت خوش شب خووووش موفق باشی 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ منه خسته... کاش فقط خسته بودم... کاش... 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ یادم رفت.ببخشید بچه ها... سلام.سلام و هزاران درود به دوستای قدیمی خودم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ یادم رفت.ببخشید بچه ها...سلام.سلام و هزاران درود به دوستای قدیمی خودم سلام چی شده له به نظر می رسی؟ 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ یادم رفت.ببخشید بچه ها...سلام.سلام و هزاران درود به دوستای قدیمی خودم سلام مردددددددددددددددددددد چطوری ؟خوبی مجتبی ؟دلتنگتیم رفیق رخ بنما 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ سلام چی شده له به نظر می رسی؟ خوبم.خوب ترم میشم... توچتوری افشین سلام مردددددددددددددددددددد چطوری ؟خوبی مجتبی ؟دلتنگتیم رفیق رخ بنما من مخلص روزبه جون خودمم هسدم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ خوبم.خوب ترم میشم...توچتوری افشین من مخلص روزبه جون خودمم هسدم منم مثل همیشه لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ مهربانم عمو:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده