Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ من بیدارم ولی خونه نبودم چطور مطورید خل و چلا؟ تلف نشی رفیق انقد زحمت میکشی عالی قرصامونو خوردیم شنگولیم فقط مشکل اینه عوارضش بیخوابیه 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ عالی قرصامونو خوردیم شنگولیم فقط مشکل اینه عوارضش بیخوابیه آخ گفتی لامصب یه خمیازه ام نمیاد 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ عالی قرصامونو خوردیم شنگولیم فقط مشکل اینه عوارضش بیخوابیه دوغ بخور ببره برو بخواب:ws28: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ آخ گفتی لامصب یه خمیازه ام نمیاد خمیازه می آد خواب نمی آد 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ خمیازه می آد خواب نمی آد والا ستاره شمردم گوسفند شمردم تسبیح گفتم دریغ از یه خمیازه 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ والا ستاره شمردم گوسفند شمردم تسبیح گفتم دریغ از یه خمیازه تا مرحله چندش رفتی؟ 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ افشین دز قرص رو ببرم بالا یا خواب اور قاطیش کنم؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ تا مرحله چندش رفتی؟ انقدررررررر شبیه همکلاسیم هستیییییییییی که دارم شک میکنم خودش نباشی. حتییییییی حرف زدنت تو همه تاپیکا مرحله ها تموم شدن 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ انقدررررررر شبیه همکلاسیم هستیییییییییی که دارم شک میکنم خودش نباشی.حتییییییی حرف زدنت تو همه تاپیکا مرحله ها تموم شدن خودشه شک نکن آدم مثل افشین هر 4 میلیون سال نوری یکی متولد میشه اخرین موجود با این خصوصیات یه بچه تیرانوس بود که منقرض شد.تا چند میلیون سال دیگم متولد نمیشه دیگه 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ خودشه شک نکن آدم مثل افشین هر 4 میلیون سال نوری یکی متولد میشه اخرین موجود با این خصوصیات یه بچه تیرانوس بود که منقرض شد.تا چند میلیون سال دیگم متولد نمیشه دیگه نصفه شبی میخندونید آدم ضعف میکنه ای بابا. گشنمهههههههه بعید نیس از اون علی که الان اسمش بزاره افشین... 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ نصفه شبی میخندونید آدم ضعف میکنه ای بابا. گشنمهههههههه بعید نیس از اون علی که الان اسمش بزاره افشین... افشین یدونس باور کنیدتازه الان امتحان داره رو فرم نیست 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ افشین یدونس باور کنیدتازه الان امتحان داره رو فرم نیست بعلهههههههههه جمعا برای تماااااامی دوستای گل دانشجو که امتحان دارن صلوااااااااات واس قبولیشووووون بخصووووووص آقااااااااا افشییییییییین گل 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ بعلهههههههههه جمعا برای تماااااامی دوستای گل دانشجو که امتحان دارن صلوااااااااات واس قبولیشووووون بخصووووووص آقااااااااا افشییییییییین گل اللللللللللللللللللللللللللللللللللللاااااااااااااااااااا .... یاد شبای امتحان افتادم یهو خوابم گرفت.:ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اللللللللللللللللللللللللللللللللللللاااااااااااااااااااا ....یاد شبای امتحان افتادم یهو خوابم گرفت.:ws28::ws28: منم که ندارم.دممون گرم امتحان نداریم طفلیا الان استرس دارن 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ انقدررررررر شبیه همکلاسیم هستیییییییییی که دارم شک میکنم خودش نباشی.حتییییییی حرف زدنت تو همه تاپیکا مرحله ها تموم شدن نه بابا آخه کدوم عاقلی میره معماری؟ من 3 مرحله رفتم یهو تبلیعات پرید وسط گوسفندا رو ندیدم بعلهههههههههه جمعا برای تماااااامی دوستای گل دانشجو که امتحان دارن صلوااااااااات واس قبولیشووووون بخصووووووص آقااااااااا افشییییییییین گل الاااااااااااااااااااااااااا افشین یدونس باور کنیدتازه الان امتحان داره رو فرم نیست چاکریم روزبه همون یه دونه هم نی چون خیلی خوبه 1 روز هست 29 روز نیست(شبیه این دکترای پروازی که یه روز در ماه می آن ایران) 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ منم که ندارم.دممون گرم امتحان نداریم طفلیا الان استرس دارن استرس کجا بود الان خوابن همشون این دریمی که میگفت خوابش نمیاد کو؟؟؟؟؟افشینم که پای سیستمش خوابش برد اصن خواب شب امتحان چنان لذتی داره که قابل وصف نیست:ws28: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اللللللللللللللللللللللللللللللللللللاااااااااااااااااااا ....یاد شبای امتحان افتادم یهو خوابم گرفت.:ws28::ws28: اصلا یه وعضی حالت عادی تا 6 بیدارم شب امتحان دیگه 12 خوابم می آد منم که ندارم.دممون گرم امتحان نداریم طفلیا الان استرس دارن من مشکلم اینه استرس ندارم همه اش می گم وقت هست تا موقعی که دیگه وقت نباشه 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ استرس کجا بود الان خوابن همشون این دریمی که میگفت خوابش نمیاد کو؟؟؟؟؟افشینم که پای سیستمش خوابش برد اصن خواب شب امتحان چنان لذتی داره که قابل وصف نیست:ws28: دقیقا البته من پس فردا امتحان دارم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ انقدررررررر شبیه همکلاسیم هستیییییییییی که دارم شک میکنم خودش نباشی.حتییییییی حرف زدنت تو همه تاپیکا مرحله ها تموم شدن عکسم هم شبیه هست؟ 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ عکسم هم شبیه هست؟ معماری نیست اون.برق میخونه. منم عکست دیدم کع میگم کپی برابر اصلید.موهاشم حتی عین تو.الان کچل کرده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده