رفتن به مطلب

دارالمجانین نواندیشان(!)

ارسال های توصیه شده

:ws52:

خواهر زاده منو اذیت میکنید :vahidrk:

اییییییییییییییییییییییییییییییی نفس کشششششششششششششششششششششش:vahidrk::whistles:

اینجا فامیل بازی نداریم مجید جان من زنم رو همینجا بستری کردم دخترمم همینجاست خودمم همینجام:ws3:توام که اومدی دیگه نمیتونی بری.اون بچه هم مریضه سادیسم خود ازاری داری هی خودشو زخم و زیلی میکنه باید درمان بشه

:sad0:دايي روزبه رو خفش كن.. (قرصام كجاس):ws3:

بیا گلم قرصاتو بدم بخوری .بیا داییت منو کشت دیگه بیا تو اطاقت:ws3:وقت لالاست

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 9.7k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اینجا فامیل بازی نداریم مجید جان من زنم رو همینجا بستری کردم دخترمم همینجاست خودمم همینجام:ws3:توام که اومدی دیگه نمیتونی بری.اون بچه هم مریضه سادیسم خود ازاری داری هی خودشو زخم و زیلی میکنه باید درمان بشه

بیا گلم قرصاتو بدم بخوری .بیا داییت منو کشت دیگه بیا تو اطاقت:ws3:وقت لالاست

گفته باشموووو

دارالمجانین واس ماس یعنی کلش واس ماس چی یعنی ملکش واس ماست:whistles::vahidrk:

• Like 3
لینک به دیدگاه

بچه ها براي هميشه خدانگهدار..

من به علتي كه بهتون پيام خصوصي دادم و قسم جون مادرمو خوردم به هيچ عنوان در انجمن نميمونم.. باهيچ يوزري هم نخواهم امد اين رو هم قسم خوردم..

خدانگهدار

• Like 1
لینک به دیدگاه
بچه ها براي هميشه خدانگهدار..

من به علتي كه بهتون پيام خصوصي دادم و قسم جون مادرمو خوردم به هيچ عنوان در انجمن نميمونم.. باهيچ يوزري هم نخواهم امد اين رو هم قسم خوردم..

خدانگهدار

:w58:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام دایییییییی.......:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:............:hapydancsmil:.........خوش اومدی............:w02:

مهناز خانم مصی واقعا خواهر زاده منه :icon_redface: منم خیلی دوسش دارم جونمم براش میدم :w16:

بله جناب مهندس.......:a030:.......زنده باشن.......:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
چقدر خوبه که شماها اینهمه، همه دارید. کاش همه آدمها اینهمه، همه داشتن و هیچ کسی، هیچ کسی رو نداشت و تنها، تنهایی نبود

اینو ببرید واحد ویژه بستریش کنید امشب خودم میام معاینش میکنم.توهم ارسطو زده خطرناکه:ws3:

واحده ویژه پره جا نداره............:icon_pf (34):...............بفرستش اتاق من..........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:

• Like 1
لینک به دیدگاه
واحده ویژه پره جا نداره............:icon_pf (34):...............بفرستش اتاق من..........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:

میخوام درمانش کنم نمیخوام شکنجش کنم بعد بکشمش که:banel_smiley_4:

بعدشم من که باباتم تو اطاق تو نمیام بعد پسر غریبرو بفرستم تو اطاق توووووووووووووووو:vahidrk::vahidrk::vahidrk:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:w58:

بله جناب مهندس.......:a030:.......زنده باشن.......:icon_gol:

گفته باشموووو

دارالمجانین واس ماس یعنی کلش واس ماس چی یعنی ملکش واس ماست:whistles::vahidrk:

سلامت واقعا رفت :w58:5 سال بود اینجا بود با یکی دعواش شد رررررررررررفتتتتتتتتت:w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه
میخوام درمانش کنم نمیخوام شکنجش کنم بعد بکشمش که:banel_smiley_4:

بعدشم من که باباتم تو اطاق تو نمیام بعد پسر غریبرو بفرستم تو اطاق توووووووووووووووو:vahidrk::vahidrk::vahidrk:

:w58:.....نمیخواستم با من تو یه اتاق باشه ک........:ws28::ws28::ws28:..........وای خدا مردم از خنده......روزبه خدا بگم چیکارت نکنه پسر........:ws28::ws28::ws28:......میخواستم اتاقمو بدم بهش......خودم بیام تو راهرو بخوابم.....:4564:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اینجا واقعا بعضیا بیشعورن ولی تو دنیای مجازی حق دارن باشن.نمیشه بهشون خرده گرفت چون شعور ذاتیه اکتسابی نیست . ولی حیف شد معصومه رفت خیلی با شعور بود دلمون براش تنگ میشه مجید دیدیش سلام ما خل و چلای دارالمجانین و بهش برسون حتما:4564:

• Like 3
لینک به دیدگاه

بله من هم موافقم....سلامت حیف شد رفت........دوسش داشتیم......:ws44: ........دلمون تنگ میشه براش....:w821:......دایی مجید شما از دلش در بیارید......بگید برگرده......برای ادمای بی منطق خودشو ناراحت نکنه.....:hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه

55019_icecubesmiley.gif

با همه احترامی که برای معصومه عزیزم قائلم و بسیار دوستش میدارم...

اما خودش میدونه خیلی حساسه تقریبا ماهی دو سه بار هم تصمیم میگیره از انجمن بره....

اما نمیره.....

چون انجمن جای خوبیه و همه رو جذب میکنه

پس ناراحت نباشید تازه واردین سلامت عزیز رو زیاد نمیشناسین

هروقت میگه میرم من ناراحت نمیشم چون برمیگیرده:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
55019_icecubesmiley.gif

با همه احترامی که برای معصومه عزیزم قائلم و بسیار دوستش میدارم...

اما خودش میدونه خیلی حساسه تقریبا ماهی دو سه بار هم تصمیم میگیره از انجمن بره....

اما نمیره.....

چون انجمن جای خوبیه و همه رو جذب میکنه

پس ناراحت نباشید تازه واردین سلامت عزیز رو زیاد نمیشناسین

هروقت میگه میرم من ناراحت نمیشم چون برمیگیرده:ws3:

:ws28::ws28::ws28::ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اینجا واقعا بعضیا بیشعورن ولی تو دنیای مجازی حق دارن باشن.نمیشه بهشون خرده گرفت چون شعور ذاتیه اکتسابی نیست . ولی حیف شد معصومه رفت خیلی با شعور بود دلمون براش تنگ میشه مجید دیدیش سلام ما خل و چلای دارالمجانین و بهش برسون حتما:4564:

بله من هم موافقم....سلامت حیف شد رفت........دوسش داشتیم......:ws44: ........دلمون تنگ میشه براش....:w821:......دایی مجید شما از دلش در بیارید......بگید برگرده......برای ادمای بی منطق خودشو ناراحت نکنه.....:hanghead:

چشم حتما میگم بهش:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
دقیقا همینه

ما چاکریم.....

دیگه اطلاعاتمو مجانی در اختیار دوسِتانی گذاشتم که بَس از رفتنش پریشون بودن:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...