roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ خواهر زاده منو اذیت میکنید :vahidrk: اییییییییییییییییییییییییییییییی نفس کشششششششششششششششششششششش:vahidrk: اینجا فامیل بازی نداریم مجید جان من زنم رو همینجا بستری کردم دخترمم همینجاست خودمم همینجامتوام که اومدی دیگه نمیتونی بری.اون بچه هم مریضه سادیسم خود ازاری داری هی خودشو زخم و زیلی میکنه باید درمان بشه دايي روزبه رو خفش كن.. (قرصام كجاس) بیا گلم قرصاتو بدم بخوری .بیا داییت منو کشت دیگه بیا تو اطاقتوقت لالاست 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ اینجا فامیل بازی نداریم مجید جان من زنم رو همینجا بستری کردم دخترمم همینجاست خودمم همینجامتوام که اومدی دیگه نمیتونی بری.اون بچه هم مریضه سادیسم خود ازاری داری هی خودشو زخم و زیلی میکنه باید درمان بشه بیا گلم قرصاتو بدم بخوری .بیا داییت منو کشت دیگه بیا تو اطاقتوقت لالاست گفته باشموووو دارالمجانین واس ماس یعنی کلش واس ماس چی یعنی ملکش واس ماست:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ بچه ها براي هميشه خدانگهدار.. من به علتي كه بهتون پيام خصوصي دادم و قسم جون مادرمو خوردم به هيچ عنوان در انجمن نميمونم.. باهيچ يوزري هم نخواهم امد اين رو هم قسم خوردم.. خدانگهدار 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ بچه ها براي هميشه خدانگهدار.. من به علتي كه بهتون پيام خصوصي دادم و قسم جون مادرمو خوردم به هيچ عنوان در انجمن نميمونم.. باهيچ يوزري هم نخواهم امد اين رو هم قسم خوردم.. خدانگهدار 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دایییییییی.......:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:............:hapydancsmil:.........خوش اومدی............ مهناز خانم مصی واقعا خواهر زاده منه منم خیلی دوسش دارم جونمم براش میدم بله جناب مهندس..............زنده باشن....... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ چقدر خوبه که شماها اینهمه، همه دارید. کاش همه آدمها اینهمه، همه داشتن و هیچ کسی، هیچ کسی رو نداشت و تنها، تنهایی نبود اینو ببرید واحد ویژه بستریش کنید امشب خودم میام معاینش میکنم.توهم ارسطو زده خطرناکه واحده ویژه پره جا نداره............:icon_pf (34):...............بفرستش اتاق من..........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ واحده ویژه پره جا نداره............:icon_pf (34):...............بفرستش اتاق من..........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: میخوام درمانش کنم نمیخوام شکنجش کنم بعد بکشمش که بعدشم من که باباتم تو اطاق تو نمیام بعد پسر غریبرو بفرستم تو اطاق توووووووووووووووو:vahidrk::vahidrk::vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ بله جناب مهندس..............زنده باشن....... گفته باشموووودارالمجانین واس ماس یعنی کلش واس ماس چی یعنی ملکش واس ماست:vahidrk: سلامت واقعا رفت :w58:5 سال بود اینجا بود با یکی دعواش شد رررررررررررفتتتتتتتتت 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ سلامت واقعا رفت :w58:5 سال بود اینجا بود با یکی دعواش شد رررررررررررفتتتتتتتتت فکر کنم رفت دیگه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ میخوام درمانش کنم نمیخوام شکنجش کنم بعد بکشمش کهبعدشم من که باباتم تو اطاق تو نمیام بعد پسر غریبرو بفرستم تو اطاق توووووووووووووووو:vahidrk::vahidrk::vahidrk: .....نمیخواستم با من تو یه اتاق باشه ک........:ws28:..........وای خدا مردم از خنده......روزبه خدا بگم چیکارت نکنه پسر........:ws28:......میخواستم اتاقمو بدم بهش......خودم بیام تو راهرو بخوابم..... 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ اینجا واقعا بعضیا بیشعورن ولی تو دنیای مجازی حق دارن باشن.نمیشه بهشون خرده گرفت چون شعور ذاتیه اکتسابی نیست . ولی حیف شد معصومه رفت خیلی با شعور بود دلمون براش تنگ میشه مجید دیدیش سلام ما خل و چلای دارالمجانین و بهش برسون حتما 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ بله من هم موافقم....سلامت حیف شد رفت........دوسش داشتیم...... ........دلمون تنگ میشه براش....:w821:......دایی مجید شما از دلش در بیارید......بگید برگرده......برای ادمای بی منطق خودشو ناراحت نکنه..... 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ با همه احترامی که برای معصومه عزیزم قائلم و بسیار دوستش میدارم... اما خودش میدونه خیلی حساسه تقریبا ماهی دو سه بار هم تصمیم میگیره از انجمن بره.... اما نمیره..... چون انجمن جای خوبیه و همه رو جذب میکنه پس ناراحت نباشید تازه واردین سلامت عزیز رو زیاد نمیشناسین هروقت میگه میرم من ناراحت نمیشم چون برمیگیرده 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ با همه احترامی که برای معصومه عزیزم قائلم و بسیار دوستش میدارم... اما خودش میدونه خیلی حساسه تقریبا ماهی دو سه بار هم تصمیم میگیره از انجمن بره.... اما نمیره..... چون انجمن جای خوبیه و همه رو جذب میکنه پس ناراحت نباشید تازه واردین سلامت عزیز رو زیاد نمیشناسین هروقت میگه میرم من ناراحت نمیشم چون برمیگیرده :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ اینجا واقعا بعضیا بیشعورن ولی تو دنیای مجازی حق دارن باشن.نمیشه بهشون خرده گرفت چون شعور ذاتیه اکتسابی نیست . ولی حیف شد معصومه رفت خیلی با شعور بود دلمون براش تنگ میشه مجید دیدیش سلام ما خل و چلای دارالمجانین و بهش برسون حتما بله من هم موافقم....سلامت حیف شد رفت........دوسش داشتیم...... ........دلمون تنگ میشه براش....:w821:......دایی مجید شما از دلش در بیارید......بگید برگرده......برای ادمای بی منطق خودشو ناراحت نکنه..... چشم حتما میگم بهش 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ :ws28::ws28: غیر از اینه عمو مجید؟ 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ غیر از اینه عمو مجید؟ دقیقا همینه 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ دقیقا همینه ما چاکریم..... دیگه اطلاعاتمو مجانی در اختیار دوسِتانی گذاشتم که بَس از رفتنش پریشون بودن 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ ما چاکریم.....دیگه اطلاعاتمو مجانی در اختیار دوسِتانی گذاشتم که بَس از رفتنش پریشون بودن :ws3: 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ سلامت واقعا رفت :w58:5 سال بود اینجا بود با یکی دعواش شد رررررررررررفتتتتتتتتت برمیگرده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده