masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ خوش بگذره جای من یه 200 متر اضافه رکاب بزن باشه حالا چرا 200 تا 300 تانه؟ چرا انقدر اينجا ساكته؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ باشه حالا چرا 200 تا 300 تانه؟چرا انقدر اينجا ساكته؟ حداکثر توان من همون 200 متر هست مردم درس دارن همه که مثل من و تو علاف نیستن:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ خوش بگذره جای من یه 200 متر اضافه رکاب بزن باشه حالا چرا 200 تا 300 تانه؟چرا انقدر اينجا ساكته؟ من که داغونم همه زندگیم گره خورده به هم مخم ...:th_scratchhead: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ من که داغونم همه زندگیم گره خورده به هم مخم ...:th_scratchhead: چی شده؟ الکی شاد باش روزبه جان 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ من که داغونم همه زندگیم گره خورده به هم مخم ...:th_scratchhead: روزبه... نرم كننده بزن به زندگيت..باز ميشه... نبينم داغونياااا ..:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ چی شده؟الکی شاد باش روزبه جان روزبه...نرم كننده بدن به زندگيت..باز ميشه... نبينم داغونياااا ..:vahidrk: این روزا از اون روزاست که نمیدونم چه غلطی دارم میکنم و چه غلطی باید بکنم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ من ميرم دوچرخه سواري ميام.. ببينم چه مدلي اين دفعه ميخورم زمين.. روزبه بخند بابا.. بخدا دنيا ارزش نداره.. كي به كي ميگه.... اومدم شاد باشيااا 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ این روزا از اون روزاست که نمیدونم چه غلطی دارم میکنم و چه غلطی باید بکنم بشین برنامه ریزی کن درست میشه من ميرم دوچرخه سواري ميام.. ببينم چه مدلي اين دفعه ميخورم زمين..روزبه بخند بابا.. بخدا دنيا ارزش نداره.. كي به كي ميگه.... اومدم شاد باشيااا این سری در حال تک چرخ زدن می افتی 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ بشین برنامه ریزی کن درست میشه این سری در حال تک چرخ زدن می افتی سلام نه نيفتادم.... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ این روزا از اون روزاست که نمیدونم چه غلطی دارم میکنم و چه غلطی باید بکنم قانون جذب اون چيزي ه دوست داري رو جذب كن درست ميشه... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ قانون جذب اون چيزي ه دوست داري رو جذب كن درست ميشه... منم ب قانون جذب اعتقاد دارم.....اما خیلی وقتا یه نیرویه قویتری دخیله........:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ منم ب قانون جذب اعتقاد دارم.....اما خیلی وقتا یه نیرویه قویتری دخیله........:icon_razz: اون نيروي قوي رو ماهستيم كه ميگيم قويه.. بخاطر درست اجرا نكردن و تمركز نكردنه.. ولي قانون جذب به بهترين نحو وجود داره اون اعتقاد و ايمان ضعيف ماست ... من بهش رسيدم.. اگه نرسيم چون خودمون نخواستيم هرچقدر كه خودمون تلاش كنيم ولي دلمون و تمركزمون يه چيز ديگه باشه.. 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ يه دفعه حوصلم ته كشيد/شب بخير/ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اون نيروي قوي رو ماهستيم كه ميگيم قويه.. بخاطر درست اجرا نكردن و تمركز نكردنه.. ولي قانون جذب به بهترين نحو وجود داره اون اعتقاد و ايمان ضعيف ماست ...من بهش رسيدم.. اگه نرسيم چون خودمون نخواستيم هرچقدر كه خودمون تلاش كنيم ولي دلمون و تمركزمون يه چيز ديگه باشه.. ولی یه چیزی ک نباید بشه نمیشه........هرچقدرم تمرکزت قوی باشه......اون نیرو تو رو هدایت میکنه...... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ سلام نه نيفتادم.... تبریک این حرکت غرور آفرین را به تو و خانواده ی محترمت تبریک می گوییم امور دارالمجانین 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ تبریک این حرکت غرور آفرین را به تو و خانواده ی محترمت تبریک می گوییمامور دارالمجانین :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ چ خبره.........اینجا چقدر خلوت شده........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: اخ جووووووووووووووووووون همه اتاقااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ماله خودم شد...........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ چ خبره.........اینجا چقدر خلوت شده........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:اخ جووووووووووووووووووون همه اتاقااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ماله خودم شد...........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: :vahidrk:بدو برو تو اطاقت اینجا شلوغ نکن بجه ها امتحان دارن 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ :vahidrk:بدو برو تو اطاقت اینجا شلوغ نکن بجه ها امتحان دارن نمیخوااااااااااام..........من خودمم امتحان دارم..............:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ چ خبره.........اینجا چقدر خلوت شده........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:اخ جووووووووووووووووووون همه اتاقااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ماله خودم شد...........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مواظب باش شاید می خوان غافلگیرت کنن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده