Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ مهنااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااز بیا مامانتو ببر دکتر بعدشم پزشک قانونی منم برم پاسگاه شکایت کنم.قضیه ناموسی شد بله چرا داد میزنی...........داشتم یه فایل 42MB رو آپ میکردم................هنوزم آپ نشده........:icon_razz: باشه باباییییییییییییییییییییییییی میبرمش........کاره حمید..........نیاز به شکایت نیست بخاطره این کارش امروز تو ناهارش از اون قرص سیاها انداختم............خدا بهش رحم کنه.......:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ نمیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ نمیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چی نمیره......... 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ حمید نمیره یعنی جان به جان آفرین تسلیم ننماید 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ نترس اومدم حمید اینجا یه سری روابط فامیلیه نزدیک ایجاد شده بهت میگم هواشونو داشته باش خشونت نداریم اینجا دیگه نهایتش میندازیم تو زیر زمین پیش سادیسمس یا اعضای بدنشون رو در میاریم میفروشیم خرجمون در بیاد با اجازه کی؟ حداقل فاکتورشو بیار باو کی دست رو زن من بلند کردههههههههههههههههههههههههههه:vahidrk::167::zadan::97:غصه نخور همسرم:there: ایشون شما رو به جا نیاوردن ما خودمون اقدام کردیم من گفتم شما همستر ایشونی ولی گفتن همستر ندارن بله چرا داد میزنی...........داشتم یه فایل 42MB رو آپ میکردم................هنوزم آپ نشده........:icon_razz:باشه باباییییییییییییییییییییییییی میبرمش........کاره حمید..........نیاز به شکایت نیست بخاطره این کارش امروز تو ناهارش از اون قرص سیاها انداختم............خدا بهش رحم کنه.......:hapydancsmil: کار تو بود؟گفتم سلام برقی بی طمع نیس یه نهار داد حالا 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ حمید نمیره یعنی جان به جان آفرین تسلیم ننماید اون نمیمیره نگران نباش :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اون نمیمیره نگران نباش :vahidrk: یه پرنسس دست روی شوهرش بلند نمیکنهبچه ها یاد میگیرن 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اون نمیمیره نگران نباش :vahidrk: چطور؟علم غیب داری؟ خخ 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ یه پرنسس دست روی شوهرش بلند نمیکنهبچه ها یاد میگیرن من قرصامو نخوردم الان اعصاب ندارم :(2310): 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ با اجازه کی؟حداقل فاکتورشو بیار باو ایشون شما رو به جا نیاوردن ما خودمون اقدام کردیم من گفتم شما همستر ایشونی ولی گفتن همستر ندارن کار تو بود؟گفتم سلام برقی بی طمع نیس یه نهار داد حالا همستر؟؟؟؟؟؟:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ چطور؟علم غیب داری؟ خخ بله دارم خوبشم دارم 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ همستر؟؟؟؟؟؟:vahidrk: آره همون همسره خخ نداره دیگه امیدوار نباش درمون شه 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ حمید نمیره یعنی جان به جان آفرین تسلیم ننماید مثل اینکه روش کارساز نبوده....... 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ من قرصامو نخوردم الان اعصاب ندارم :(2310): :w768:چرا نخوردیییییییییییییییی؟؟؟؟؟الان توهم میزنی دوباره درو دیوار اینجارو میترکونی:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ :w768:چرا نخوردیییییییییییییییی؟؟؟؟؟الان توهم میزنی دوباره درو دیوار اینجارو میترکونی:icon_pf (34): نمیخوام من حالم خوبه خودت بخور راستی میخوام دیوار اتاقارو بترکونم پذیرایی رو بزرگتر کنیم از الان گفتم شوکه نشی 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ :w768:چرا نخوردیییییییییییییییی؟؟؟؟؟الان توهم میزنی دوباره درو دیوار اینجارو میترکونی:icon_pf (34): بله مثل الاق من........ نمیخوام من حالم خوبه خودت بخور راستی میخوام دیوار اتاقارو بترکونم پذیرایی رو بزرگتر کنیم از الان گفتم شوکه نشی داد نزن ..........با بابام درست حرف بزن........ لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ مثل اینکه روش کارساز نبوده....... نمیخوام من حالم خوبه خودت بخور راستی میخوام دیوار اتاقارو بترکونم پذیرایی رو بزرگتر کنیم از الان گفتم شوکه نشی اگه نخوری گلم مجبور میشم به مهناز بگم دستاتو بگیره امپولت بزنم اونوقت دردت میاد 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اون نمیمیره نگران نباش :vahidrk: دست رو بابام بلند نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن............................:vahidrk: لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اگه نخوری گلم مجبور میشم به مهناز بگم دستاتو بگیره امپولت بزنم اونوقت دردت میاد منم میرم خونه بابام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده