رفتن به مطلب

دارالمجانین نواندیشان(!)

ارسال های توصیه شده

مهنااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااز بیا مامانتو ببر دکتر بعدشم پزشک قانونی منم برم پاسگاه شکایت کنم.قضیه ناموسی شد:ws3:

بله چرا داد میزنی......:banel_smiley_4:.....داشتم یه فایل 42MB رو آپ میکردم................هنوزم آپ نشده........:icon_razz:

باشه باباییییییییییییییییییییییییی میبرمش........کاره حمید....:w02:......نیاز به شکایت نیست بخاطره این کارش امروز تو ناهارش از اون قرص سیاها انداختم......:whistle:......خدا بهش رحم کنه.......:hapydancsmil:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 9.7k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نترس اومدم:ws3:

حمید اینجا یه سری روابط فامیلیه نزدیک ایجاد شده بهت میگم هواشونو داشته باش:ws3:

خشونت نداریم اینجا دیگه نهایتش میندازیم تو زیر زمین پیش سادیسمس یا اعضای بدنشون رو در میاریم میفروشیم خرجمون در بیاد:ws3:

با اجازه کی؟

حداقل فاکتورشو بیار باو

کی دست رو زن من بلند کردههههههههههههههههههههههههههه:vahidrk::ws46::ws25::167::zadan::97::ws27:غصه نخور همسرم:there::ws3:

ایشون شما رو به جا نیاوردن ما خودمون اقدام کردیم

من گفتم شما همستر ایشونی ولی گفتن همستر ندارن

بله چرا داد میزنی......:banel_smiley_4:.....داشتم یه فایل 42MB رو آپ میکردم................هنوزم آپ نشده........:icon_razz:

باشه باباییییییییییییییییییییییییی میبرمش........کاره حمید....:w02:......نیاز به شکایت نیست بخاطره این کارش امروز تو ناهارش از اون قرص سیاها انداختم......:whistle:......خدا بهش رحم کنه.......:hapydancsmil:

کار تو بود؟گفتم سلام برقی بی طمع نیس یه نهار داد حالا

• Like 3
لینک به دیدگاه
با اجازه کی؟

حداقل فاکتورشو بیار باو

ایشون شما رو به جا نیاوردن ما خودمون اقدام کردیم

من گفتم شما همستر ایشونی ولی گفتن همستر ندارن

کار تو بود؟گفتم سلام برقی بی طمع نیس یه نهار داد حالا

همستر؟؟؟؟؟؟:vahidrk:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من قرصامو نخوردم الان اعصاب ندارم :(2310):

:w768:چرا نخوردیییییییییییییییی؟؟؟؟؟الان توهم میزنی دوباره درو دیوار اینجارو میترکونی:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
:w768:چرا نخوردیییییییییییییییی؟؟؟؟؟الان توهم میزنی دوباره درو دیوار اینجارو میترکونی:icon_pf (34):

نمیخوام من حالم خوبه خودت بخور :w000: راستی میخوام دیوار اتاقارو بترکونم پذیرایی رو بزرگتر کنیم از الان گفتم شوکه نشی :w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه

بله مثل الاق من........:banel_smiley_4:

نمیخوام من حالم خوبه خودت بخور :w000: راستی میخوام دیوار اتاقارو بترکونم پذیرایی رو بزرگتر کنیم از الان گفتم شوکه نشی :w02:

داد نزن ..........با بابام درست حرف بزن........:w000:

لینک به دیدگاه
مثل اینکه روش کارساز نبوده.......:banel_smiley_4:

اگه نخوری گلم مجبور میشم به مهناز بگم دستاتو بگیره امپولت بزنم اونوقت دردت میاد:icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اون نمیمیره نگران نباش :vahidrk:

دست رو بابام بلند نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن............................:vahidrk:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...