Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ ما که فعلا نشستیم در مقام ریاستاگه وضعیتت رو به بهبودی نره به اونجا هم میرسیم نترس ما حواسمون هس به سنگ کلیه تون سنگ کلیه سنگ کلیه ندارم یه سنگ پای قزوین دارم میخوای بدم بهتون لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ سنگ کلیه سنگ کلیه ندارم یه سنگ پای قزوین دارم میخوای بدم بهتون گفتی سنکوب(سنگ + کوب) دیگهبذار تو صندوق امانات موقع ترخیص بهت برگردونیم لازمت میشه 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ گفتی سنکوب(سنگ + کوب) دیگهبذار تو صندوق امانات موقع ترخیص بهت برگردونیم لازمت میشه تا امروز فکر میکردم سنکوپ یعنی غش نگو اشتباه بوده مرسی :icon_pf (34): نچ میخوام پیش خودم باشه شاید لازم شد باهاش بزنم تو سروکله یکی لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ تا امروز فکر میکردم سنکوپ یعنی غش نگو اشتباه بوده مرسی :icon_pf (34): نچ میخوام پیش خودم باشه شاید لازم شد باهاش بزنم تو سروکله یکی متاسفانه اشتباه بوده.ما در اینجا سعی میکنیم به شما چیزهای صحیح رو یاد بدیم خب عزیزم تو خودتو لو دادی وضعیتت اصلا مساعد نیس.پرستاریون،کتک برای ایشون به مقدار سه واحد تجویز شد،بزنید:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ متاسفانه اشتباه بوده.ما در اینجا سعی میکنیم به شما چیزهای صحیح رو یاد بدیمخب عزیزم تو خودتو لو دادی وضعیتت اصلا مساعد نیس.پرستاریون،کتک برای ایشون به مقدار سه واحد تجویز شد،بزنید:vahidrk: کتک؟ کتک؟ خشونت علیه یه انسان اونم یه دختر مظلوم ؟ اونم با آچار فرانسه ؟ من شکایت میکنم آقا :cry2: میکشونمتون به دادگاه لاهه لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ کتک؟ کتک؟ خشونت علیه یه انسان اونم یه دختر مظلوم ؟ اونم با آچار فرانسه ؟ من شکایت میکنم آقا :cry2: میکشونمتون به دادگاه لاهه آچار فرانسه نیس که ، ما اینجا فقط با آچار لوله گیر سرو کار داریم با سنگ پا میخوای عوامل اینجا رو مورد شتم و ضرب قرار بدی؟ فعلا شما باید بستری شی،اگه ترخیص شدی شکایت کنتقلا نکن بیخود 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ آچار فرانسه نیس که ، ما اینجا فقط با آچار لوله گیر سرو کار داریمبا سنگ پا میخوای عوامل اینجا رو مورد شتم و ضرب قرار بدی؟ فعلا شما باید بستری شی،اگه ترخیص شدی شکایت کنتقلا نکن بیخود خودم دیدم با جعبه ابزار افتاده بودین به جون مریضا برای دفاع از خوده :5c6ipag2mnshmsf5ju3 وقتی ناظر حقوق بشر برای بازدید اومد اینجا میفهمین :icon_razz: لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ خودم دیدم با جعبه ابزار افتاده بودین به جون مریضا برای دفاع از خوده :5c6ipag2mnshmsf5ju3 وقتی ناظر حقوق بشر برای بازدید اومد اینجا میفهمین :icon_razz: جعبه ابزار ضروریه برای مداوا ما تمام درها رو قفل میکنیم به هیچکس هم اجازه ورود نمیدیم بفرما تو اتاقت:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ جعبه ابزار ضروریه برای مداواما تمام درها رو قفل میکنیم به هیچکس هم اجازه ورود نمیدیم بفرما تو اتاقت:vahidrk: یه روز عدالت با شما بر خورد خواهد کرد، هاهاها :5c6ipag2mnshmsf5ju3 میرم ولی یه راهی پیدا میکنم تا ظلمتون رو آشکار کنم لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ منم امدمممممممممممممممممم خوش امدم 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ منم امدممممممممممممممممممخوش امدم به به آق مجید هم برگشت مجید مسئولیت هات رو بچه ها بر عهده گرفتن فعلا باید بستری شی 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ :imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley:من خوبممممممممممممم 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اسمشو نگفت فقط گف مرخصی برو تسویه حساب کن دارم میرم ویلای انتالیا عزیزی سلامت جان، مگه میشه کسی ازت چیزی به دل بگیره :icon_gol: اري... ميشه..وشده كه گفتم 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ سلام خل و چلا چه خبر تازه ؟ من کارتابلمو ببینم چه خبره حمید کی اومد؟افشین کو؟ 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ کتک؟ کتک؟ خشونت علیه یه انسان اونم یه دختر مظلوم ؟ اونم با آچار فرانسه ؟ من شکایت میکنم آقا :cry2: میکشونمتون به دادگاه لاهه نترس اومدم آچار فرانسه نیس که ، ما اینجا فقط با آچار لوله گیر سرو کار داریمبا سنگ پا میخوای عوامل اینجا رو مورد شتم و ضرب قرار بدی؟ فعلا شما باید بستری شی،اگه ترخیص شدی شکایت کنتقلا نکن بیخود حمید اینجا یه سری روابط فامیلیه نزدیک ایجاد شده بهت میگم هواشونو داشته باش خشونت نداریم اینجا دیگه نهایتش میندازیم تو زیر زمین پیش سادیسمس یا اعضای بدنشون رو در میاریم میفروشیم خرجمون در بیاد 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ نترس اومدم حمید اینجا یه سری روابط فامیلیه نزدیک ایجاد شده بهت میگم هواشونو داشته باش خشونت نداریم اینجا دیگه نهایتش میندازیم تو زیر زمین پیش سادیسمس یا اعضای بدنشون رو در میاریم میفروشیم خرجمون در بیاد دیر اومدی سیاه و کبودم کردن مهریمو میذارم اجرا:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اري...ميشه..وشده كه گفتم خب سو تفاهم شده حتما 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ کتک؟ کتک؟ خشونت علیه یه انسان اونم یه دختر مظلوم ؟ اونم با آچار فرانسه ؟ من شکایت میکنم آقا :cry2: میکشونمتون به دادگاه لاهه دیر اومدی سیاه و کبودم کردن مهریمو میذارم اجرا:vahidrk: کی دست رو زن من بلند کردههههههههههههههههههههههههههه:vahidrk::167::zadan::97:غصه نخور همسرم:there: 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ کی دست رو زن من بلند کردههههههههههههههههههههههههههه:vahidrk::167::zadan::97:غصه نخور همسرم:there: نوش دارو بعد از مرگ سهراب 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ نوش دارو بعد از مرگ سهراب مهنااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااز بیا مامانتو ببر دکتر بعدشم پزشک قانونی منم برم پاسگاه شکایت کنم.قضیه ناموسی شد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده